Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

darog

#7359903 Napisano: 01.06.2026 00:40:41
8igora9 napisał(a):

darog napisał(a):

Czy SATI kawa jest potwierdzenie na mail?

Tak

Dziwne, nie mam. poczta o2
0 0

8igora9

#7359904 Napisano: 01.06.2026 00:43:19
darog napisał(a):

8igora9 napisał(a):

darog napisał(a):

Tak

Na gmaila przyszło od razu po wysłaniu zgłoszenia. Wysyłałam przed 23
1 anaesth 0

misiamarysia

#7359905 Napisano: 01.06.2026 01:11:45
darog napisał(a):

8igora9 napisał(a):

darog napisał(a):

Tak

Na Interii przyszło od razu, zgłaszałam około 21.00
0 0

lasiglasty

#7359906 Napisano: 01.06.2026 01:16:48
Czy ktoś wie, który numer paragonu z Lidla akceptuje Fortis? Ten z góry czy z dołu?
0 0

nanajka81

#7359908 Napisano: 01.06.2026 07:15:58
zaczytana-pola napisał(a):

A jak Bakuś? Dobrze widzę, że czas mają do jutra? 🤨

regulamin u nich sobie a życie sobie emotka
0 0

atanerka

#7359913 Napisano: 01.06.2026 08:19:11
misiamarysia napisał(a):

darog napisał(a):

8igora9 napisał(a):

darog napisał(a):

Tak

Na Interii przyszło od razu, zgłaszałam około 21.00

Poczta o2, zgłoszenie jeszcze w marcu, potwierdzenie na mailu było
0 0

karoxxa

#7359919 Napisano: 01.06.2026 08:46:42
nanajka81 napisał(a):

A wiemy chociaż do jakiego dnia poszły maile ? Wywaliłam ten konkurs z glowy ale w sumie wiele nie bylo wpisów wiec nie wiem czy czekac jeszcze czy nie
0 0

kalmia86

#7359924 Napisano: 01.06.2026 08:59:08
Mam problem ze zgłoszeniem na Wedel... Nie odpala mi się gra. Myślałam, że może jest ograniczenie w zgłoszeniach na tydzień... ale mamy nowy tydzień a gra nadal się nie odpala...
0 0

konkursowyy

#7359945 Napisano: 01.06.2026 10:12:55
Cześć wszystkim! Wygląda na to, że agencja H2O, która odpowiada za akcje promocyjne Bakusia i Schweppesa, kompletnie sobie nie radzi. W przypadku Schweppesa poszła jakaś marna kropla – nagród rozdano podejrzanie mało i to po regulaminowym terminie, a nerek to już w ogóle nikt na oczy nie widział i nikt nie wygrał. Z kolei przy Bakusiu podali info tylko o 1. etapie i na tym koniec, reszta ucięta.
​Coś bardzo słabo to u nich idzie. Może puszczają oficjalnie tylko kilka sztuk, a reszta idzie na lewo?
​Mam prośbę: zasypmy ich mailami z pytaniami o wyniki! Trzeba ich przycisnąć, żeby zobaczyli, że ludzie widzą te kombinacje. Warto też masowo pisać bezpośrednio do Bakomy i zgłaszać im, jak ta agencja leci w kulki – jak marka dostanie stertę skarg na maila, to szybciej dobierze się agencji do skóry.
1 atena03 0

agakaz2

#7359948 Napisano: 01.06.2026 10:21:51
opisze sytuację tu

zgłaszałam paragony na loterie tyskie z delikatesów centrum
wyglądały identycznie ale inne dni i inne numery.

oni chyba nie czytają co sie wysyla a ogarnia automat .
odpowiedź od nich po wysłaniu paragonu

paragon został już zgłoszony w konkursie z innego adresu e-mail. Jako zarejestrowany nie może stanowić podstawy do przesłania kolejnego zgłoszenia.

jasne tylko ze ja na ten paragon właśnie wygralam z tego maila lekko przyciemniajac paragon. eh 
0 0

8igora9

#7359949 Napisano: 01.06.2026 10:22:51
konkursowyy napisał(a):

Cześć wszystkim! Wygląda na to, że agencja H2O, która odpowiada za akcje promocyjne Bakusia i Schweppesa, kompletnie sobie nie radzi. W przypadku Schweppesa poszła jakaś marna kropla – nagród rozdano podejrzanie mało i to po regulaminowym terminie, a nerek to już w ogóle nikt na oczy nie widział i nikt nie wygrał. Z kolei przy Bakusiu podali info tylko o 1. etapie i na tym koniec, reszta ucięta.
​Coś bardzo słabo to u nich idzie. Może puszczają oficjalnie tylko kilka sztuk, a reszta idzie na lewo?
​Mam prośbę: zasypmy ich mailami z pytaniami o wyniki! Trzeba ich przycisnąć, żeby zobaczyli, że ludzie widzą te kombinacje. Warto też masowo pisać bezpośrednio do Bakomy i zgłaszać im, jak ta agencja leci w kulki – jak marka dostanie stertę skarg na maila, to szybciej dobierze się agencji do skóry.

Trochę nagród u nich wygrałam i nie podejrzewałabym ich o kradzież, ale rzeczywiście potrafią mieć opóźnienia w informowaniu, nawet kilkutygodniowe.😵‍💫
0 0

konkursowyy

#7359950 Napisano: 01.06.2026 10:28:49
8igora9 napisał(a):

konkursowyy napisał(a):

Trochę nagród u nich wygrałam i nie podejrzewałabym ich o kradzież, ale rzeczywiście potrafią mieć opóźnienia w informowaniu, nawet kilkutygodniowe.😵‍💫

Zaspammy ich mailami. Skoro inni mogą informować terminowo, to czemu oni nie mogą?
0 0

nanajka81

#7359956 Napisano: 01.06.2026 10:40:45
karoxxa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A wiemy chociaż do jakiego dnia poszły maile ? Wywaliłam ten konkurs z glowy ale w sumie wiele nie bylo wpisów wiec nie wiem czy czekac jeszcze czy nie

Tak naprawdę to wiadomo tyle że niewiele osób pochwaliło się klockami i niewiele głośnikami  emotka  Ja brałam udział w pierwszym etapie ale zgłoszenie zostało zweryfikowane negatywnie więc wysłałam je ponownie w drugim ale z drugim chyba sza... Nie wiem co się dzieję z tymi konkursami bo to już któryś w tym roku w którym lecą z wynikami w kulki.
0 0

karoxxa

#7359957 Napisano: 01.06.2026 10:50:47
nanajka81 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Tak naprawdę to wiadomo tyle że niewiele osób pochwaliło się klockami i niewiele głośnikami  emotka  Ja brałam udział w pierwszym etapie ale zgłoszenie zostało zweryfikowane negatywnie więc wysłałam je ponownie w drugim ale z drugim chyba sza... Nie wiem co się dzieję z tymi konkursami bo to już któryś w tym roku w którym lecą z wynikami w kulki.

Zapisuje ta agencje na czarna listę... koszmar serio tak traktować ludzi

makra

#7359964 Napisano: 01.06.2026 11:05:36
nanajka81 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

U mnie też bez potwierdzeń zgłoszeń z bakusia. Nie wiem czy poYtywnie czy negatywnie mam potwierdzone
1 nanajka81 0

nanajka81

#7359968 Napisano: 01.06.2026 11:09:54
makra napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

U mnie też bez potwierdzeń zgłoszeń z bakusia. Nie wiem czy poYtywnie czy negatywnie mam potwierdzone

Mi za drugim razem przyszło potwierdzenie (jak do nich napisałam czy jest okej czy zaś coś im nie pasi) ale co z tego? Zero wygranej - czy dlatego że badziewne czy że wyników nie ma tego nikt nie wie.
0 0

rudzixon

#7359972 Napisano: 01.06.2026 11:11:28
Właśnie dostalam info o wygranym głośniku z 2 etapu. Bakuś

baxter

#7359973 Napisano: 01.06.2026 11:11:37
Czy u Was w biedrnokach sa lody grycan?
0 0

atanerka

#7359990 Napisano: 01.06.2026 11:43:57
baxter napisał(a):

Czy u Was w biedrnokach sa lody grycan?

Tak, tylko te duże 
Sprawdź sobie dostępność po kodzie ean
5907439112029
5907439112128
1 baxter 0

xxxdaliax

#7359991 Napisano: 01.06.2026 11:48:13
Czy ktoś też ma problem z everydayme? Nie mogę się zalogować z żadnej przeglądarki.
0 0