Smolar

monisss

#7326972 Napisano: 09.01.2026 13:57:17
nanajka81 napisał(a):

Jak tak czytam ile kto wysłał zgłoszeń na te całe piwa to się przestaję łudzić, że któryś z moich 2 losów przyniesie mi nagrodę i to jeszcze w losowaniu dodatkowym i u Smolara.

mam to samo.......
1 nanajka81 0

sergrazyna

#7326974 Napisano: 09.01.2026 13:59:45
kocie_lakocie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jak tak czytam ile kto wysłał zgłoszeń na te całe piwa to się przestaję łudzić, że któryś z moich 2 losów przyniesie mi nagrodę i to jeszcze w losowaniu dodatkowym i u Smolara.

Jak nie wygrasz z rezerwy to przynajmniej płacąc za kilka piw, a nie kilkaset xD

U mnie tylko 4 losy. Chyba bym się popłakała wydając kasę na kilkadziesiąt czy nawet co poniektórzy na kilkaset losów i nic nic nie wygrać. emotka

myślę, że te osoby tak tego nie traktują emotka   w jednej loterii są na wielkim plusie, a wypadki przy pracy się zdarzają
1 joan 0

loteryjny

#7326975 Napisano: 09.01.2026 13:59:51
Były jakieś weryfikacje z sodastream w biedronce?
0 0

sergrazyna

#7326976 Napisano: 09.01.2026 14:00:26
loteryjny napisał(a):

Były jakieś weryfikacje z sodastream w biedronce?

nikt nie pisał
0 0

rufus

#7327074 Napisano: 09.01.2026 15:15:01
Chyba nie doczekamy sie dzis
0 0

nanajka81

#7327082 Napisano: 09.01.2026 15:25:46
sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jak nie wygrasz z rezerwy to przynajmniej płacąc za kilka piw, a nie kilkaset xD

U mnie tylko 4 losy. Chyba bym się popłakała wydając kasę na kilkadziesiąt czy nawet co poniektórzy na kilkaset losów i nic nic nie wygrać. emotka

myślę, że te osoby tak tego nie traktują emotka   w jednej loterii są na wielkim plusie, a wypadki przy pracy się zdarzają

Ja w przedbiegach odpadam bo mnie zwyczajnie nie stać aby tak po prostu wydać kilkaset/kilka tysięcy złotych na piwo.

Luiza37

#7327094 Napisano: 09.01.2026 15:42:04
nanajka81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja w przedbiegach odpadam bo mnie zwyczajnie nie stać aby tak po prostu wydać kilkaset/kilka tysięcy złotych na piwo.

Wszystko zależy jak się na to spojrzy... Jeżeli szczęście dopisuje i trafiasz od początku loterii w pierwszych losach codziennie to kupujesz dalej. 
U mnie 130 losów x 13 zł to 1690 zł zakup. Piwo można odsprzedać np. znajomym taniej za 2/3 ceny. A więc inwestycja 650 zł (chociaż w moim przypadku miałam jeszcze dużo wygranych bonów do Żabki za które kupiłam te piwa, tak naprawdę nie zainwestowałam nic...) - wygrane 10x 800 zł. 
Szkoda, że w innych loteriach nie mam takiego szczęścia 😉

madllen

#7327097 Napisano: 09.01.2026 15:46:26
nanajka81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

W punkt. Na takie inwestycje trzeba mieć odpowiednie zaplecze finansowe. Tym samym zostaję mi próbować na zasadzie choć jednego zakupu aby choć być w grze. Wciąż czekam aby los uśmiechnął się do mnie  i hojnie nagrodził. emotka

rufus

#7327101 Napisano: 09.01.2026 15:49:41
Luiza37 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Wszystko zależy jak się na to spojrzy... Jeżeli szczęście dopisuje i trafiasz od początku loterii w pierwszych losach codziennie to kupujesz dalej. 
U mnie 130 losów x 13 zł to 1690 zł zakup. Piwo można odsprzedać np. znajomym taniej za 2/3 ceny. A więc inwestycja 650 zł (chociaż w moim przypadku miałam jeszcze dużo wygranych bonów do Żabki za które kupiłam te piwa, tak naprawdę nie zainwestowałam nic...) - wygrane 10x 800 zł. 
Szkoda, że w innych loteriach nie mam takiego szczęścia 😉

O wlasnie. Ja w wiekszosci placilem bonami ktore dopiero co wygralem z loterii z iphonami. emotka
"recykling"

Luiza37

#7327102 Napisano: 09.01.2026 15:51:53
rufus napisał(a):

O wlasnie. Ja w wiekszosci placilem bonami ktore dopiero co wygralem z loterii z iphonami. emotka
"recykling"

Dokładnie tak. Gdy ruszyła Hard loteria, miałam na mailu wygrane bony do Żabki z początku grudnia na ponad 1100 zł. A więc nie wydawałam gotówki, tylko płaciłam bonami...

sergrazyna

#7327103 Napisano: 09.01.2026 15:55:57
No to chyba czas przenieść nadzieje na poniedziałek
0 0

nanajka81

#7327142 Napisano: 09.01.2026 16:42:04
Luiza37 napisał(a):

rufus napisał(a):

"recykling"

Dokładnie tak. Gdy ruszyła Hard loteria, miałam na mailu wygrane bony do Żabki z początku grudnia na ponad 1100 zł. A więc nie wydawałam gotówki, tylko płaciłam bonami...

Trzeba mieć te bony. Albo kasę. I szczęście. I trzeba mieć komu odsprzedawać piwo (serio - ja nie mam komu, a miejsca na piwo też nie mam) Więc wszystko się rozchodzi żeby mieć co wydawać i wykombinować to tak sprytnie żeby towar zbyć.  Na szczęście umiem jeszcze kreatywnie tworzyć więc przebolałam loterię piwną i idę dalej. Tam nie to gdzieś indziej.