Smolar

Biala17

#7332480 Napisano: 28.01.2026 15:37:38
rufus napisał(a):

W takim razie mialas negatywna, o ktorej oni nie informuja. Przychodzi tylko pozytywna.

A w jakim czasie weryfikują oni paragony? Pytam pod kątem innego konkursu - Neboa.
0 0

as32572

#7332482 Napisano: 28.01.2026 15:42:13
ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

A mi odpisali że Oreo Original nie

A czy oryginał to nie te clasic ?

Zapewne Classic to Oryginal!
Na stronie konkursowej są właśnie ORYGINAL  pokazane🤷

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.
0 0

edzia21

#7332483 Napisano: 28.01.2026 15:43:43
Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

W takim razie mialas negatywna, o ktorej oni nie informuja. Przychodzi tylko pozytywna.

A w jakim czasie weryfikują oni paragony? Pytam pod kątem innego konkursu - Neboa.

Tutaj może nie być info na maila o statusie weryfikacji, bo w momencie odsyłania paragonu pocztą...CZĘSTO nie przesyłają info dotyczącego weryfikacji, tylko przychodzi nagroda.

Z NEBOA wygrałam iPhone i nie mam żadnego info o weryfikacji (a paragon wysłałam następnego dnia).
0 0

ktosiek1

#7332486 Napisano: 28.01.2026 15:49:20
as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.

Jeżeli gramatura się zgadza to ślij. Mi odpisali, że Original nie biorą udziału. I w wykazie produktów faktycznie nie było tej gramatury (kupiłam takie w pudełku). Wydaje mi się, że Original są już wycofywane i ich następca jest classic - one nie są w pudełkach. Oczywiście ciastko jest to samo...
0 0

Biala17

#7332487 Napisano: 28.01.2026 15:49:39
edzia21 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

Tutaj może nie być info na maila o statusie weryfikacji, bo w momencie odsyłania paragonu pocztą...CZĘSTO nie przesyłają info dotyczącego weryfikacji, tylko przychodzi nagroda.

Z NEBOA wygrałam iPhone i nie mam żadnego info o weryfikacji (a paragon wysłałam następnego dnia).

Dziękuję bardzo za informację! Też wygrałam iPhone, a paragon dotarł do nich w poniedziałek. To trzeba cierpliwie czekać do 19.02 emotka
0 0

Kwiat Paproci

#7332494 Napisano: 28.01.2026 16:17:18
as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

z ciekawości napisałam teraz do AI i popatrzcie co mi napisała
Zarówno Oreo Classic, jak i Oreo Original produkuje Mondelēz International
(w Polsce często na opakowaniu widnieje: Mondelez Polska).
Czyli:
  • ten sam producent
  • ta sama marka
  • ten sam produkt, tylko inna nazwa handlowa
Możesz do konkursu zgłaszać bez stresu 👍
0 0

as32572

#7332498 Napisano: 28.01.2026 16:40:33
@Kwiat napisał(a):

z ciekawości napisałam teraz do AI i popatrzcie co mi napisała
Zarówno Oreo Classic, jak i Oreo Original produkuje Mondelēz International
(w Polsce często na opakowaniu widnieje: Mondelez Polska).
Czyli:
  • ten sam producent
  • ta sama marka
  • ten sam produkt, tylko inna nazwa handlowa
Możesz do konkursu zgłaszać bez stresu 👍

Skoro dwóm osobom Smolar odpisał, że nie biorą udziału to chyba to jest bardziej wiążące niz chat gpt, chociaż ja tez uwazam za to sa te Classic (gramatura sie zgadza), no ale to nie ja bede weryfikowac paragony.

niunio

#7332508 Napisano: 28.01.2026 17:49:16
A czy ktokolwiek z was widział Oreo Classic w sklepie i ma ich kod EAN? Ja nawet w oficjalnym sklepie Mondelez nie widzę takiego czegoś. Tu ewidentnie chodzi o ten sam produkt, czyli Oreo w "zwykłym" wariancie smakowym.

ktosiek1 napisał(a):

as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Jeżeli gramatura się zgadza to ślij. Mi odpisali, że Original nie biorą udziału. I w wykazie produktów faktycznie nie było tej gramatury (kupiłam takie w pudełku). Wydaje mi się, że Original są już wycofywane i ich następca jest classic - one nie są w pudełkach. Oczywiście ciastko jest to samo...

Pytałaś tylko o samą nazwę, czy o produkt z konkretną gramaturą?
1 kiwiwi 0

darq1991

#7332517 Napisano: 28.01.2026 18:58:29
A Wy macie rozróżnienie na paragonie jakie ciastka kupiliście? Nie wystarczy samo Oreo? Ja dziś kupiłem 44g Original i na paragonie mam: „Ciastka Oreo 44g Monde”.
0 0

ktosiek1

#7332524 Napisano: 28.01.2026 19:33:50
niunio napisał(a):

A czy ktokolwiek z was widział Oreo Classic w sklepie i ma ich kod EAN? Ja nawet w oficjalnym sklepie Mondelez nie widzę takiego czegoś. Tu ewidentnie chodzi o ten sam produkt, czyli Oreo w "zwykłym" wariancie smakowym.

ktosiek1 napisał(a):

as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Pytałaś tylko o samą nazwę, czy o produkt z konkretną gramaturą?

Jedno i drugie. Napisali że Original nie można. Ale komuś innemu (wrzucany był tu print screen odpowiedzi Smolara) napisali, że można wszystkie emotka
0 0

kanafapinifi

#7333753 Napisano: 04.02.2026 12:09:35
Przyznać się proszę grzecznie ile osób brało udział w pierwszym dniu Loterii MaczFit! emotka

Łapka w górę: Brałem/am udział
Łapka w dół: Nie brałem/am udziału

edit. czyżbym jako jedyny uwierzył w to, ze mam szansę wygrać i chyba się nie udało? emotka

adamo86

#7334052 Napisano: 05.02.2026 18:17:38
kanafapinifi napisał(a):

Przyznać się proszę grzecznie ile osób brało udział w pierwszym dniu Loterii MaczFit! emotka

Łapka w górę: Brałem/am udział
Łapka w dół: Nie brałem/am udziału

edit. czyżbym jako jedyny uwierzył w to, ze mam szansę wygrać i chyba się nie udało? emotka

Dzisiaj już chyba powinni informować za 1. dzień? Pojawił się Maczfit w wynikach

notta

#7334972 Napisano: 10.02.2026 20:38:22
co nadał smolar GLS-em? Rozwód z DPD? czy chwilowy romans z innym emotka
0 0

Biala17

#7334973 Napisano: 10.02.2026 20:41:06
notta napisał(a):

Raczej przelotny romans i to jeszcze w tajemnicy,  bo mi idzie przesyłka z DPD z konkursu Neboa emotka
1 notta 0

donia7

#7334975 Napisano: 10.02.2026 20:52:39
notta napisał(a):

Bony z Jana Niezbędnego z loterii Dino emotka
1 notta 0

fantagiro

#7334978 Napisano: 10.02.2026 21:13:09
donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

da się przekierować tą paczkę ??
0 0

notta

#7334988 Napisano: 10.02.2026 22:14:37
fantagiro napisał(a):

donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

tylko takie opcje
1 fantagiro 0

ktosiek1

#7335000 Napisano: 11.02.2026 08:23:55
Może tylko mały romans z Gls (wspomniane bony do Dino), bo nagrody z Neboa idą normalnie DPD
0 0

grzybekmalutki

#7335003 Napisano: 11.02.2026 08:51:21
notta napisał(a):

fantagiro napisał(a):

donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

tylko takie opcje

Papier do podpisu, więc brak opcji przekierowania.
0 0

awangarda

#7335277 Napisano: 12.02.2026 13:12:22
Jest zakładka Kasztelan, przepuszcza kogoś?
0 0