Smolar

Andrzej007

#7330347 Napisano: dzisiaj o 14:24:18
atyde25 napisał(a):

Był ten myk w Neboa ,że żartem .Nie doczytałam o tym ale nie liczyła  już potem na wynik pozytywny więc i tak bez złudzeń.
Trzeba być bardziej czujnym.

Przecież w każdym smolarowskim regulaminie jest zapis o dowcipie/żarcie, ale moim zdaniem nie ma to przełożenia na rzeczywistość. Moje zgłoszenia zawsze mają charakter humorystyczny, ale widocznie kompletnie nie trafiam w ich gust.

ktosiek1

#7330350 Napisano: dzisiaj o 14:32:06
Andrzej007 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Był ten myk w Neboa ,że żartem .Nie doczytałam o tym ale nie liczyła  już potem na wynik pozytywny więc i tak bez złudzeń.

Przecież w każdym smolarowskim regulaminie jest zapis o dowcipie/żarcie, ale moim zdaniem nie ma to przełożenia na rzeczywistość. Moje zgłoszenia zawsze mają charakter humorystyczny, ale widocznie kompletnie nie trafiam w ich gust.

To jest zwykle w reg. U mnie żadnego żartu nie było, jak już wcześniej przed wynikami pisałam, a słuchawki wpadły  emotka

oldziaczek

#7330356 Napisano: dzisiaj o 14:45:36
atyde25 napisał(a):

U mnie żart był a i tak się nie udało emotka
0 0

mysia

#7330367 Napisano: dzisiaj o 15:06:49
Pisałam prozą, myślałam długo nad odp. bo od dawna potrzebny mi nowy telefon, chyba jednak będę musiała sobie kupić… oj smolar czemu Ty mnie tak olewasz? emotka

Biala17

#7330370 Napisano: dzisiaj o 15:15:44
atyde25 napisał(a):

Moje zgłoszenie chyba nie było jakieś mocno żartobliwe,  albo mam inne poczucie humoru, ale z tego co widzę w regulaminie to nie Smolar wybierał,  a organizator, czyli Eurus🤔
"W skład Komisji Konkursowej wchodzą przedstawiciele Organizatora."
0 0

visserarthur

#7330377 Napisano: dzisiaj o 15:28:13
Serio uważacie, że hasło ma spełniać wszystkie elementy wskazane w regulaminie… Myślę, że to jest jedynie sugestia, a nie, że każde hasło oceniane jest tymi kryteriami.
0 0