SZUKAM....

kalka

#6301113 Napisano: 16.12.2016 01:25:28
Szukam kodów do North Fish (chętnie kupię te z fb na kanapki, ale inne też mogą być)  emotka
0 0

kalka

#6301114 Napisano: 16.12.2016 01:30:38
mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Cześć "Nocny Marku"  emotka
Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam)  emotka

Dzięki, dobra kobieto ! Weszłam na Ich stronkę i... :"Niestety kurier nie obsługuje dla tej lokalizacji przesyłek o podanych wymarach. Proszę spróbować podać inne wymiary.". PS. Chodzi o Wrocek i okolice Wałbrzycha... 

No proszę! emotka  A ja zawsze tak ich zachwalam. Aż wierzyć się nie chce emotka , więc proponuję Mariola zadzwonić jutro do nich, bo mają  też całkiem dobrą cenowo ofertę dla przesyłek niestandardowych (tak zamawiałam transport pralki i jeszcze cosik utargowałam emotka  ) 
Pocztą drogo? 
0 0

Gość: postscript

#6301116 Napisano: 16.12.2016 06:49:00
postscript napisał(a):

Gdzie można znaleźć listę nagrodzonych w konkursie Woseba w EKO? Konkurs trwał do 7 grudnia i dzień później pod tym adresem jest już inna loteria - Woseba w Inter Marche.
Nie wiem, czy czekać jeszcze na jakiś telefon, czy już po ptakach.

0 0

paula9891

#6301131 Napisano: 16.12.2016 08:11:54
mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam info, jak najtaniej wysłać pufę lay's... Chcę ją od kogoś odkupić grzecznościowo, a nie chcę Go za zbytnio fatygować i obiecałam, że sama zajmę się wyszukaniem kuriera...

Ja korzystam z www.globkurier.pl - po wysłaniu pierwszej przesyłki dostałam- i dostaję za każdym razem- kod zniżkowy - wychodzi tu najtaniej, również jeśli chodzi o przesyłki gabarytowe (wysyłałam przez ich portal pralkę i nigdzie taniej nie znalazłam)  emotka

Dzięki, dobra kobieto ! Weszłam na Ich stronkę i... :"Niestety kurier nie obsługuje dla tej lokalizacji przesyłek o podanych wymarach. Proszę spróbować podać inne wymiary.". PS. Chodzi o Wrocek i okolice Wałbrzycha... 

Spróbuj jeszcze nas furgonetka.pl emotka
Ale Avanti wysyłało pocztą, więc może to wychodzi najlepiej.
0 0

lola.lola

#6301226 Napisano: 16.12.2016 11:39:57
Czy firma UPS podejmuje drugą próbę doręczenia paczki tego samego dnia?
0 0

wiesia30

#6301227 Napisano: 16.12.2016 11:41:29
paula9891 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ja wysyłałam pufy pocztą,było najtaniej
0 0

defed

#6301230 Napisano: 16.12.2016 11:43:25
lola.lola napisał(a):

mój UPS po nieudanej próbie doręczenia zostawia awizo i paczka ląduje w punkcie odbioru (u mnie to kiosk)
0 0

pioge7

#6301233 Napisano: 16.12.2016 11:44:43
wiesia30 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ja za 16 zł wysłąłem przed dpd przez sendit.pl ale musiała być spakowana w prostokątny karton, nie wysłana "od tak" bo to wtedy nie wymiarowe i drogo liczyli.
0 0

toka

#6301282 Napisano: 16.12.2016 12:31:08
mariolakal napisał(a):

sprawdz pocztex przez sendit-wpisz wymiary paczki i wagę -wyskoczy Ci cena.Ja wysyłałam fotelik samochodowy-ważył z 15kg i zapłaciłam jakieś 11zł.Jedyny minus że paczka musi miec kształt prostokąta więc musisz do niej napchać jakiegoś papieru żeby miała górę i dół podobnej wielkosci emotka
0 0

wiesia30

#6301296 Napisano: 16.12.2016 12:47:21
pioge7 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kalka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ja za 16 zł wysłąłem przed dpd przez sendit.pl ale musiała być spakowana w prostokątny karton, nie wysłana "od tak" bo to wtedy nie wymiarowe i drogo liczyli.

ja na poczcie wysyłałam w worku,nie trzeba było przepakowywać
0 0

lola.lola

#6301425 Napisano: 16.12.2016 14:53:00
defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

mój UPS po nieudanej próbie doręczenia zostawia awizo i paczka ląduje w punkcie odbioru (u mnie to kiosk)

Jeszcze tylko dopytam... u mnie kurier zostawił awizo, na którym jest tylko informacja, o której godzinie był. Nigdzie nie jest napisane gdzie można odebrać paczkę  emotka  Dzwoniłam do niego ale włącza się poczta głosowa....
0 0

defed

#6301428 Napisano: 16.12.2016 14:56:13
lola.lola napisał(a):

defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Jeszcze tylko dopytam... u mnie kurier zostawił awizo, na którym jest tylko informacja, o której godzinie był. Nigdzie nie jest napisane gdzie można odebrać paczkę  emotka  Dzwoniłam do niego ale włącza się poczta głosowa....

hmm... u mnie na awizo był adres punktu, może zadzwoń na infolinię, bo pewnie w rożnych miejscowościach maja inne zwyczaje (może masz w poblizu ich centralę i tam musizz odebrać? albo czekac na 2 próbę?)
0 0

lola.lola

#6301445 Napisano: 16.12.2016 15:07:05
defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

defed napisał(a):

lola.lola napisał(a):

hmm... u mnie na awizo był adres punktu, może zadzwoń na infolinię, bo pewnie w rożnych miejscowościach maja inne zwyczaje (może masz w poblizu ich centralę i tam musizz odebrać? albo czekac na 2 próbę?)

No właśnie tak myślę, że może jeszcze będzie próbował. Dziękuję emotka
0 0

ace

#6301548 Napisano: 16.12.2016 17:16:36
Szukam kogoś kto sprzedawał konsole. Czy zabezpieczaliscie ja jakos specjalnie przed wysyłka? Tzn jakiś dodatkowy karton, wypełnienie (nie wiem jak ona w środku jest juz zabezpieczona). 
0 0

Gość: chochliczka

#6301587 Napisano: 16.12.2016 18:31:55
szukam konkursow gdzie trzeba kupic produkt garnier albo mydło w płynie prosze o pw dziekuje pieknie emotka
0 0

Gość: chochliczka

#6301596 Napisano: 16.12.2016 18:52:22
andii napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam konkursow gdzie trzeba kupic produkt garnier albo mydło w płynie prosze o pw dziekuje pieknie  emotka

mydło https://www.tesco...y/akcje/40-palmolive

emotka
1 andii 0

sylzab2294

#6301597 Napisano: 16.12.2016 18:56:23
czy dostaliście wszystkie wygrane piwa heineken?
Dla obdarowującego i obdarowanego?
Do mnie dziś przyszła, ale do obdarowanego nie...
1 onlyrybka 0

targicola

#6301611 Napisano: 16.12.2016 19:32:06
Jak dziś wchodzi actimel?chcę komuś pomóc kilkoma kodami a czasu tą ilością nie ustale.W razie czego to pw poproszę.
0 0

Prad

#6301621 Napisano: 16.12.2016 19:46:24
sylzab2294 napisał(a):

czy dostaliście wszystkie wygrane piwa heineken?
Dla obdarowującego i obdarowanego?
Do mnie dziś przyszła, ale do obdarowanego nie...

do mnie do doszedł żaden wygrany 29.11 a już z początku grudnia dochodzą emotka
0 0

kalka

#6301727 Napisano: 16.12.2016 23:53:03
Szukam osób z naszego forum, które brały udział w konkursie rysunkowym Kiory  "ULUBIONY TROL" w sieci sklepów TOYS`R`US  https://www.e-kon...ol.html#.WFRvatLhBdg
0 0