SZUKAM....

asiatko

#6322475 Napisano: 15.02.2017 23:37:58
scrabble napisał(a):

asiatko napisał(a):

Witam. Czy karty z konkursu Elseve Włosy moich marzeń były od początku zasilone wygraną kwotą czy trzeba było napisać im meila z prośbą o doładowanie? Chciałam odpalić moją stówę i nic.,.

Były doładowane od początku. Chyba nawet smsy dostawaliśmy, że karta jest już aktywna. Ja wypłaciłam bez problemu. Pisz do nich albo sprawdź dostępne saldo.

Zarejestrowałam ją na openbenefit a tam saldo zerowe, mało tego, gdy wysyłam im meila to przychodzi zwrotka że prawdopodobnie zablokowali moje meile. Problem w tym że gdy karta przyszła to pin był zalany odżywką więc poprosiłam o nową. Dostałam nową z nowym pinem i prośbą o kontakt meilowy gdy karta dojdzie. No nic, jutro będę dzwonić.
0 0

scrabble

#6322479 Napisano: 15.02.2017 23:48:50
asiatko napisał(a):

scrabble napisał(a):

asiatko napisał(a):

Witam. Czy karty z konkursu Elseve Włosy moich marzeń były od początku zasilone wygraną kwotą czy trzeba było napisać im meila z prośbą o doładowanie? Chciałam odpalić moją stówę i nic.,.

Były doładowane od początku. Chyba nawet smsy dostawaliśmy, że karta jest już aktywna. Ja wypłaciłam bez problemu. Pisz do nich albo sprawdź dostępne saldo.

Zarejestrowałam ją na openbenefit a tam saldo zerowe, mało tego, gdy wysyłam im meila to przychodzi zwrotka że prawdopodobnie zablokowali moje meile. Problem w tym że gdy karta przyszła to pin był zalany odżywką więc poprosiłam o nową. Dostałam nową z nowym pinem i prośbą o kontakt meilowy gdy karta dojdzie. No nic, jutro będę dzwonić.

I się nie odezwałaś wtedy?  emotka  Dzwoń, dzwoń emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6322497 Napisano: 16.02.2017 00:57:39
Mam zamiar zrezygnować z abonamentu w t-mobile i przejść u Nich na kartę... Jaki pakiet wybrać ? Chciałabym trochę bezpłatnych rozmów do wszystkich sieci i SMS-ów, a przede wszystkim brak konieczności doładowań co jakiś czas tylko po to żeby mieć możliwość nawiązania połączeń... Czy ktoś mi może doradzić ?  emotka
0 0

kopernik

#6322516 Napisano: 16.02.2017 08:52:47
mariolakal napisał(a):

Mam zamiar zrezygnować z abonamentu w t-mobile i przejść u Nich na kartę... Jaki pakiet wybrać ? Chciałabym trochę bezpłatnych rozmów do wszystkich sieci i SMS-ów, a przede wszystkim brak konieczności doładowań co jakiś czas tylko po to żeby mieć możliwość nawiązania połączeń... Czy ktoś mi może doradzić ? 

Powiem tak, jestem w t-mobile już 15 lat i od 15 lat mam nr na kartę, po prostu sobie wykupujesz pakiet jaki chcesz w taryfie frii, najlepiej jak zajrzysz do salonu albo na stronę wszystko jest klarownie napisane. Ja nie kupuję żadnego pakietu bo wszystko jest dosyć tanie a często za darmo, prędzej skończy Ci się ważność konta niż kasa na nim. Przynajmniej ja tak mam. Często są podwójne doładowania dzięki którym możesz zyskać nawet do 150 zł.
0 0

jomajd86

#6322583 Napisano: 16.02.2017 12:49:33
jak wyglądają pakowania żelkow Candy King? nie mam jak się wybrać sama na zakup a muszę powiedzieć jak krowie na rowie;)bo inaczej nie znajdą...
0 0

asiatko

#6322585 Napisano: 16.02.2017 12:52:52
scrabble napisał(a):

asiatko napisał(a):

scrabble napisał(a):

asiatko napisał(a):

I się nie odezwałaś wtedy?  emotka  Dzwoń, dzwoń emotka

odezwałam się w zeszłym tyg, bo nowa karta dopiero wtedy przyszła
0 0

kalka

#6322586 Napisano: 16.02.2017 12:53:53
jomajd86 napisał(a):

jak wyglądają pakowania żelkow Candy King? nie mam jak się wybrać sama na zakup a muszę powiedzieć jak krowie na rowie;)bo inaczej nie znajdą...

Żelki sama sobie nakładasz do torebki emotka  - one są na wagę
1 kajeczka 0

mmaddamm

#6322592 Napisano: 16.02.2017 13:05:56
Szukam konkursów gdzie trzeba zakupić słodycze (bombonierka, czekolady itd) i damskie kosmetyki emotka
0 0

izkak

#6322658 Napisano: 16.02.2017 14:51:19
Czy konkurs BIC w C4 jeszcze trwa? emotka  W parze jest lepiej - oślepłam i nie widzę w regulaminie daty zakończenia emotka
0 0

madzia1-s

#6322663 Napisano: 16.02.2017 14:53:39
izkak napisał(a):

Czy konkurs BIC w C4 jeszcze trwa?  emotka  W parze jest lepiej - oślepłam i nie widzę w regulaminie daty zakończenia  emotka

Zakończony.
Uczestnicy w czasie dn. 08.02.2017 r. do 14.02.2017 r. mają czas na wysłanie zgłoszenia konkursowego
1 izkak 0

izkak

#6322667 Napisano: 16.02.2017 14:55:38
madzia1-s napisał(a):

izkak napisał(a):

Czy konkurs BIC w C4 jeszcze trwa?  emotka  W parze jest lepiej - oślepłam i nie widzę w regulaminie daty zakończenia  emotka

Zakończony.
Uczestnicy w czasie dn. 08.02.2017 r. do 14.02.2017 r. mają czas na wysłanie zgłoszenia konkursowego

Dzięki!
0 0

pini

#6322669 Napisano: 16.02.2017 14:58:03
magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

Żelki sama sobie nakładasz do torebki  emotka  - one są na wagę

A ja szukam w opakowaniach emotka
na wagę są u mnie 

Są w szklanych słoiczkach.
0 0

monisss

#6322685 Napisano: 16.02.2017 15:15:53
czy z konkursów na babyboom przychodzi mail czy od razu nagroda?
0 0

natala91

#6322687 Napisano: 16.02.2017 15:19:37
pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

na wagę są u mnie 

Ups ja kupiłam te w torebce z napisem Candy emotka
0 0

monisss

#6322688 Napisano: 16.02.2017 15:20:43
monisss napisał(a):

czy z konkursów na babyboom przychodzi mail czy od razu nagroda?

przychodzi ale z opóźnieniem emotka
0 0

pini

#6322691 Napisano: 16.02.2017 15:31:22
natala91 napisał(a):

pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

na wagę są u mnie 

Ala ja nie wiem, na jaki konkurs szukasz, widziałam w słoiczkach i tyle...
0 0

pioge7

#6322695 Napisano: 16.02.2017 15:50:42
pini napisał(a):

natala91 napisał(a):

pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

na wagę są u mnie 

Ala ja nie wiem, na jaki konkurs szukasz, widziałam w słoiczkach i tyle...

http://candyking.pl/konkurs/

Te na wagę trzeba kupić,. A one są tylko w wybranych sklepach. 
0 0

cudaczek121

#6322697 Napisano: 16.02.2017 16:02:55
natala91 napisał(a):

pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

na wagę są u mnie 

No bo w Biedronce faktycznie są jeszcze jakieś takie żelki Candi (dokładnie tak pisane), ale to chyba nie są te.
1 joan 0

marzena2210

#6322699 Napisano: 16.02.2017 16:09:31
cudaczek121 napisał(a):

natala91 napisał(a):

pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

na wagę są u mnie 

No bo w Biedronce faktycznie są jeszcze jakieś takie żelki Candi (dokładnie tak pisane), ale to chyba nie są te.

Ja kupiłam tez te w torebce...i juz zglosilam eh
0 0

synk

#6322721 Napisano: 16.02.2017 17:48:05
szukam książki:
Alles Klar Neu 1B w rozsądnej cenie, używanej lub nowej.
0 0