SZUKAM....

jomajd86

#6322732 Napisano: 16.02.2017 18:12:13
kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

jak wyglądają pakowania żelkow Candy King? nie mam jak się wybrać sama na zakup a muszę powiedzieć jak krowie na rowie;)bo inaczej nie znajdą...

Żelki sama sobie nakładasz do torebki emotka  - one są na wagę

dobrze wiedzieć bo szukali mi w opakowaniach;)
0 0

madzia1-s

#6322767 Napisano: 16.02.2017 19:08:11
Gdzie (w ktorej biedronce) w Poznaniu kupię żelki Candy King na wage?
0 0

gryszelm

#6322778 Napisano: 16.02.2017 19:37:47
madzia1-s napisał(a):

Tu u nich na stronie można sprawdzić
http://candyking.pl/znajdz-sklep/
0 0

madzia1-s

#6322782 Napisano: 16.02.2017 19:48:49
gryszelm napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Własnie na stronie pokazuje mi tylko tesco i piotr i pawel, a konkurs dotyczy tylko biedronki
0 0

kopernik

#6322793 Napisano: 16.02.2017 20:02:24
synk napisał(a):

szukam książki:
Alles Klar Neu 1B w rozsądnej cenie, używanej lub nowej.

gdzieś mam w piwnicy oddam za przysłowiowe grosze, albo za rzeczy które kolekcjonuję.
0 0

sylwika76

#6322794 Napisano: 16.02.2017 20:05:57
czy w konkursie Smak dopisuje Knorr -bierze udział zupka gorący kubek krem z kury z  grzankami?
i wystarczy 1 sztuka na paragonie bo teraz nie mogę otworzyć regulaminu
podpowie ktoś ???
0 0

kajeczka

#6322796 Napisano: 16.02.2017 20:09:50
sylwika76 napisał(a):

czy w konkursie Smak dopisuje Knorr -bierze udział zupka gorący kubek krem z kury z  grzankami?
podpowie ktoś ???

KN GK KREM KURA GRZANKI 16g jest w regulaminie, możesz grać  emotka  1szt wystarczy 
0 0

sylwika76

#6322797 Napisano: 16.02.2017 20:11:08
kajeczka wielkie dziękiemotka
1 kajeczka 0

gryszelm

#6322799 Napisano: 16.02.2017 20:12:12
madzia1-s napisał(a):

gryszelm napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Własnie na stronie pokazuje mi tylko tesco i piotr i pawel, a konkurs dotyczy tylko biedronki

To może napisz na ich fb, z tego co kojarzę w poprzednim konkursie szybko odpisywali i podawali lokalizację
0 0

madzia1-s

#6322807 Napisano: 16.02.2017 20:37:41
sylwika76 napisał(a):

podpowie ktoś ???

dowolne Knorr Nudle, Knorr Gorący Kubek, Knorr Danie w Kubku.
0 0

sylwika76

#6322809 Napisano: 16.02.2017 20:39:31
madzia1-s napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

podpowie ktoś ???

dowolne Knorr Nudle, Knorr Gorący Kubek, Knorr Danie w Kubku.

Bardzo dziękuje za odpowiedzi emotka
0 0

szindy

#6322817 Napisano: 16.02.2017 21:06:42
Karty podarunkowe do Drogerii Natura sa wielokrotnego użytku?
0 0

1mariusz

#6322870 Napisano: 16.02.2017 23:32:30
1mariusz napisał(a):

nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy jest może ktoś kto zgłaszał  szkodę-złamanie w ALLIANZ? Podchodzę do tego jak kot do jeża ,bo pewnie i tak nic nie dostanę,ale jednak głupio nie spróbować-no nie? emotka  Siostra ma ubezpieczoną chatę u nich i jako,że to się stało u niej na schodach to będziemy próbować chociaż wyciągnąć coś za ból. Jest sens w ogóle zawracać sobie tym głowę?

Nie znam Alianz ale najpierw sprawdź co obejmuje polisa, czy też OC? A jeśli tak to co jest w tym OC? Przeczytaj OWU. Jeśli jest ok to oczywiscie, że zgłaszaj - przeciez to nic nie kosztuje emotka   Ogólnie uważam, ze im mniej się napiszesz w zgłoszeniu tym lepiej emotka Wierz mi, ze potrafią się przyczepić do pierdół emotka Mam nadzieję, że tobie pójdzie jak po maśle emotka Trzymam kciuki emotka

dzięki-będę próbować!! emotka

nkba, dzięki za motywację! Właśnie dzisiaj dostałam odpowiedź-baaardzo satysfakcjonującą!!emotka
1 nkba 0

1mariusz

#6322873 Napisano: 16.02.2017 23:50:14
Szukam ,czy może ktoś miał podobną sytuację? U stolarza zamówiliśmy meble do kuchni,wybierałam wszystko z próbnika-czyli z czego i w jakim kolorze mają być drzwiczki i blaty. Do samych drzwi nie mogę się przyczepić,wszystko jest takie jak wybierałam. Ale blat baardzo odbiega od tego co widziałam na próbniku! Złożyliśmy reklamację u producenta ,pojechałam do hurtowni ,gdzie został zakupiony . I ku mojemu przerażeniu on rzeczywiście jest taki bardzo dziwny! Jakieś mazie ,przybrudzenia,zmiany w kolorze . Tylko ,że przy zamawianiu nikt się nawet nie zająknął ,że on jest taki problematyczny! Na zdjęciach producenta,czy innych sklepów i hurtowni są wszędzie te ładne ,interesujące kawałki! Zdaję sobie sprawę,że reklamacja na pewno zostanie odrzucona bo jednak to nie stanowi wady. Ale ja wybierałam blat ,który w całości miał być taki jak na próbniku! Kompletnie nie miałam  świadomości,że jest inaczej. Czy jest może jakiś sposób aby to ugryźć ,jak sądzicie?
0 0

cherry_coke

#6322889 Napisano: 17.02.2017 07:47:33
1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy może ktoś miał podobną sytuację? U stolarza zamówiliśmy meble do kuchni,wybierałam wszystko z próbnika-czyli z czego i w jakim kolorze mają być drzwiczki i blaty. Do samych drzwi nie mogę się przyczepić,wszystko jest takie jak wybierałam. Ale blat baardzo odbiega od tego co widziałam na próbniku! Złożyliśmy reklamację u producenta ,pojechałam do hurtowni ,gdzie został zakupiony . I ku mojemu przerażeniu on rzeczywiście jest taki bardzo dziwny! Jakieś mazie ,przybrudzenia,zmiany w kolorze . Tylko ,że przy zamawianiu nikt się nawet nie zająknął ,że on jest taki problematyczny! Na zdjęciach producenta,czy innych sklepów i hurtowni są wszędzie te ładne ,interesujące kawałki! Zdaję sobie sprawę,że reklamacja na pewno zostanie odrzucona bo jednak to nie stanowi wady. Ale ja wybierałam blat ,który w całości miał być taki jak na próbniku! Kompletnie nie miałam  świadomości,że jest inaczej. Czy jest może jakiś sposób aby to ugryźć ,jak sądzicie?

Oczywiście, że masz prawo dochodzić swoich praw. Porównaj próbnik z blatem. Zrób zdjęcia lub pobierz on nich próbnik.  Jeśli znacząco się różnią żądaj wymiany blatu. 
Nie napisałeś czy zapłaciłeś już całość za meble czy nie, ale jeśli nie to dopóki go nie wymienią nie wpłacaj całych pieniędzy. 
Jeśli nie będą chcieli dogadać się polubownie to udaj się do rzecznika praw konsumenta. Często gęsto jak ma się pismo podbite przez rzecznika firmy zmieniają ton. 
I nie daj sobie wmówić, że przecież różni się tylko trochę albo coś... Mam wrażenie, że to częsta praktyka w takich firmach. 
0 0

nkba

#6322891 Napisano: 17.02.2017 08:05:15
1mariusz napisał(a):

1mariusz napisał(a):

nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Szukam ,czy jest może ktoś kto zgłaszał  szkodę-złamanie w ALLIANZ? Podchodzę do tego jak kot do jeża ,bo pewnie i tak nic nie dostanę,ale jednak głupio nie spróbować-no nie? emotka  Siostra ma ubezpieczoną chatę u nich i jako,że to się stało u niej na schodach to będziemy próbować chociaż wyciągnąć coś za ból. Jest sens w ogóle zawracać sobie tym głowę?

Nie znam Alianz ale najpierw sprawdź co obejmuje polisa, czy też OC? A jeśli tak to co jest w tym OC? Przeczytaj OWU. Jeśli jest ok to oczywiscie, że zgłaszaj - przeciez to nic nie kosztuje emotka   Ogólnie uważam, ze im mniej się napiszesz w zgłoszeniu tym lepiej emotka Wierz mi, ze potrafią się przyczepić do pierdół emotka Mam nadzieję, że tobie pójdzie jak po maśle emotka Trzymam kciuki emotka

dzięki-będę próbować!! emotka

nkba, dzięki za motywację! Właśnie dzisiaj dostałam odpowiedź-baaardzo satysfakcjonującą!! emotka

Super emotka Cieszę się razem z Tobą emotka
1 1mariusz 0

anialistopad

#6322920 Napisano: 17.02.2017 09:47:28
Do kart z wypasionego jest kod pin'?
0 0

dolly

#6323096 Napisano: 17.02.2017 15:09:43
Czy loteria play dzwoni z widocznego numeru czy prywatnego?
0 0

angellisia

#6323102 Napisano: 17.02.2017 15:15:37
z widocznego , 535 o ile mnie pamięć nie myli
dolly napisał(a):

0 0

dolly

#6323113 Napisano: 17.02.2017 15:33:44
angellisia napisał(a):

z widocznego , 535 o ile mnie pamięć nie myli

dolly napisał(a):

Dziękuję emotka