SZUKAM....

dejzi

#6323874 Napisano: 20.02.2017 20:19:30
Czy ktoś ma jeszcze Wyjątkowy prezent z SuperPharm i pamięta kiedy go wygrał. Ja dziś dzwonilam do kiedy on jest ważny to pani pow ze on 30listopada 2016 stracił ważność, a z tego co mam napisane to gdzies w czerwcu go wygrałam? Toczy te wygrane nie maja ważności id dnia wygrania rok? Szukam kogo tu spytac?
0 0

aguagu

#6323875 Napisano: 20.02.2017 20:30:11
dejzi napisał(a):

Czy ktoś ma jeszcze Wyjątkowy prezent z SuperPharm i pamięta kiedy go wygrał. Ja dziś dzwonilam do kiedy on jest ważny to pani pow ze on 30listopada 2016 stracił ważność, a z tego co mam napisane to gdzies w czerwcu go wygrałam? Toczy te wygrane nie maja ważności id dnia wygrania rok? Szukam kogo tu spytac?

Ja miałam wygrane z kilku konkursów (odbywających się w różnych terminach) i każdy miał taki sam termin ważności - to były prezenty marzeń - wariant przygoda. Nie wiem z czego to wynikało, czy TQG nabył wszystkie hurtowo i przeznaczył na kilka konkursów, czy od wariantu prezentu. Ale faktycznie, w listopadzie termin minął bo pamiętam, że tydzień mocno rozrywkowy miałam. emotka
0 0

1mariusz

#6323879 Napisano: 20.02.2017 20:39:49
nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Nawet przemknęło mi coś takiego przez głowę,że stolarz ma układ z hurtownią i wypycha  zalegający im towar-bo jak już założy no to każdy kładzie lachę! JAK JEST,NO TO NIECH JUŻ  ZOSTANIE! Mówię Ci pomału piana mi zaczyna iść z pyska,a że nie byłam szczepiona,to...Raz już wzięłam policjanta na służbie za ścierki. Więc co mi tam jakiś przedstawiciel,który będzie chciał mi udowodnić,że jestem w błędzie!(najwyżej zniknę na pewien czas z forum,bo TAM  dostępu do internetu jeszcze nie ma  emotka )

I właśnie tak to się najczęściej odbywa emotka Postaraj się dokumentować wszystko, zrób fotki, raczej nie próbuj dogadywać się telefonicznie tylko mailowo, żeby był ślad. Jak coś to pisz, jak będę mogła to pomogę. emotka A co do tekstu ze szczepieniem... bomba emotka emotka emotka

Jestem tak podminowana,że aż sama się boję co mogę nawywijać! Dzięki za wsparcie i propozycję pomocy! Oby nie była potrzebna ale dobrze czuć wsparcie jakiejś dobrej duszy DZIĘKI!!emotka
1 nkba 0

nkba

#6323882 Napisano: 20.02.2017 20:52:23
1mariusz napisał(a):

nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Nawet przemknęło mi coś takiego przez głowę,że stolarz ma układ z hurtownią i wypycha  zalegający im towar-bo jak już założy no to każdy kładzie lachę! JAK JEST,NO TO NIECH JUŻ  ZOSTANIE! Mówię Ci pomału piana mi zaczyna iść z pyska,a że nie byłam szczepiona,to...Raz już wzięłam policjanta na służbie za ścierki. Więc co mi tam jakiś przedstawiciel,który będzie chciał mi udowodnić,że jestem w błędzie!(najwyżej zniknę na pewien czas z forum,bo TAM  dostępu do internetu jeszcze nie ma  emotka )

I właśnie tak to się najczęściej odbywa emotka Postaraj się dokumentować wszystko, zrób fotki, raczej nie próbuj dogadywać się telefonicznie tylko mailowo, żeby był ślad. Jak coś to pisz, jak będę mogła to pomogę. emotka A co do tekstu ze szczepieniem... bomba emotka emotka emotka

Jestem tak podminowana,że aż sama się boję co mogę nawywijać! Dzięki za wsparcie i propozycję pomocy! Oby nie była potrzebna ale dobrze czuć wsparcie jakiejś dobrej duszy DZIĘKI!! emotka

Postaraj się ochłonąć bo choć wiem dokładnie jak się teraz czujesz, w nerwach łatwo coś przeoczyć, coś za dużo lub nie tak powiedzieć itp. Trzymam kciuki emotka
0 0

dejzi

#6323888 Napisano: 20.02.2017 21:05:01
Dziękuję mogłam wcześniej zadzwonic o termin
aguagu napisał(a):

dejzi napisał(a):

Ja miałam wygrane z kilku konkursów (odbywających się w różnych terminach) i każdy miał taki sam termin ważności - to były prezenty marzeń - wariant przygoda. Nie wiem z czego to wynikało, czy TQG nabył wszystkie hurtowo i przeznaczył na kilka konkursów, czy od wariantu prezentu. Ale faktycznie, w listopadzie termin minął bo pamiętam, że tydzień mocno rozrywkowy miałam. emotka

0 0

1mariusz

#6323896 Napisano: 20.02.2017 21:17:48
nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

nkba napisał(a):

1mariusz napisał(a):

Jestem tak podminowana,że aż sama się boję co mogę nawywijać! Dzięki za wsparcie i propozycję pomocy! Oby nie była potrzebna ale dobrze czuć wsparcie jakiejś dobrej duszy DZIĘKI!! emotka

Postaraj się ochłonąć bo choć wiem dokładnie jak się teraz czujesz, w nerwach łatwo coś przeoczyć, coś za dużo lub nie tak powiedzieć itp. Trzymam kciuki emotka

Dlatego mam nadzieję,że przy rozmowie będzie mój mąż. Nawet coś przebąkiwał o nagrywaniuemotka  naszego spotkania.! Liczę też na to,że w momencie totalnego wk... mówię i zachowuję się BARDZO racjonalnie i spokojnie(za wyjątkiem tego policjantaemotka ,ale po co zaczynał?).Zabawa powinna na dniach się zakończyć,dziś mija pierwszy tydzień...
1 nkba 0

kajeczka

#6323902 Napisano: 20.02.2017 21:29:40
basku napisał(a):

szukam prostego, darmowego  programu / strony do robienia kolaży... czy ktoś coś może polecić ?? priv

http://www.fotor.com/ kolaże i nie tylko, prosty w obsłudze (chyba  emotka  )
1 basku 0

ewikewikk

#6324107 Napisano: 21.02.2017 12:18:07
Szukam voucherów do Cinema City.
0 0

dorothy

#6324110 Napisano: 21.02.2017 12:23:56
szukam info jak wygląda stand z Kamisa, mógłby ktoś wrzucić zdjęcie?
0 0

madzia1-s

#6324111 Napisano: 21.02.2017 12:24:46
dorothy napisał(a):

szukam info jak wygląda stand z Kamisa, mógłby ktoś wrzucić zdjęcie?

Jest juz zdjęcie w watku Zdjecia naszych wygranych
1 dorothy 0

ewikewikk

#6324114 Napisano: 21.02.2017 12:36:39
constanza napisał(a):

szukam kogoś kto kupował ostatnio mieszkanie od dewelopera bądź z rynku wtórnego i uspokoi mnie, że da się to jakoś ogarnąć w sensowny sposób. Jestem przerażona tym, że w obu przypadkach trzeba tyle rzeczy sprawdzić emotka  przeraża mnie też wizja, że miałabym iść do notariusza wskazanego przez dewelopera czy agencję. Naoglądałam się tych wszystkich programów o oszustwach i się boję. A może ktoś kupował mieszkanie z pomocą prawnika i mogłby mi napisać jak to wygląda i w kwestii finansowej i w kwestii załatwiana. Może ktoś ma jakąś liste w punktach co sprawdzić żeby kupić mieszkanie i miec swiety spokoj emotka  będę wdzieczna za wszystkie wskazowki na PW emotka

Z rynku wtórnego to interesują Cię 3 rzeczy: czy istnieje księga wieczysta bo tylko jak istnieje można obciążyć mieszkanie hipoteką, jak jest to sprawdzasz w niej zapisy - jak nie istnieje to super bo jeśli ty kupisz mieszkanie na kredyt to sama tą księgę założysz w sądzie w wydziale ksiąg wieczystych, druga rzecz to zarządca nieruchomości: uzyskasz informacje o ewentualnym zadłużeniu  z tytułu niepłaconego czynszu i czasem jest zapis, że przejmujesz na siebie ewentualne kredyty, którymi obłożona jest nieruchomość typu kredyt na ocieplenie budynku itp. bo to może wpływać zmiennie na wysokość czynszu, po prostu musisz to wiedzieć a w starych domach dobrze jest wiedzieć jakie inwestycje i remonty są planowane w budynku i czy będą właścicieli obciążać kwotowo czy wliczą ewentualne raty remontowe do czynszu, itp. i trzecie: wydział meldunkowy- nikt Ci nie poda nazwisk osób ewentualnie zameldowanych w nieruchomości ale info czy ktoś w ogóle jest zameldowany i ile osób ustnie od ręki powinni udzielić. Ja pół godziny przed notariuszem jeszcze raz pobiegłam do wydziału meldunkowego sprawdzić czy mi kogoś w miedzy czasie nie zameldowali, tak właścicielom dobrze z oczu patrzyło emotka (generalnie chodziło o akcje, które uskuteczniali wcześniej typu żądania ogromnych zaliczek na gębę, bez formalności itp.)
0 0

basku

#6324119 Napisano: 21.02.2017 12:43:28
kajeczka napisał(a):

basku napisał(a):

szukam prostego, darmowego  programu / strony do robienia kolaży... czy ktoś coś może polecić ?? priv

http://www.fotor.com/ kolaże i nie tylko, prosty w obsłudze (chyba  emotka  )

bardzo dziękuje emotka właśnie czegoś takiego szukałam emotka musze teraz się naumieć jak się tym posługuje emotka
1 kajeczka 0

mysia

#6324143 Napisano: 21.02.2017 13:28:30
Szukam info odnośnie knorra emotka
1. Cały czas jest to samo zadanie? Dopiero zaczęłam coś tworzyć emotka
2. Jaki numer paragonu podajcie, bo ten który oni zakreślają to raczej nie numer paragonu,a w tym miejscu i mam jakiś długi ciąg znaków, numer kasy, jeszcze jakiś numer.. czy wg. mnie prawidłowy numer (ten obok) daty przejdzie?
0 0

cherry_coke

#6324146 Napisano: 21.02.2017 13:35:47
Mysia napisał(a):

Szukam info odnośnie knorra emotka
1. Cały czas jest to samo zadanie? Dopiero zaczęłam coś tworzyć emotka
2. Jaki numer paragonu podajcie, bo ten który oni zakreślają to raczej nie numer paragonu,a w tym miejscu i mam jakiś długi ciąg znaków, numer kasy, jeszcze jakiś numer.. czy wg. mnie prawidłowy numer (ten obok) daty przejdzie?

Pisałam do nich - może być numer paragonu ten na wysokości daty. 
1 mysia 0

Gość: amif

#6324156 Napisano: 21.02.2017 13:43:16
czeka ktoś jeszcze na selfie sticki z DC? (konkurs Lays i Pepsi)
0 0

anialistopad

#6324458 Napisano: 21.02.2017 21:57:43
O 14;44 z numeru 7324803## co dzwoniło?
0 0

dorothy

#6324630 Napisano: 22.02.2017 12:59:49
kodu zniżkowego do Leroy Merlin, czasami przy organizowanych Targach Budowlanych/Mieszkaniowych dają ulotki ze zniżką, może toś posiada?
0 0

Gość: natka91

#6325102 Napisano: 23.02.2017 12:55:10
Szukam kogoś kto też jak ja wygrał warsztaty kulinarne w Knorr, chodzi mi o to czy można je sprzedać. Nie wygrywałam tego typu nagród jeszcze i nie wiem czy można zbyć na kogoś prawo uczestnictwa w nich. 
0 0

asiatko

#6325154 Napisano: 23.02.2017 13:51:57
czy wszyscy dostali książki o fotografowaniu z BIC Tesco? Kiedyś już dostałam meila o tym ze przepraszają i wysyłka się opóźni, ale teraz to już przesadzili
0 0

edzia21

#6325155 Napisano: 23.02.2017 13:52:47
asiatko napisał(a):

czy wszyscy dostali książki o fotografowaniu z BIC Tesco? Kiedyś już dostałam meila o tym ze przepraszają i wysyłka się opóźni, ale teraz to już przesadzili

Nie...głównych również nie wysyłali emotka
1 asiatko 0