SZUKAM....

masza

#6453155 Napisano: 16.01.2018 17:41:16
U Versusa z Crunchips trzeba NIP wpisać? I ile jest czasu na odesłanie dokumentów? [W regul. 7 , w smsie 3...emotka }
Czy jest gdzieś gotowe oświadczenie?
5.4. Laureat jestzobowiązany do przesłania oświadczenia o udzieleniu zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przeprowadzenia konkursu (według wzoru dostępnego na stronie internetowej promocji) - nie mogę tego oświadczenia znaleźć...emotka .
0 0

monkakk

#6453156 Napisano: 16.01.2018 17:42:22
masza napisał(a):

U Versusa z Crunchips trzeba NIP wpisać? I ile jest czasu na odesłanie dokumentów? [W regul. 7 , w smsie 3... emotka }
5.4. Laureat jestzobowiązany do przesłania oświadczenia o udzieleniu zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przeprowadzenia konkursu (według wzoru dostępnego na stronie internetowej promocji) - nie mogę tego oświadczenia znaleźć... emotka .

Oświadczenie masz na stronie Versusa, jakie nie pobierzesz i tak musisz wpisać co to za konkurs i date, więc jest uniwersalne.

https://www.studi...sus.pl/pobierz-pliki
1 masza 0

masza

#6453157 Napisano: 16.01.2018 17:43:30
monkakk napisał(a):

masza napisał(a):

U Versusa z Crunchips trzeba NIP wpisać? I ile jest czasu na odesłanie dokumentów? [W regul. 7 , w smsie 3... emotka }
5.4. Laureat jestzobowiązany do przesłania oświadczenia o udzieleniu zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przeprowadzenia konkursu (według wzoru dostępnego na stronie internetowej promocji) - nie mogę tego oświadczenia znaleźć... emotka .

Oświadczenie masz na stronie Versusa, jakie nie pobierzesz i tak musisz wpisać co to za konkurs i date, więc jest uniwersalne.

https://www.studi...sus.pl/pobierz-pliki

dziękuję emotka
i chyba poślizg mają z powiadomieniem

5.7. Nagrody zostaną przekazane Laureatom najpóźniej do dnia 07.01.2018 roku na koszt Organizatora. Kurierem nagroda główna, przekazem pocztowym lub przelewem bankowym na konto wskazane przez Laureata nagroda pieniężna.
0 0

kate86

#6453184 Napisano: 16.01.2018 18:49:36
holden napisał(a):

paula9891 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Szukam info z jakiego dnia obecnie mogą wysyłać bony do Lidla? emotka ktos dostał coś na świeżo?

Dzis z 17-go dostałam emotka

I z 18 też doszły 

dzięki za info, więc z 21 i 22 wkrótce też przyjdą emotka
1 paula9891 0

@gnieszk@

#6453263 Napisano: 16.01.2018 21:50:25
kate86 napisał(a):

holden napisał(a):

paula9891 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Szukam info z jakiego dnia obecnie mogą wysyłać bony do Lidla? emotka ktos dostał coś na świeżo?

Dzis z 17-go dostałam emotka

I z 18 też doszły 

dzięki za info, więc z 21 i 22 wkrótce też przyjdą emotka

Ja dostałam dziś maila od Avanti, że bon został wysłany, więc jutro pewnie dotrze (wygrana z 20.12).

alaalicja

#6453277 Napisano: 16.01.2018 22:32:05
madzia1-s napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na wygrane Desperadosy?
kilku mi brakuje...

Ja czekam na kilka szt. Wg regulaminu chyba do 15.01 miały dojechac wszystkie ;(
0 0

pink086

#6453278 Napisano: 16.01.2018 22:37:22
alaalicja napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na wygrane Desperadosy?
kilku mi brakuje...

Ja czekam na kilka szt. Wg regulaminu chyba do 15.01 miały dojechac wszystkie ;(

ja też czekam na kilka sztuk
0 0

iwona0103

#6453293 Napisano: 16.01.2018 23:29:13
Czy ktoś próbował zrealizować kod z konkursu Monterzy do sklepu Toys4Boys, który jest ważny do dzisiaj? Mój kod jest nieważny emotka  
0 0

ela

#6453322 Napisano: 17.01.2018 08:41:01
szukam pomocy przy wyciągnięciu minionka z paki -podpowie ktoś ? pw
0 0

kate86

#6453326 Napisano: 17.01.2018 08:55:16
Hej Dziewczyny, szukam konkursów, w których można co nieco skompletować akcesoriów/zabawek dla niemowlaka-za 5 miesięcy urodzi mi się chrześniak/chrześnica i muszę zaczać przygotowania emotka  jeszcze nie mam swoich dzieci więc nie wiem gdzie by tu uderzyć, żeby coś wygrać emotka  pomożcie plis emotka
0 0

paula9891

#6453379 Napisano: 17.01.2018 10:34:59
kate86 napisał(a):

Hej Dziewczyny, szukam konkursów, w których można co nieco skompletować akcesoriów/zabawek dla niemowlaka-za 5 miesięcy urodzi mi się chrześniak/chrześnica i muszę zaczać przygotowania emotka  jeszcze nie mam swoich dzieci więc nie wiem gdzie by tu uderzyć, żeby coś wygrać emotka  pomożcie plis emotka

Patrz regularnie w aktualne:) Tam najczęściej można znaleźć konkurs z produktami dla niemowlaka. Jedną konkretną stronę jest ciężko podać.
0 0

basku

#6453382 Napisano: 17.01.2018 10:39:49
Dzisiaj dzwonili do mnie z numeru  61 622 08 56

Jednak jak chciałam odebrać to się telefon rozlaczyl

Czy ktoś wie co to za numer może być? Z jakiegoś konkursu może? 

Proszę napiszcie jak ktoś wie 

Nie można na ten nr oddzwonic
0 0

Agnes

#6453395 Napisano: 17.01.2018 10:54:33
basku napisał(a):

Dzisiaj dzwonili do mnie z numeru  61 622 08 56

Jednak jak chciałam odebrać to się telefon rozlaczyl

Czy ktoś wie co to za numer może być? Z jakiegoś konkursu może? 

Proszę napiszcie jak ktoś wie 

Nie można na ten nr oddzwonic

lepiej nie odzwaniaj
http://www.niezna...r.pl/Numer/616220856

joan

#6453411 Napisano: 17.01.2018 11:10:26
kate86 napisał(a):

Poszłabym nieco okrężną drogą - wygraj dowolny bon, a potem wymień go na naszym forum na kartę podarunkową Smyk/Empik itp. albo zabawkę dla dziecka.

Przeglądałam konkursy dziecięce, bo przybyła mi wśród bliskich trójka dzieciaków, ale to przeważnie konki fotograficzne (i ma na nim być dziecko!) albo fejsbukowe (gdzie uczestniczące maDki Cię zeżrą, jeśli nie będziesz miała sryliona postów z dzieckiem na swoim profilu) albo aktualne na blogach (w których bierze udział ogromna ilość chętnych).

lola.lola

#6453587 Napisano: 17.01.2018 15:54:54
Zamówiłam kilka ubrań przez internet, dziś rano dostałam maila od DPD, że kurier będzie między 11:00 a 13:00 (standardowy mail). Jakoś po godzinie 12:00 zadzwonił z pytaniem czy jest ktoś w domu bo zaraz podjedzie. Powiedziałam, że tak i zaczęłam na niego wyglądać. Po chwili podjechał samochód (nie bus DPD, zwykły ciemny samochód osobowy), chłopak zadzwonił domofonem więc wyszłam (zdążył wsiąść do samochodu) jak byłam przy furtce to wyskoczył z auta, wcisnął mi paczkę powiedział do widzenia i odjechał. Byłam trochę zaskoczona "błyskawicznym załatwieniem sprawy" ale zauważyłam, że nie miał typowego stroju kuriera DPD i nie dał mi nawet nic do podpisania. 
Przesyłka się zgadza ale czy miał ktoś może podobną sytuację? Trochę mnie to wszystko zaskoczyło.
0 0

dolly

#6453589 Napisano: 17.01.2018 16:01:14
lola.lola napisał(a):

Zamówiłam kilka ubrań przez internet, dziś rano dostałam maila od DPD, że kurier będzie między 11:00 a 13:00 (standardowy mail). Jakoś po godzinie 12:00 zadzwonił z pytaniem czy jest ktoś w domu bo zaraz podjedzie. Powiedziałam, że tak i zaczęłam na niego wyglądać. Po chwili podjechał samochód (nie bus DPD, zwykły ciemny samochód osobowy), chłopak zadzwonił domofonem więc wyszłam (zdążył wsiąść do samochodu) jak byłam przy furtce to wyskoczył z auta, wcisnął mi paczkę powiedział do widzenia i odjechał. Byłam trochę zaskoczona "błyskawicznym załatwieniem sprawy" ale zauważyłam, że nie miał typowego stroju kuriera DPD i nie dał mi nawet nic do podpisania. 
Przesyłka się zgadza ale czy miał ktoś może podobną sytuację? Trochę mnie to wszystko zaskoczyło.

Wygląda jakby był kimś, kto przez pomyłkę otrzymał Twoją paczkę emotka  ale mogę się mylić.
Wazne , że paczka sie zgadza, a skoro piszesz to znaczy, że nie była to bomba emotka

lola.lola

#6453590 Napisano: 17.01.2018 16:04:12
Ale w mailu od DPD był ten sam numer kuriera, z którego "kurier" dzwonił więc pierwsza moja myśl była taka, że może to jakiś "pomocnik" emotka  
0 0

dolly

#6453595 Napisano: 17.01.2018 16:10:20
lola.lola napisał(a):

Ale w mailu od DPD był ten sam numer kuriera, z którego "kurier" dzwonił więc pierwsza moja myśl była taka, że może to jakiś "pomocnik" emotka  

Lola, to czemu sie stresujesz? Moze byc pomocnik, moze to byc On.
Moze jest nowy i nie zdazyl jeszcze pooblepiac auta, moze na próbnym okresie.... 
Kurierzy zazwyczaj jezdza swoimi autami, ktore oblepiaja nazwa firmy emotka
0 0

lola.lola

#6453598 Napisano: 17.01.2018 16:14:28
dolly napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Lola, to czemu sie stresujesz? Moze byc pomocnik, moze to byc On.
Moze jest nowy i nie zdazyl jeszcze pooblepiac auta, moze na próbnym okresie.... 
Kurierzy zazwyczaj jezdza swoimi autami, ktore oblepiaja nazwa firmy emotka

Nie stresuje się tylko dziwię.. Do mnie kurier DPD zawsze przyjeżdżał typowym busem DPD, nigdy mi się nie zdarzyło, żeby kurier przyjechał innym autem niż auto firmowe. W tym przypadku to były tylko ciuchy ale gdyby to było coś bardziej wartościowego? On nawet nie zapytał czy jestem tą osobą, na którą przesyłka była zaadresowana.
0 0

zaczytana-pola

#6453627 Napisano: 17.01.2018 17:13:30
lola.lola napisał(a):

Czasem jeden kurier prosi drugiego o doręczenie przesyłki. Np gdy nie ma nic na twoją ulicę poza twoją paczka, a  tamten ma. Nie ma prawa tak robić, ale czasem ułatwiają sobie życie w ten sposób. 
1 lola.lola 0