SZUKAM....

Reni

#6478868 Napisano: 02.04.2018 20:36:08
jokan napisał(a):

Reni napisał(a):

jokan napisał(a):

moze bylo walkowane, ale nich mi ktos poleci jakiegos operatora komorkowego (telefon tylko w celach konkursowych). Mam Virgin, ale Virgin Virginowi nierowny, to znaczy stary numera hula w porzadku na wszystkie numery, a nowy juz nie....a jak jest z innymi? polecacie? narzekacie? wazne, aby zaladowac kwotą np. 20 zł i miec aktywne konto na dluzej...

ja wszystkie konkursowe mam w PLAY taryfa rok ważności konta po doładowaniu 5 zł  emotka

abonament?

nie, na doładowanie  emotka
1 jokan 0

pioge7

#6478870 Napisano: 02.04.2018 20:40:30
trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

moze bylo walkowane, ale nich mi ktos poleci jakiegos operatora komorkowego (telefon tylko w celach konkursowych). Mam Virgin, ale Virgin Virginowi nierowny, to znaczy stary numera hula w porzadku na wszystkie numery, a nowy juz nie....a jak jest z innymi? polecacie? narzekacie? wazne, aby zaladowac kwotą np. 20 zł i miec aktywne konto na dluzej...

jest nowa taryfa w sieci Plus i po każdym doładowaniu konto jest ważne rok.

Nju na kartę konto ważne po wieki emotka  po doładowaniu emotka  
2 jokan, trojan 0

trojan

#6478871 Napisano: 02.04.2018 20:45:40
jokan napisał(a):

trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

ale to na karte? bo jak mowisz o taryfie to chyba mowisz o abonamencie?

na kartę.

pioge7 napisał(a):

trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

ale co jakiś czas przychodzi sms-a na którego należy odpowiedzieć aby konto było nadal ważne.
0 0

pioge7

#6478872 Napisano: 02.04.2018 20:48:29
trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

ale to na karte? bo jak mowisz o taryfie to chyba mowisz o abonamencie?

na kartę.

pioge7 napisał(a):

trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

ale co jakiś czas przychodzi sms-a na którego należy odpowiedzieć aby konto było nadal ważne.

U mnie tylko jeśli w ogóle z niego niekorzystam jakiś czas. Ale jak wyśle smsa z niego na konkurs, np. Raz w tygodniu to taki sms nie przychodzi emotka  a choćby to SMS jest i tak bezpłatny emotka  
1 trojan 0

trojan

#6478873 Napisano: 02.04.2018 20:51:50
pioge7 jak karta cały czas jest w telefonie to nie ma problemu z tym sms-em, ale jak jest wkładana tylko na czas wyników z konkursu to jest problem z tym sms-em.
0 0

pioge7

#6478890 Napisano: 03.04.2018 05:01:07
trojan napisał(a):

pioge7 jak karta cały czas jest w telefonie to nie ma problemu z tym sms-em, ale jak jest wkładana tylko na czas wyników z konkursu to jest problem z tym sms-em.

Chyba że tak... odpowiadałem na pytanie sugerując sie tym że będzie cały czas trzymana karta w telefonie emotka  
w takim razie Orange też dobre. SMS po 3 miesiącach można wysłać i konto ważne rok. Przez pierwsze 3 miesiące od rejestracji aktywacja kosztuje 3 zł emotka  potem darmowa emotka  
0 0

Agnes

#6478981 Napisano: 03.04.2018 12:46:15
szukam osób które wygrały w kinder 1 etap
czy po wpisaniu danych pokazuje się Wam ze coś wygraliście?
u mnie komunikat ze NIe a smsa o wygranej dostałam i wszystko juz im odesłałam
0 0

agakaz2

#6478984 Napisano: 03.04.2018 12:49:22
Agnes napisał(a):

Mnie też nie ma A wygrałam tylko książkę
0 0

angellisia

#6479025 Napisano: 03.04.2018 14:38:55
szukam co to za numer 22 340 96 00 ?  ktoś wie ?
0 0

kokoszka

#6479029 Napisano: 03.04.2018 14:54:16
Szukam ładnej nowej bransoletki z Apart, wraz z pudelkiem firmowym itp. info na pw z cena i foto lub linkiem.
0 0

Gość: mariolakal

#6479034 Napisano: 03.04.2018 14:57:15
agakaz2 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Ta cała loteria to jedno wielkie nieporozumienie... emotka
0 0

pioge7

#6479038 Napisano: 03.04.2018 15:09:39
mariolakal napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Ta cała loteria to jedno wielkie nieporozumienie...  emotka

Mam to samo... ale wg mnie dopiero będziemy widoczni jak pozytywnie zweryfikują dokumenty... chyba że się mylę. Ja mam namiot i misiaa na rodzinie i książki... nic się nie pojawia emotka emotka emotka
0 0

joan

#6479079 Napisano: 03.04.2018 16:32:35
Czy ktoś z Was ma może w domu niedawno zakupione opakowanie jakichkolwiek lodów, np. konkursowych Magnum?

Interesuje mnie, przez jaki czas od zakupu (mniej więcej!) można zjeść lody prawidłowo przechowywane w zamrażalniku? Czyli, czy np. nie później niż kwartał / pół roku / rok?

(może to i głupia zagwozdka, ale obleciałam dziś sklepy z rana i nigdzie się już nie wybieram, a pytanie mnie nieco dręczy)
0 0

atanerka

#6479081 Napisano: 03.04.2018 16:36:03
joan napisał(a):

Czy ktoś z Was ma może w domu niedawno zakupione opakowanie jakichkolwiek lodów, np. konkursowych Magnum?

Interesuje mnie, przez jaki czas od zakupu (mniej więcej!) można zjeść lody prawidłowo przechowywane w zamrażalniku? Czyli, czy np. nie później niż kwartał / pół roku / rok?

(może to i głupia zagwozdka, ale obleciałam dziś sklepy z rana i nigdzie się już nie wybieram, a pytanie mnie nieco dręczy)

u mnie termin ważności to 08/2019 lody Diuna (Biedronkowe)
0 0

joan

#6479082 Napisano: 03.04.2018 16:36:38
atanerka napisał(a):

Dziękuję serdecznie za odpowiedź!
0 0

jokan

#6479203 Napisano: 03.04.2018 23:00:25
kupowal ktos cos w sklepie Born2be? Jaka jakos ubran?
0 0

benasia

#6479210 Napisano: 03.04.2018 23:41:25
atanerka napisał(a):

joan napisał(a):

Big Milki miałam ok 05/2019
1 joan 0

Gość: patita06

#6479212 Napisano: 04.04.2018 00:01:49
Czy dostał ktoś maila od DHL Parcel "Rachunek z tytułu przechowywania przesyłki"? Czy otwierając można się spodziewać jakiejś zainfekowanej
niespodzianki?
0 0

ewikewikk

#6479226 Napisano: 04.04.2018 06:26:49
Szukam punktów Wawel za na luzy Wawel i kody z opakowań.
Szukam wód toaletowych damskich i męskich typu Avon, Oriflame, szukam kosmetyków do pielęgnacji ciała, typu: ujędrniające, na cellulit, wyszczuplające, itp.
na wymianę
0 0

joan

#6479236 Napisano: 04.04.2018 08:38:03
patita06 napisał(a):

Rachunek z tytułu przechowywania przesyłki

To najprawdopodobniej oszustwo. O ile nie zlecałaś ostatnio wysyłki towaru DHLem, od razu usuń tego mejla (bez czytania).
0 0