SZUKAM....

ladyinred

#6478411 Napisano: 30.03.2018 09:33:43
Szukam info odnosnie problemu ze zgłoszeniem w gorączce zlota nescafe. Nie moge wyskac, mam napis, bym wpisala numer parag. Ten wpisany. Zaczyna sie od W. I chyba w tym problem. Ktos o tym pisał juz na forum. Da sie z tym cos zrobic?

Agencja nie odpowiedziala jeszcze na moje pytanie przez kontakt.

Borze zielony nie moge wyslac wiadomosci, bo uzywam slowa, ktorego nie eolno uzywac na p.... 
0 0

atyde25

#6478412 Napisano: 30.03.2018 09:43:39
Teraz już po fakcie to możemy być szczerzy:)
Czy to prawda ,że jeden  numer  z potwierdzenia zakupu z Milki można było po kilka razy wprowadzać?I to chyba najlepsza odpowiedź,że tak trudno było te malutkie termosy wygrać:(
0 0

anialistopad

#6478455 Napisano: 30.03.2018 12:27:28
Szukam regulaminu makro wygrywaj z kazda kropla. A moze ma ktos oswiadczenie do tego konkursu?
0 0

visserarthur

#6478460 Napisano: 30.03.2018 12:50:22
anialistopad napisał(a):

Szukam regulaminu makro wygrywaj z kazda kropla. A moze ma ktos oswiadczenie do tego konkursu?

Oświadczenia nie ma. Nie wysłali ci na maila regulaminu?
0 0

staszek

#6478462 Napisano: 30.03.2018 12:59:28
andii napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Szukam info odnosnie problemu ze zgłoszeniem w gorączce zlota nescafe. Nie moge wyskac, mam napis, bym wpisala numer parag. Ten wpisany. Zaczyna sie od W. I chyba w tym problem. Ktos o tym pisał juz na forum. Da sie z tym cos zrobic?

Agencja nie odpowiedziala jeszcze na moje pytanie przez kontakt.

Borze zielony nie moge wyslac wiadomosci, bo uzywam slowa, ktorego nie eolno uzywac na p.... 

A czemu do nich po prostu nie zadzwonisz ?
Szybciej się dowiesz emotka

Wysylalam bez w

alan84

#6478473 Napisano: 30.03.2018 13:40:09
szulam kodu zalando pilne
0 0

mayteq

#6478637 Napisano: 31.03.2018 12:47:29
Czy może ktoś się orientuje do jakiego dnia DC Coca Cola informowała? Czy 29.03 już poinformowany?
0 0

joan

#6478751 Napisano: 01.04.2018 12:02:12
Czy plecaki typu Kanken to jakiś najnowszy trend w modzie i wymóg do bycia cool? Widzę je w kolejnym konkursie emotka

Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie... emotka a za kilkaset złotych wolałabym dostać plecak marki Deuter. Czemu więc te Kankeny są na topie? emotka
0 0

glena

#6478784 Napisano: 01.04.2018 20:29:10
joan napisał(a):

Czy plecaki typu Kanken to jakiś najnowszy trend w modzie i wymóg do bycia cool? Widzę je w kolejnym konkursie emotka

Tak patrzę na ten plecak Kanken i... jak dla mnie... emotka a za kilkaset złotych wolałabym dostać plecak marki Deuter. Czemu więc te Kankeny są na topie? emotka

http://szafasztyw...iki-do-kontroli.html tu są zalety wyliczone
Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału...
0 0

joan

#6478787 Napisano: 01.04.2018 21:01:37
glena napisał(a):

Jak dla mnie on jest nieforemny, strasznie odwisa (a przynajmniej bardzo często tak go widzę "na ludziach", ja wolę jak plecak lepiej przylega), a już te "rączki" u góry to w ogóle nieporozumienie. Lisek jest uroczy, owszem, ale też nie pojmuję szału...

Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.

Te pseudozalety wymienione na blogu emotka emotka Ale jeśli serio ktoś to (od)kupi, można wygrać emotka
0 0

glena

#6478791 Napisano: 01.04.2018 21:47:06
joan napisał(a):

glena napisał(a):

Przeczytałam i dalej mam wrażenie, że to lansiarski gniot. Nigdy bym czegoś takiego nie założyła na plecy, bo mi pleców szkoda.

Te pseudozalety wymienione na blogu emotka emotka Ale jeśli serio ktoś to (od)kupi, można wygrać emotka

Jak wiadomo: nie to ładne, co ładne, lecz co się komu podoba emotka  zawsze to sobie powtarzam, jak widzę kogoś z torbą O bag - przy niej Kanken jawi mi się jako niezwykle atrakcyjny emotka

szesnaście

#6478798 Napisano: 01.04.2018 22:46:37
joan napisał(a):

glena napisał(a):

joan napisał(a):

Czemu na topie?  Bo oprócz stylu skandynawskiego podpatrzyliśmy też od naszych północnych sąsiadów modę tę sportowo-rekreacyjną. I zaczęliśmy podpatrywać co u nich modne. 
Sama go mam, dorwałam go w lumpeksie za 3,50 zł. Było to przed Bożym Narodzeniem i wiecie jak się ucieszyłam jak zobaczyłam go w skrzyni z torbami. Dla mnie to był jak przedwczesny prezent świąteczny sama dla siebie. Chodziłam cały dzień uśmiechnięta, bo ile zaoszczędziłam. emotka Jak by mi się nie sprawdził wyrzuciłabym go, ale po pierwszym jego nałożeniu pokochałam. 
1. Wygodny, dużo mieści
2. Rączki, uważam, że cały jego uroku i to, że się wyróżnia to właśnie zasługo rączek. Do tego ktoś kto go projektował wiedział, że one będą funkcjonalne. Chcesz coś znaleźć w środku odsuwasz zamek i trzymasz za rączkę i grzebiesz, ładujesz zakupy - trzymasz za rączkę, chcesz go przemieścić nie musisz nakładać na ramię.
3. Nie wygląda jak typowo sportowy plecak.

Joan ja plecak nosze tak samo jak ty bardziej przy plecach, ale inni noszą różnie, tak samo jak spodnie inni normalnie, a drudzy tak, że aż spadają (dobrze, że moda na to już przeminęła) 

I jeszcze jedno, modne nagrody to wabik który ma zachęcić do wzięcia udziału w konkursie, np. teraz są modne głośniki bezprzewodowe i jest dużo tych konkursów z nimi. A czemu nie ma z konkursów z odtwarzaczami na kasety, bo to nie modne. Proste.
1 mia 0

joan

#6478800 Napisano: 01.04.2018 22:53:00
szesnaście napisał(a):

Czemu na topie?  Bo oprócz stylu skandynawskiego podpatrzyliśmy też od naszych północnych sąsiadów modę tę sportowo-rekreacyjną. I zaczęliśmy podpatrywać co u nich modne. 
Sama go mam, dorwałam go w lumpeksie za 3,50 zł. Było to przed Bożym Narodzeniem i wiecie jak się ucieszyłam jak zobaczyłam go w skrzyni z torbami. Dla mnie to był jak przedwczesny prezent świąteczny sama dla siebie. Chodziłam cały dzień uśmiechnięta, bo ile zaoszczędziłam.  emotka Jak by mi się nie sprawdził wyrzuciłabym go, ale po pierwszym jego nałożeniu pokochałam. 
1. Wygodny, dużo mieści
2. Rączki, uważam, że cały jego uroku i to, że się wyróżnia to właśnie zasługo rączek. Do tego ktoś kto go projektował wiedział, że one będą funkcjonalne. Chcesz coś znaleźć w środku odsuwasz zamek i trzymasz za rączkę i grzebiesz, ładujesz zakupy - trzymasz za rączkę, chcesz go przemieścić nie musisz nakładać na ramię.
3. Nie wygląda jak typowo sportowy plecak.

Joan ja plecak nosze tak samo jak ty bardziej przy plecach, ale inni noszą różnie, tak samo jak spodnie inni normalnie, a drudzy tak, że aż spadają (dobrze, że moda na to już przeminęła) 

I jeszcze jedno, modne nagrody to wabik który ma zachęcić do wzięcia udziału w konkursie, np. teraz są modne głośniki bezprzewodowe i jest dużo tych konkursów z nimi. A czemu nie ma z konkursów z odtwarzaczami na kasety, bo to nie modne. Proste.

Nooo, ja też lubię lumpkowe "okazje", ale zapłacić kilkaset złotych za plecak Kanken... nie rozumiem, kto je w ogóle w tej cenie regularnej kupuje?

Dla mnie ważny jest przede wszystkim system nośny, a tutaj w ogóle czegoś takiego nie ma - nie licząc tych byle jakich pasków. Plecak ten niby może służyć też jako turystyczny: bez pasa biodrowego? Żart.

PS: Fajny lumpek emotka
0 0

szesnaście

#6478802 Napisano: 01.04.2018 23:30:06
Fakt, to plecak na wyprawę do parku, a nie szlak w góry. A, kto to kupuje w cenie regularnej: lanserzy,  modnisie, ja się też zastanawiałam emotka jak mówiła na studiach nasza profesor na każdy produkt jest nabywca, a jak dobrze produkt się wylansuje to szybciej się sprzeda. 
1 joan 0

jokan

#6478837 Napisano: 02.04.2018 16:35:43
moze bylo walkowane, ale nich mi ktos poleci jakiegos operatora komorkowego (telefon tylko w celach konkursowych). Mam Virgin, ale Virgin Virginowi nierowny, to znaczy stary numera hula w porzadku na wszystkie numery, a nowy juz nie....a jak jest z innymi? polecacie? narzekacie? wazne, aby zaladowac kwotą np. 20 zł i miec aktywne konto na dluzej...
0 0

ewikewikk

#6478841 Napisano: 02.04.2018 16:45:27
Szukam punktów Wawel za na luzy Wawel i kody z opakowań.
Szukam wód toaletowych damskich i męskich typu Avon, Oriflame, szukam kosmetyków do pielęgnacji ciała, typu: ujędrniające, na cellulit, wyszczuplające, itp.
na wymianę
0 0

trojan

#6478860 Napisano: 02.04.2018 19:45:46
jokan napisał(a):

moze bylo walkowane, ale nich mi ktos poleci jakiegos operatora komorkowego (telefon tylko w celach konkursowych). Mam Virgin, ale Virgin Virginowi nierowny, to znaczy stary numera hula w porzadku na wszystkie numery, a nowy juz nie....a jak jest z innymi? polecacie? narzekacie? wazne, aby zaladowac kwotą np. 20 zł i miec aktywne konto na dluzej...

jest nowa taryfa w sieci Plus i po każdym doładowaniu konto jest ważne rok.
0 0

Reni

#6478861 Napisano: 02.04.2018 19:49:49
jokan napisał(a):

ja wszystkie konkursowe mam w PLAY taryfa rok ważności konta po doładowaniu 5 zł emotka
1 mayteq 0

jokan

#6478865 Napisano: 02.04.2018 20:33:28
trojan napisał(a):

jokan napisał(a):

jest nowa taryfa w sieci Plus i po każdym doładowaniu konto jest ważne rok.

ale to na karte? bo jak mowisz o taryfie to chyba mowisz o abonamencie?
0 0

jokan

#6478866 Napisano: 02.04.2018 20:34:21
Reni napisał(a):

jokan napisał(a):

ja wszystkie konkursowe mam w PLAY taryfa rok ważności konta po doładowaniu 5 zł  emotka

abonament?
0 0