Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kameleon1982
Postów 1109
Data rejestracji 01.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
charmed
Postów 61
Data rejestracji 04.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agakaz2
Postów 8280
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gram by spełniać marzenia.
charmed
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odpowiedz bo już wbiłam z 50 kodów i ciągle nic - w takim razie nie będę sobie robiła niepotrzebnie nadzieji
visserarthur
Postów 4188
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4188
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8431
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: mariolakal
Czy ja jestem ślepa i nie widzę w Regulaminie potrzeby posiadania pa-ra-gonu ?
Pytam, gdyż muszę zakupić w przyszłym tygodniu kilka butelek wódki na imprezkę i szukam konków alkoholowych, a jeśli w stocku potrzebne będą pa-ra-gony to jestem skłonna sprzedać je za pół ceny...
charmed
Postów 61
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli wiara to jedyny sposób
pioge7
Postów 8431
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kopernik
Postów 193
Data rejestracji 10.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem w przypadku kodów cierpliwość to cnota i ma największe znaczenie.
glena
Postów 817
Data rejestracji 31.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zwycięskich KODÓW („Zwycięskie KODY”) odbędzie się spośród wszystkich 54.000.000
KODÓW ukrytych pod kapslem lub zawleczką Produktów, które dostępne będą w Loterii. W
pierwszej kolejności zostanie wylosowanych 306 Zwycięskich KODÓW do nagród I stopnia,
następnie 459 Zwycięskich KODÓW do nagród II stopnia, następnie 1.530 Zwycięskich
KODÓW do nagród III stopnia, a jako ostanie 7.650 Zwycięskich KODÓW do nagród IV
stopnia. Jeden Zwycięski KOD może zostać wylosowany w Loterii wyłącznie jeden raz.
Łącznie zostanie wylosowanych 9.945 Zwycięskich KODÓW.
azaflora
Postów 1037
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- mieć mnóstwo kodów
- mieć multum kont, bo w ciągu doby "Każdy Uczestnik może dokonać w ciągu doby maksymalnie 5 Zgłoszeń w Loterii za pomocąsposobu I lub II "
;-)
agakaz2
Postów 8280
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
azaflora
Postów 1037
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agakaz2
Postów 8280
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
kopernik
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem po prostu nie każdy gra. sam wpisuję kody z heinekena i mam jedno konto i jakoś udało mi się wygrać bilet na ćwierćfinał i piłki z podpisem Jerzego Dudka. Poza tym nie chciałoby mi się lawirować pomiędzy kontami i wpisywać po 5 kodów na każdym z nich. Po drugie jestem kolekcjonerem kapsli i sprawia mi radość chodzenie po lesie i znajdowanie kapsli a jak znajdę dodatkowo jakiś z kodem i aktualnym konkursem to tym większa radość.
bo jak ktoś tam wcześniej napisał że organizator już ma z góry wybrane kody i system tylko czeka kiedy zostanie wpisany a przecież tak nie może być bo sporo kodów wyląduje w koszu lub na skupie złomu(puszki).
Sam piję dużo piwa ale kapsle też zbieram w miejscach gdzie leży ich sporo. Zatem złośliwości niepotrzebne.
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
/edit: jako, że jestem w innym wątku niż myślałam - to szukam inspiracji
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: kermit
kopernik
Postów 193
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proponuję pić prawdziwe piwo a nie jakieś tam kolorowe wynalazki i brać udział w prawdziwych konkursach a nie w DESPERAckich kombinacjach
Wypowiedź była edytowana 1 raz.