SZUKAM....

kameleon1982

#6483583 Napisano: 20.04.2018 23:28:00
glena napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Czy ktoś pamięta do kiedy można wykorzystać vouchery do Multikina z loterii Kinder Bueno??

30.06.2018

Bardzo dziękuję za odpowiedź
1 glena 0

charmed

#6483597 Napisano: 21.04.2018 06:03:00
jakiegoś sposobu na konkurs Despradosa - kiedy najlepiej wbijac kody? jakiś sposób?
0 0

agakaz2

#6483599 Napisano: 21.04.2018 07:30:02
charmed napisał(a):

jakiegoś sposobu na konkurs Despradosa - kiedy najlepiej wbijac kody? jakiś sposób?

Tam nie ma sposobu. Organizator wylosował ileś tam kodów z danej serii i jak trafisz na ten kod wygrywasz. Tyle
1 charmed 0

charmed

#6483603 Napisano: 21.04.2018 07:51:41
agakaz2 napisał(a):

charmed napisał(a):

Tam nie ma sposobu. Organizator wylosował ileś tam kodów z danej serii i jak trafisz na ten kod wygrywasz. Tyle

Dzięki za odpowiedz bo już wbiłam z 50 kodów i ciągle nic - w takim razie nie będę sobie robiła niepotrzebnie nadzieji emotka
0 0

visserarthur

#6483697 Napisano: 21.04.2018 16:10:05
Jest coś, gdzie trzeba/można kupić wodę gazowaną i niegazowaną?
0 0

visserarthur

#6483700 Napisano: 21.04.2018 16:19:51
bruce napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tu zdaje się coś widzę:
https://www.e-kon...ne.html#.WttGpkxuIdU
i tu: https://www.e-kon...d1.html#.WttG20xuIdU
I - tradycyjnie - wszelkie loterie jubileuszowe, jak np. ta:
https://www.e-kon...az.html#.WttHOUxuIdU

Dziękuję emotka  może coś się uda wybrać.
1 brucee 0

pioge7

#6483706 Napisano: 21.04.2018 17:03:52
visserarthur napisał(a):

bruce napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Tu zdaje się coś widzę:
https://www.e-kon...ne.html#.WttGpkxuIdU
i tu: https://www.e-kon...d1.html#.WttG20xuIdU
I - tradycyjnie - wszelkie loterie jubileuszowe, jak np. ta:
https://www.e-kon...az.html#.WttHOUxuIdU

Dziękuję emotka  może coś się uda wybrać.

w kauflandzie zakupy były do 18.04
1 brucee 0

Gość: mariolakal

#6483760 Napisano: 22.04.2018 02:58:28
Szukam info na temat konkursu z wódką stock: https://www.e-kon...18.html#.WtvcCW6FPIU
Czy ja jestem ślepa i nie widzę w Regulaminie potrzeby posiadania pa-ra-gonu ? emotka
Pytam, gdyż muszę zakupić w przyszłym tygodniu kilka butelek wódki na imprezkę i szukam konków alkoholowych, a jeśli w stocku potrzebne będą pa-ra-gony to jestem skłonna sprzedać je za pół ceny... emotka
0 0

charmed

#6483766 Napisano: 22.04.2018 08:03:19
cb656 napisał(a):

charmed napisał(a):

Jedyny sposób na Desperadosa, to wbić zwycięski kod. Sposób wbijania dowolny, pora też (byle w czasie trwania loterii).

czyli wiara to jedyny sposób emotka
0 0

pioge7

#6483769 Napisano: 22.04.2018 09:48:28
czy w konkursie Duracell par.agon musi być z danego etapu? W poprzednim konkursie chyba tak chcieli?
0 0

kopernik

#6483779 Napisano: 22.04.2018 10:32:09

charmed napisał(a):

nie zgodzę się z tym, no bo przecież nie każdy kod z pod kapsla/zawleczki zostanie wbity, większość pójdzie do śmietnika. 
Moim zdaniem w przypadku kodów cierpliwość to cnota i ma największe znaczenie.
0 1 agakaz2

glena

#6483782 Napisano: 22.04.2018 10:52:44
kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

nie zgodzę się z tym, no bo przecież nie każdy kod z pod kapsla/zawleczki zostanie wbity, większość pójdzie do śmietnika. 

W dniu 28.02.2018 roku w lokalu przy ul. Floriańskiej 6/13D w Warszawie odbędzie sięlosowanie zwycięskich KODÓW, do których przynależeć będą nagrody w Loterii. Losowanie
zwycięskich KODÓW („Zwycięskie KODY”) odbędzie się spośród wszystkich 54.000.000
KODÓW ukrytych pod kapslem lub zawleczką Produktów, które dostępne będą w Loterii. W
pierwszej kolejności zostanie wylosowanych 306 Zwycięskich KODÓW do nagród I stopnia,
następnie 459 Zwycięskich KODÓW do nagród II stopnia, następnie 1.530 Zwycięskich
KODÓW do nagród III stopnia, a jako ostanie 7.650 Zwycięskich KODÓW do nagród IV
stopnia. Jeden Zwycięski KOD może zostać wylosowany w Loterii wyłącznie jeden raz.
Łącznie zostanie wylosowanych 9.945 Zwycięskich KODÓW. 

azaflora

#6483783 Napisano: 22.04.2018 10:55:28
kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

kopernik podał metodę:
- mieć mnóstwo kodów
- mieć multum kont, bo w ciągu doby "Każdy Uczestnik może dokonać w ciągu doby maksymalnie 5 Zgłoszeń w Loterii za pomocąsposobu I lub II "
;-)
0 0

agakaz2

#6483785 Napisano: 22.04.2018 11:10:09
azaflora napisał(a):

kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

kopernik podał metodę:
- mieć mnóstwo kodów
- mieć multum kont, bo w ciągu doby "Każdy Uczestnik może dokonać w ciągu doby maksymalnie 5 Zgłoszeń w Loterii za pomocąsposobu I lub II "
;-)

Ale co to da jak będzie miał 50 kapsli A wśród nich żadnego wylosowanego przez komisję
0 0

azaflora

#6483787 Napisano: 22.04.2018 11:16:08
agakaz2 napisał(a):

azaflora napisał(a):

kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

kopernik podał metodę:
- mieć mnóstwo kodów
;-)

Ale co to da jak będzie miał 50 kapsli A wśród nich żadnego wylosowanego przez komisję

50 kapsli to wbije konsument-optymista, taki jak Ty czy ja emotka
0 0

agakaz2

#6483790 Napisano: 22.04.2018 11:43:01
azaflora napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

azaflora napisał(a):

kopernik napisał(a):

charmed napisał(a):

kopernik podał metodę:
- mieć mnóstwo kodów
;-)

50 kapsli to wbije konsument-optymista, taki jak Ty czy ja emotka

Każdy kod który wbijam to szansa A tu komunikat próbuj ponownie
0 0

kopernik

#6483791 Napisano: 22.04.2018 11:49:50
nie wiem o co wam chodzi, 
moim zdaniem po prostu nie każdy gra. sam wpisuję kody z heinekena i mam jedno konto i jakoś udało mi się wygrać bilet na ćwierćfinał i piłki z podpisem Jerzego Dudka. Poza tym nie chciałoby mi się lawirować pomiędzy kontami i wpisywać po 5 kodów na każdym z nich. Po drugie jestem kolekcjonerem kapsli i sprawia mi radość chodzenie po lesie i znajdowanie kapsli a jak znajdę dodatkowo jakiś z kodem i aktualnym konkursem to tym większa radość.
bo jak ktoś tam wcześniej napisał że organizator już ma z góry wybrane kody i system tylko czeka kiedy zostanie wpisany a przecież tak nie może być bo sporo kodów wyląduje w koszu lub na skupie złomu(puszki).
Sam piję dużo piwa ale kapsle też zbieram w miejscach gdzie leży ich sporo. Zatem złośliwości niepotrzebne.
0 0

kreatia

#6483799 Napisano: 22.04.2018 12:47:31
identycznie absurdalna loteria była jakiś czas temu w gzelli. Tam WSZYSTKIE wydrukowane parag*ny wszystkich sklepów były wrzucane do puli i losowane, a wyniki wylosowanych numerów parag*nów były prezentowane na szybach sklepów emotka  śmiem twierdzić, że zdecydowana większość nagród została w dziale marketingu.

/edit: jako, że jestem w innym wątku niż myślałam - to szukam inspiracji emotka
0 0

Gość: kermit

#6483804 Napisano: 22.04.2018 14:04:04
kopernik napisał(a):

bo jak ktoś tam wcześniej napisał że organizator już ma z góry wybrane kody i system tylko czeka kiedy zostanie wpisany a przecież tak nie może być bo sporo kodów wyląduje w koszu lub na skupie złomu(puszki).

Ale tak właśnie jest. Nagrody przypisane są do konkretnych kodów, a nie losowane spośród  tych zgłoszonych (jak  np. w Heinekenie lub Żywcu). Nie są to też bramki. Dlatego szansa na wygraną jest jaka jest. Takiej butelki/puszki ze zwycięskim kodem może nikt zwyczajnie nie kupić lub kapsel/zawleczkę wyrzucić (tu występuje dodatkowa szansa, bo może ją ktoś znaleźć np. Ty emotka ).
1 @gnieszk@ 0

kopernik

#6483808 Napisano: 22.04.2018 14:27:14
tak tak teraz już wiem, biję się w pierś, po prostu nie znałem regulaminu bo nie brałem udziału i po prostu wydawało mi się że to rzeczywiście konkurs a nie bawienie się w znalezienie odpowiednich kodów. całe szczęście nie biorę udziału w tym konkursie emotka
Proponuję pić prawdziwe piwo a nie jakieś tam kolorowe wynalazki i brać udział w prawdziwych konkursach a nie w DESPERAckich kombinacjach
0 0