SZUKAM....

visserarthur

#6673127 Napisano: 13.01.2020 13:25:48
wesoyromek napisał(a):

Szukam informacji dotyczącej opłaty za korzystanie z karty bankomatowej w mbanku. Uprzedzam , czytałam regulamin emotka ale chyba mam zaćmienie. Od jakoś bodajże 3 miesięcy bank wprowadził 7zł miesięcznie za korzystanie lub bezpłatnie jeśli się wyda min 350 zł. Teraz czytam, że 7zł miesięcznie lub bepłatnie wykonując 1 transakcję. Czy ja dobrze widzę ? emotka czy czas na nowe bryle. A jeśli to prawda, ze wystarczy 1 transakcja to musi być na określoną kwotę? Poproszę o odpowiedź osoby, które mają wiedzę w ty temacie. Dziękuję za uwagę emotka

Masz chyba to, co ja- zwykłe Ekonto. Jego nie ma w tych nowych cennikach. Na czacie pytałem, pan mi podał link do cennika tego konta i tam jest 350, obojętnie, czy płaci się kredytową, czy zwykłą.

wesoyromek

#6673141 Napisano: 13.01.2020 13:51:50
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytanie.Temat uważam za zakończony emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6673237 Napisano: 13.01.2020 16:59:06
Czy ktoś zwracał drukarkę /zakup w sklepie internetowym, odbiór w Media Expert/ ? Okazało się, że produkt nie spełnia moich oczekiwań i chcę go oddać... Nie wiem czy tusz, który zamontowałam w celu sprawdzenia należy wyjąć z urządzenia czy może pozostać w środku podczas wysyłki ?  emotka emotka
0 0

anialistopad

#6673242 Napisano: 13.01.2020 17:18:49
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś zwracał drukarkę /zakup w sklepie internetowym, odbiór w Media Expert/ ? Okazało się, że produkt nie spełnia moich oczekiwań i chcę go oddać... Nie wiem czy tusz, który zamontowałam w celu sprawdzenia należy wyjąć z urządzenia czy może pozostać w środku podczas wysyłki ?   emotka emotka

Tusz lepiej wyciągnąć bo się rozleje . A to w stacjonarnym nie możesz zwrócić?
0 0

#6673243 Napisano: 13.01.2020 17:24:57
anialistopad napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ktoś zwracał drukarkę /zakup w sklepie internetowym, odbiór w Media Expert/ ? Okazało się, że produkt nie spełnia moich oczekiwań i chcę go oddać... Nie wiem czy tusz, który zamontowałam w celu sprawdzenia należy wyjąć z urządzenia czy może pozostać w środku podczas wysyłki ?   emotka emotka

Tusz lepiej wyciągnąć bo się rozleje . A to w stacjonarnym nie możesz zwrócić?

Dzięki ! Może mogę i chcę tam zwrócić z opcją wysyłki do sklepu internetowego, ale obsługa tego sklepu pracuje tam "za karę", więc nic się od nich nie dowiem... emotka
0 0

joan

#6673258 Napisano: 13.01.2020 18:14:16
mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Może mogę i chcę tam zwrócić z opcją wysyłki do sklepu internetowego, ale obsługa tego sklepu pracuje tam "za karę", więc nic się od nich nie dowiem...  emotka

Napisz mejla do sklepu internetowego ME z zapytaniem, czy towar możesz oddać w sklepie stacjonarnym (przy okazji zapytaj o ten tusz), a potem ich odpowiedź wydrukuj i razem z nią + sprzętem udaj się do sklepu stacjonarnego.
0 0

#6673272 Napisano: 13.01.2020 18:37:37
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Może mogę i chcę tam zwrócić z opcją wysyłki do sklepu internetowego, ale obsługa tego sklepu pracuje tam "za karę", więc nic się od nich nie dowiem...  emotka

Napisz mejla do sklepu internetowego ME z zapytaniem, czy towar możesz oddać w sklepie stacjonarnym (przy okazji zapytaj o ten tusz), a potem ich odpowiedź wydrukuj i razem z nią + sprzętem udaj się do sklepu stacjonarnego.

Próbowałam, ale kontakt z nimi jest dość trudny... emotka
0 0

halliday

#6673275 Napisano: 13.01.2020 18:39:57
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Próbowałam, ale kontakt z nimi jest dość trudny... emotka

na stronie media expert jest informacja ze mozesz dostarczyc do dowolnego sklepu stacjonarnego gdzie od razu otrzymasz zwrot środków. Ale uważam że odliczą tobie za tusz.
1 joan 0

#6673283 Napisano: 13.01.2020 18:49:54
halliday napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Próbowałam, ale kontakt z nimi jest dość trudny...  emotka

na stronie media expert jest informacja ze mozesz dostarczyc do dowolnego sklepu stacjonarnego gdzie od razu otrzymasz zwrot środków. Ale uważam że odliczą tobie za tusz.

Dlatego chciałabym oddać w swoim sklepie z opcją wysyłki do sklepu internetowego lub odesłać od razu kurierem... Nie wiem, która wersja jest lepsza aby odzyskać całą kasę... emotka  Widocznie jestem zbyt "zielona" aby zakumać ich warunki zwrotu... emotka
0 0

halliday

#6673288 Napisano: 13.01.2020 18:59:31
mariolakal napisał(a):

halliday napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Próbowałam, ale kontakt z nimi jest dość trudny...  emotka

Dlatego chciałabym oddać w swoim sklepie z opcją wysyłki do sklepu internetowego lub odesłać od razu kurierem... Nie wiem, która wersja jest lepsza aby odzyskać całą kasę... emotka  Widocznie jestem zbyt "zielona" aby zakumać ich warunki zwrotu... emotka

jak mi wiadomo możesz użytkować produkt tak jak w sklepie stacjonarnym, a w sklepie stacjonarnym nie otworzysz tuszu aby sprawdzić jak drukuje, dlatego sklep ma prawo zaniżyć zwrot o koszt tuszu. Więc nie ważne jak zwrócisz i tak powinnaś otrzymać mniej niż zapłaciłaś.
0 0

rare85

#6673354 Napisano: 13.01.2020 22:41:48
Czy dostanę jakieś powiadomienie od Allegro, że ktoś wpłacił za aukcję WOŚP, jeśli dostawa była gratis? Czytałam, że sprzedający otrzymuje z wpłaty kupującego pieniądze na pokrycie kosztów przesyłki. A co jeśli przesyłka ma być gratis? Skąd będę wiedziała, że kupujący wpłacił na WOŚP?
0 0

@gnieszk@

#6673358 Napisano: 13.01.2020 22:49:21
rare85 napisał(a):

Czy dostanę jakieś powiadomienie od Allegro, że ktoś wpłacił za aukcję WOŚP, jeśli dostawa była gratis? Czytałam, że sprzedający otrzymuje z wpłaty kupującego pieniądze na pokrycie kosztów przesyłki. A co jeśli przesyłka ma być gratis? Skąd będę wiedziała, że kupujący wpłacił na WOŚP?

Dostaniesz na maila powiadomienie o wpłacie. Poza tym możesz sprawdzić na swoim koncie w zamówieniach czy jest opłacone czy nie.
0 0

rare85

#6673360 Napisano: 13.01.2020 22:52:53
@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Dostaniesz na maila powiadomienie o wpłacie. Poza tym możesz sprawdzić na swoim koncie w zamówieniach czy jest opłacone czy nie.

Czyli nawet jeśli to była aukcja WOŚP to tak samo dostanę powiadomienie? Ok, to dobrze, jak coś to będę też sprawdzała w zamówieniach. Dziękuję emotka
0 0

@gnieszk@

#6673362 Napisano: 13.01.2020 22:54:51
rare85 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Czyli nawet jeśli to była aukcja WOŚP to tak samo dostanę powiadomienie? Ok, to dobrze, jak coś to będę też sprawdzała w zamówieniach. Dziękuję emotka

Tak samo jak przy normalnej sprzedaży.
1 rare85 0

#6673374 Napisano: 14.01.2020 01:41:51
Szukam miłej osóbki z Jeleniej Góry...  emotka
0 0

ace

#6673422 Napisano: 14.01.2020 10:11:19
Szukam jakichs kodow znizkowych na ryanaira lub wizzair. I jakby ktos wiedzial o jakichs znizkach na booking.com to tez bede wdzieczna emotka
0 0

antylopia

#6673427 Napisano: 14.01.2020 10:25:22
z którego dnia macie wygrane krówki plecaki?
0 0

andziulka21

#6673585 Napisano: 14.01.2020 14:59:32
Help, nie mogę wysłać oświadczenia do smolara, próbuję że wszystkich przeglądarek i nie chce iść emotka
0 0

karkocka

#6673601 Napisano: 14.01.2020 15:41:33
antylopia napisał(a):

z którego dnia macie wygrane krówki plecaki?

z dzisiaj, informacja o wygranej pokazuje się od razu po zarejestrowaniu zgłoszenia 
0 0

grazia1981

#6673603 Napisano: 14.01.2020 15:44:09
Czy żeby wygrać krówkę z mlekiem trzeba wysłać o pełnej godzinie? 
0 0