SZUKAM....

magdalena-chili

#6672522 Napisano: 10.01.2020 21:04:31
Cytrusek77 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rene napisał(a):

Belvita!nie daje się upolować!
Potwierdzam! emotka

zgadzam się emotka

Również potwierdzam, masakra, nie idzie trafić. Wpisuję o każdej porze dnia i nocy.

albo nie czytam za dokładnie wątku o wygranych, albo mało kto się chwali wygraną z belvity - chyba nie widziałam jeszcze nikogo chwalącego się tym  emotka
sama mam już z 6-7 pudeł 

Dobra, cofam swoje słowa, przed chwilką wpadło 100 z Belvity emotka

brawa dla tej Pani!  emotka emotka
0 0

masza

#6672539 Napisano: 10.01.2020 22:05:28
Czy jest tu ktoś  na forum z Lubonia koło Poznania ?Poproszę pw 
0 0

madzia1-s

#6672573 Napisano: 11.01.2020 10:12:41
pilnego kontaktu telefonicznego do użytkownika agulka
0 0

izkak

#6672600 Napisano: 11.01.2020 13:00:01
Moi drodzy, czy jak mam voucher Wyjątkowy Prezent ważny do 31.01.2020 r., to mogę kupić "nocleg w hotelu" dziś i wykorzystać go rezerwując wyjazd na np. kwiecień? Czy ważność vouchera = termin jego realizacji na miejscu? emotka  
0 0

zielonaszpilka

#6672601 Napisano: 11.01.2020 13:05:36
izkak napisał(a):

Moi drodzy, czy jak mam voucher Wyjątkowy Prezent ważny do 31.01.2020 r., to mogę kupić "nocleg w hotelu" dziś i wykorzystać go rezerwując wyjazd na np. kwiecień? Czy ważność vouchera = termin jego realizacji na miejscu?  emotka  

Z regulaminu wyjątkowego prezentu 
OKRES WAŻNOŚCI KUPONU – jest to czas, w którym OBDAROWANY musi dokonać wymiany KUPONU na wybrany przez siebie PRODUKT. Po upływie tego okresu wymiana nie jest możliwa. Okres ten zwykle jest podany na KUPONIE. Można go również sprawdzić poprzez FORMULARZ REZERWACYJNY lub w COP. Wybrany podczas wymiany PRODUKT będzie miał ten sam okres ważności co wymieniany KUPON.

TERMIN REZERWACJI – też TERMIN GWARANTOWANEJ REZERWACJI - jest to 28 dzień przed upływem OKRESU WAŻNOŚCI, a zarazem jest to ostatni dzień, w którym możliwe jest dokonanie REZERWACJI, która jest gwarantowana przez Wyjątkowy Prezent. Jeżeli OBDAROWANY dokona REZERWACJI PREZENTU w dowolnym dniu od momentu aktywacji PREZENTU do dnia TERMINU GWARANTOWANEJ REZERWACJI, to Wyjątkowy Prezent gwarantuje, że jego PREZENT zostanie zrealizowany w najbliższym dostępnym terminie, nawet jeżeli OKRES WAŻNOŚCI upłynie. Dokonanie REZERWACJI realizacji PREZENTU po TERMINIE GWARANTOWANEJ REZERWACJI, ale przed upływem OKRESU WAŻNOŚCI nadal będzie możliwe, ale REALIZACJA PREZENTU będzie możliwa tylko w miarę dostępności miejsc. W takiej sytuacji Wyjątkowy Prezent zobowiązuje się dołożyć wszelkich starań, aby do REALIZACJI PREZENTU doszło, ale nie gwarantuje tego

Więc po pierwsze to co wybierzesz musisz zrealizować do 31.01.2020, a po drugie nie masz już gwarancji że się uda, bo może nie być miejsc. Postarają się, żeby były ale mogą zaproponować Ci coś innego bo gwarancji już nie masz.
0 0

izkak

#6672602 Napisano: 11.01.2020 13:09:21
zielonaszpilka napisał(a):

izkak napisał(a):

Moi drodzy, czy jak mam voucher Wyjątkowy Prezent ważny do 31.01.2020 r., to mogę kupić "nocleg w hotelu" dziś i wykorzystać go rezerwując wyjazd na np. kwiecień? Czy ważność vouchera = termin jego realizacji na miejscu?  emotka  

Z regulaminu wyjątkowego prezentu 
OKRES WAŻNOŚCI KUPONU – jest to czas, w którym OBDAROWANY musi dokonać wymiany KUPONU na wybrany przez siebie PRODUKT. Po upływie tego okresu wymiana nie jest możliwa. Okres ten zwykle jest podany na KUPONIE. Można go również sprawdzić poprzez FORMULARZ REZERWACYJNY lub w COP. Wybrany podczas wymiany PRODUKT będzie miał ten sam okres ważności co wymieniany KUPON.

TERMIN REZERWACJI – też TERMIN GWARANTOWANEJ REZERWACJI - jest to 28 dzień przed upływem OKRESU WAŻNOŚCI, a zarazem jest to ostatni dzień, w którym możliwe jest dokonanie REZERWACJI, która jest gwarantowana przez Wyjątkowy Prezent. Jeżeli OBDAROWANY dokona REZERWACJI PREZENTU w dowolnym dniu od momentu aktywacji PREZENTU do dnia TERMINU GWARANTOWANEJ REZERWACJI, to Wyjątkowy Prezent gwarantuje, że jego PREZENT zostanie zrealizowany w najbliższym dostępnym terminie, nawet jeżeli OKRES WAŻNOŚCI upłynie. Dokonanie REZERWACJI realizacji PREZENTU po TERMINIE GWARANTOWANEJ REZERWACJI, ale przed upływem OKRESU WAŻNOŚCI nadal będzie możliwe, ale REALIZACJA PREZENTU będzie możliwa tylko w miarę dostępności miejsc. W takiej sytuacji Wyjątkowy Prezent zobowiązuje się dołożyć wszelkich starań, aby do REALIZACJI PREZENTU doszło, ale nie gwarantuje tego

Więc po pierwsze to co wybierzesz musisz zrealizować do 31.01.2020, a po drugie nie masz już gwarancji że się uda, bo może nie być miejsc. Postarają się, żeby były ale mogą zaproponować Ci coś innego bo gwarancji już nie masz.

Bardzo dziękuję zielonaszpilka! Miałam sprzeczną informację od hotelu, dlatego już zwątpiłam emotka
0 0

zielonaszpilka

#6672605 Napisano: 11.01.2020 13:25:21
[quote=

izkak]

Bardzo dziękuję zielonaszpilka! Miałam sprzeczną informację od hotelu, dlatego już zwątpiłam  emotka

To jest wyciąg z regulaminu. Jeśli hotel mówi inaczej to może warto zadzwonić jeszcze do wyjątkowego prezentu.
1 izkak 0

Gość: mariolakal

#6672615 Napisano: 11.01.2020 14:41:34
Szukam użytkownika drukarki HP DeskJet 3789 lub podobnej... Chodzi mi o skanowanie paragonów... Mam wrażenie, że jej zakup był nieprzemyślany... emotka
0 0

sonyyy0

#6672624 Napisano: 11.01.2020 15:06:53
Szukam kuponu na Pyszne albo PizzaPortal emotka  
0 0

wanderlust

#6672848 Napisano: 12.01.2020 14:35:51
Czy spotkać się ktoś jeszcze w sklepach z terminalem, w który wystarczy złożyć sam podpis bez podania PIN?
0 0

pioge7

#6672852 Napisano: 12.01.2020 15:23:50
wanderlust napisał(a):

Czy spotkać się ktoś jeszcze w sklepach z terminalem, w który wystarczy złożyć sam podpis bez podania PIN?

to nie zależy od terminala tylko od karty...
Pracuje w sklepie. Przewaznie wszystkie operacje są akceptowalne są na pin, ale zdarza się że karta jest na podpis...

pioge7

#6672914 Napisano: 12.01.2020 20:59:01
koniczynka123 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam użytkownika drukarki HP DeskJet 3789 lub podobnej... Chodzi mi o skanowanie paragonów... Mam wrażenie, że jej zakup był nieprzemyślany...  emotka

Miałam 2 HP i z obu nie byłam zadowolona, teraz też mam HP ale laserówkę i to był ostatni zakup tej firmy emotka może i wydruk ładny, zdjęcia też ale skany niezbyt już nie mówiąc o ogromnych kosztach tuszu-tysiąc złotych za 4 kolory emotka Nie chce się zepsuć a chętnie bym ją wy... przez okno emotka

Najlepsze urządzenie wielofunkcyjne to firmy Brother jak dla mnie... niby kosztuje dużo, bo prawie 500 zł (ja dałem tyle), ale pózniej tusze kosztują grosze... po zakupie drukarki, kupilem tusze za ok. 40 zł (rożne kolory po kilka sztuk) i mam je już 3 lata i dopiero będę kupować jakoś pod koniec roku chyba, bo jeszcze ich sporo... 
wczesniej też miałem HP... po kolejnej wymianie tonerów i zapłacie kolejnych 250 zł i podrukowaniu 2-3 tygodnie... zrezygnowałem.... emotka wolałem wyrzucić i kupić nowszą, już nawet nie czekałem aż sie zepsuje... urządzenie tanie, ale potem trzeba płacić jak za woły 

pioge7

#6672960 Napisano: 13.01.2020 05:33:17

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam użytkownika drukarki HP DeskJet 3789 lub podobnej... Chodzi mi o skanowanie paragonów... Mam wrażenie, że jej zakup był nieprzemyślany...  emotka

Miałam 2 HP i z obu nie byłam zadowolona, teraz też mam HP ale laserówkę i to był ostatni zakup tej firmy emotka może i wydruk ładny, zdjęcia też ale skany niezbyt już nie mówiąc o ogromnych kosztach tuszu-tysiąc złotych za 4 kolory emotka Nie chce się zepsuć a chętnie bym ją wy... przez okno emotka

Najlepsze urządzenie wielofunkcyjne to firmy Brother jak dla mnie... niby kosztuje dużo, bo prawie 500 zł (ja dałem tyle), ale pózniej tusze kosztują grosze... po zakupie drukarki, kupilem tusze za ok. 40 zł (rożne kolory po kilka sztuk) i mam je już 3 lata i dopiero będę kupować jakoś pod koniec roku chyba, bo jeszcze ich sporo... 
wczesniej też miałem HP... po kolejnej wymianie tonerów i zapłacie kolejnych 250 zł i podrukowaniu 2-3 tygodnie... zrezygnowałem.... emotka wolałem wyrzucić i kupić nowszą, już nawet nie czekałem aż sie zepsuje... urządzenie tanie, ale potem trzeba płacić jak za woły 

No nie wiem czy tanie, bo moja HP CM1415fnw kosztowała lata temu 1500zł a tusze miały być tanie, a tu zamienniki nawet nie wiele tańsze a sporo gorsze bo testowałam. Teraz już skusze się na Brothera ale wcześniej upewnię się o koszt tuszy emotka

Ooo No to faktycznie cena kosmos... ja jakmkupowalem HP to sama drukarka kiedyś 99 zł tusze 100/150 zł, potem urządzenie wielofunkcyjne kosztowało mnie prawie 200 zł ale tak samo tusze były drogie... 
za brothera dałem 500 zł niecałe i tusze do niego po 3-4 zł (trzeb skupić 4 kolory) ale straczają na długo,.. wymieniam może raz w roku, góra dwa razy... 
0 0

wesoyromek

#6672998 Napisano: 13.01.2020 10:11:49
Szukam informacji dotyczącej opłaty za korzystanie z karty bankomatowej w mbanku. Uprzedzam , czytałam regulamin emotka ale chyba mam zaćmienie. Od jakoś bodajże 3 miesięcy bank wprowadził 7zł miesięcznie za korzystanie lub bezpłatnie jeśli się wyda min 350 zł. Teraz czytam, że 7zł miesięcznie lub bepłatnie wykonując 1 transakcję. Czy ja dobrze widzę ? emotka czy czas na nowe bryle. A jeśli to prawda, ze wystarczy 1 transakcja to musi być na określoną kwotę? Poproszę o odpowiedź osoby, które mają wiedzę w ty temacie. Dziękuję za uwagę emotka
0 0

halliday

#6673002 Napisano: 13.01.2020 10:19:21
wesoyromek napisał(a):

Szukam informacji dotyczącej opłaty za korzystanie z karty bankomatowej w mbanku. Uprzedzam , czytałam regulamin emotka ale chyba mam zaćmienie. Od jakoś bodajże 3 miesięcy bank wprowadził 7zł miesięcznie za korzystanie lub bezpłatnie jeśli się wyda min 350 zł. Teraz czytam, że 7zł miesięcznie lub bepłatnie wykonując 1 transakcję. Czy ja dobrze widzę ? emotka czy czas na nowe bryle. A jeśli to prawda, ze wystarczy 1 transakcja to musi być na określoną kwotę? Poproszę o odpowiedź osoby, które mają wiedzę w ty temacie. Dziękuję za uwagę emotka

tylko w taryfie ekonto osobiste jest darmowa karta po jednej płatności w innych trzeba wydać min 350zł. Ale zmiana taryfy trwa kilka sekund i można to zrobić samemu na ich stronie.

pioge7

#6673004 Napisano: 13.01.2020 10:22:01
wesoyromek napisał(a):

Jeśli przekształcone masz konto w EKONTO OSOBISTE to wystarczy 1 transakcja miesiecznie, obojętnie jaka kwota
bylo jeszcze inne konto i w nim trzeba było zrobi 350 zł kartą żeby była bezpeltnie, ale nie pamiętam teraz jego nazwy 

wesoyromek

#6673006 Napisano: 13.01.2020 10:23:28
halliday napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

tylko w taryfie ekonto osobiste jest darmowa karta po jednej płatności w innych trzeba wydać min 350zł. Ale zmiana taryfy trwa kilka sekund i można to zrobić samemu na ich stronie.

no ja właśnie mam ekonto, to najprostsze bez żadnych "udziwnień"
0 0

halliday

#6673014 Napisano: 13.01.2020 10:31:08
wesoyromek napisał(a):

halliday napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

wejdz w moje finanse, pózniej rachunki i tam kliknij na ten rachunek i powinny pojawić się szczegóły rachunku, najpierw nazwa rachunku, a pózniej taryfa i tam powinno być odobiste jak jest inne to na samym dole masz dyspozycje i tam za darmo możesz zmienić taryfe.
1 pioge7 0

pioge7

#6673019 Napisano: 13.01.2020 10:35:44
wesoyromek napisał(a):

halliday napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

Tak, tylko sprawdz czy na pewno jest OSOBISTE w nazwie... wtedy wystarczy jedna dozwolona płatność.

Agnes

#6673091 Napisano: 13.01.2020 12:17:12
szukam....sprawdzonych noclegow w Czorsztynie  odpowiednie dla dzieci) i z łazienką
0 0