Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a my tu w napięciu czekamy na resztę esków
xjustx
Postów 524
Data rejestracji 29.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry, nie wiedziałam, nie brałam udziału w tym konkursie
Ale powodzenia życzę
Monika11
Postów 7737
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam odpowiedź z Grafa
Witam
Widocznie nastąpiła pomyłka przy pakowaniu, wkrótce zostanie wysłany do Pani splitter Apple jako akcesoria limitowanej wersji.
Pozdrawiam
co to jest ???
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
edzia21
Postów 9852
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, ze do wszytkich wyślą
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuje jakis tani internet do komórki, zeby ewentualnie sobie sprawdzic rozkład autobusu na miescie czy adres sklepu. Nie chcialabym ponosić kosztów stałego miesięcznego abonamentu. Polecacie cos?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mariolakal
A może sobie myślą, że tylko do Moniki nie wysłali i warto byłoby się upomnieć ? Na jaki adres pisałaś ???
Monika11
Postów 7737
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Graf ma konto na e-konkach, może akurat o tym przeczyta
W każdym razie: Grafie Drogi, mnieś również gadżetu nie przysłał, a chciałabym jeden taki rozdzielnik dostać, żeby móc z Moim słuchać zumbowej muzy z sieci. Niestety, ale komp mam słaby, więc słucham na komórce via You Tube + słuchawki.
Z niecierpliwością czekam(y) na splittery
Gość: adamadam
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kadett33
Postów 1892
Data rejestracji 15.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy konto jest zablokowane to nie możesz używać z internetu. https://mobilevikings.pl/ W tej sieci mamy przez rok ważne konto i wolny internet przez cały czas. Do ściągania poczty i rozmowy na FB dobrze się sprawuje, jak strona z rozkładem nie jest jakaś wymagająca to też będzie się nadawał. Więc kupując starter za 10zł mamy przez ro wolny internet i 10zł na rozmowy i smsy. Albo kupić starter za 19zł to otrzymujemy na 30 dni 2GB szybkiego internetu i 2000smsów po wykorzystaniu tych GB internet się zwalnia i przez rok będzie wolny. No i 19zł mamy na smsy i rozmowy.
rettib
Postów 1920
Data rejestracji 21.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zachciało mi się ćwiczyć
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mariolakal
A co to za konk ?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
icotynato
Postów 784
Data rejestracji 23.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy są jeszcze w Carrfurze Kije do Nordic Walking za 30 zł?
mam daleko Carrfura a kijki mi bardzo na dzis wieczorem potrzebne
Może gdzieś indziej w podobnej cenie znajdę (inny hipermarket?)
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: somberxprincess
kupię wymienię!
masza
Postów 7694
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette