Visa Konkursy

iwona0103

#6004442 Napisano: 13.04.2015 16:12:56
W tym tygodniu tylko 2 filmiki nagrodzone... ciekawe czy ktoryś z nich zgarnie tygodniową...
0 0

Gość: m_grden

#6004449 Napisano: 13.04.2015 16:27:03
Ja nad moim filmikiem siedzialam około 6 godzin a wygrałam starym zdjęciem emotka  no ale fajnie, że na 4 zgłoszenia wpadła 1 karta emotka
0 0

iwona0103

#6004450 Napisano: 13.04.2015 16:31:37
m_grden napisał(a):

Ja nad moim filmikiem siedzialam około 6 godzin a wygrałam starym zdjęciem emotka  no ale fajnie, że na 4 zgłoszenia wpadła 1 karta emotka

U mnie dokladnie taka sama sytuacja.. stare zdjęcie wygrało, a filmik nad którym siostrapracowała kilka godzin nie...
0 0

Gość: ir

#6004460 Napisano: 13.04.2015 16:38:32
iwona0103 napisał(a):

W tym tygodniu tylko 2 filmiki nagrodzone... ciekawe czy ktoryś z nich zgarnie tygodniową...

Juz im się nawet otwierać filmów nie chciało...eh..
0 0

katthlyn

#6004464 Napisano: 13.04.2015 16:42:58
Czy to robiła jakaś agencja? Były takie fajne zdjęcia w galerii głównej, a potem w wygranych takie gnioty. Bankowo to było losowane, bo aż niemożliwe, żeby ktoś miał taki gust ...
0 0

nelunia

#6004468 Napisano: 13.04.2015 16:45:53
ufff wreszcie  koniec, zadałam sobie trochę pracy i policzyłam ilość zgłoszeń moich i męża, bilans jest taki 92 zgłoszenia, 6 w galerii, 7 w galerii widmo,  0 kart emotka
 gratulacje dla osób którym udało się wygrać, szkoda tylko , że  co najmniej połowę kart  rozdał automat, bo nie wierzę , że wybierała je jakaś komisja.
Trudno, następnym razem może i mnie wybierze maszyna losująca  emotka  adios, żegnam Cię bez żalu VISOOOOOO
0 0

Andrzej007

#6004472 Napisano: 13.04.2015 16:49:58
nelunia napisał(a):

ufff wreszcie  koniec, zadałam sobie trochę pracy i policzyłam ilość zgłoszeń moich i męża, bilans jest taki 92 zgłoszenia, 6 w galerii, 7 w galerii widmo,  0 kart emotka
 gratulacje dla osób którym udało się wygrać, szkoda tylko , że  co najmniej połowę kart  rozdał automat, bo nie wierzę , że wybierała je jakaś komisja.
Trudno, następnym razem może i mnie wybierze maszyna losująca  emotka  adios, żegnam Cię bez żalu VISOOOOOO

Mnie też dziwią pewne wybory. Możecie napisać co macie na myśli pisząc galeria widmo? emotka
0 0

joan

#6004473 Napisano: 13.04.2015 16:51:08
katthlyn napisał(a):

Czy to robiła jakaś agencja? Były takie fajne zdjęcia w galerii głównej, a potem w wygranych takie gnioty. Bankowo to było losowane, bo aż niemożliwe, żeby ktoś miał taki gust ...

Pewnie dostali wytyczne, żeby nagradzali ludzi z gatunku jederman - dla mnie ten konkurs to dno dna, żenada żenad i żal.pl  Samospełniająca się przepowiednia: nagradzamy byle co, więc sprytni ludzie ślą coraz więcej byle czego, byśmy i tak nie mieli z czego wybierać i musieli nagradzać byle co. Odmęty bylejakości, zero jakiejkolwiek wartości, intelektualny muł. Zerknęłam przelotem w galerię zwycięzców + raz jeszcze w dzień, kiedy grałam -> przeraziło mnie to, co uznane zostało za "najlepsze i wybitne"; wolałabym nie wiedzieć, co nagrodzono.
0 0

Ronja

#6004483 Napisano: 13.04.2015 17:08:14
Swoich zgłoszeń się nie wstydzę emotka   Konkurs zaliczam do fajnych. Wygrało zdjęcie i dopracowane i takie spontaniczne, że tak powiem. Nie wygrało kilka, które uważałam za pewnik, film przeszedł niezauważony emotka  I nie, nie były to zdjęcia dna i mułu, a efektów mojej pracy i nie były to stare zdjęcia, a nówki sztuki zrobione specjalnie na konkurs. Nie obłowiłam się, ale 2 karty też cieszą. 
0 0

basku

#6004494 Napisano: 13.04.2015 17:16:03
Ronja napisał(a):

Swoich zgłoszeń się nie wstydzę emotka   Konkurs zaliczam do fajnych. Wygrało zdjęcie i dopracowane i takie spontaniczne, że tak powiem. Nie wygrało kilka, które uważałam za pewnik, film przeszedł niezauważony emotka  I nie, nie były to zdjęcia dna i mułu, a efektów mojej pracy i nie były to stare zdjęcia, a nówki sztuki zrobione specjalnie na konkurs. Nie obłowiłam się, ale 2 karty też cieszą. 

takie wypowiedzi az milo tu poczytac emotka gratuluje emotka :
0 0

nelunia

#6004495 Napisano: 13.04.2015 17:17:41
Ronja napisał(a):

O tuż to, trzeba się cieszyć jak się udało.Ja nie należę do starych konkursowych wyjadaczy ,ale zawsze się staram  i przyznam się, że mózg już mi się  lasował od wymyślania wierszyków czy fajnych podpisów pod zdjęciami, ale żadnego zgłoszenia się nie wstydzę.Tym bardziej nie rozumiem wygrywających zdjęć które nie były zgrane z opisami , abo wygrywały zdjęcia  z podpisem  " I " lub " wstaw opis do zdjęcia", czy nagradzane wierszyki " kupiłam, Visą zapłaciłam" porażka! 
0 0

Ronja

#6004498 Napisano: 13.04.2015 17:18:49
basku napisał(a):

Ronja napisał(a):

takie wypowiedzi az milo tu poczytac emotka gratuluje emotka :

Dziękuję, miło mi emotka
0 0

Gość: mcookie

#6004514 Napisano: 13.04.2015 17:30:18
nelunia napisał(a):

Ronja napisał(a):

O tuż to, trzeba się cieszyć jak się udało.Ja nie należę do starych konkursowych wyjadaczy ,ale zawsze się staram  i przyznam się, że mózg już mi się  lasował od wymyślania wierszyków czy fajnych podpisów pod zdjęciami, ale żadnego zgłoszenia się nie wstydzę.Tym bardziej nie rozumiem wygrywających zdjęć które nie były zgrane z opisami , abo wygrywały zdjęcia  z podpisem  " I " lub " wstaw opis do zdjęcia", czy nagradzane wierszyki " kupiłam, Visą zapłaciłam" porażka! 

Takie teksty miały właśnie wygrywać. W miejscu na wpisanie tekstu na dole nawet był taki schemat: kupiłem, zapłaciłem...
0 0

magalan83

#6004519 Napisano: 13.04.2015 17:31:10
iwona0103 napisał(a):

m_grden napisał(a):

U mnie dokladnie taka sama sytuacja.. stare zdjęcie wygrało, a filmik nad którym siostrapracowała kilka godzin nie...

I u mnie filmek był przygotowywany kilka dni i nawet do galerii nie trafił emotka

te specjalnie pod konkurs nie miały nawet szczęscia znaleźć się w galerii

a wygrałam starymi zdjęciami

więc i tak jestem mega zadowolona emotka
0 0

nelunia

#6004521 Napisano: 13.04.2015 17:33:36
mcookie napisał(a):

nelunia napisał(a):

Ronja napisał(a):Swoich zgłoszeń się nie wstydzę emotka   Konkurs zaliczam do fajnych. Wygrało zdjęcie i dopracowane i takie spontaniczne, że tak powiem. Nie wygrało kilka, które uważałam za pewnik, film przeszedł niezauważony emotka  I nie, nie były to zdjęcia dna i mułu, a efektów mojej pracy i nie były to stare zdjęcia, a nówki sztuki zrobione specjalnie na konkurs. Nie obłowiłam się, ale 2 karty też cieszą. 

Takie teksty miały właśnie wygrywać. W miejscu na wpisanie tekstu na dole nawet był taki schemat: kupiłem, zapłaciłem...

chyba jednak pierwszy raz spróbowałam/em, zrobiłam/em,  a nie kupiłam/em emotka
0 0

nelunia

#6004525 Napisano: 13.04.2015 17:36:22
dobra ja już z Visy spadam bo zaraz będzie bicie piany, w sumie to ciesze się , że nie byłam jeszcze na forum jak wygrałam 2 wycieczki bo od niektórych życzliwych pewnie by mi się  nieźle oberwało emotka
0 0

masza

#6004529 Napisano: 13.04.2015 17:41:30
Czy ktos mógłby mi podać nr pod którym sprawdza się saldo karty z City Banku? Wyrzuciłam ulotkę....
0 0

mia

#6004534 Napisano: 13.04.2015 17:52:59
masza napisał(a):

Czy ktos mógłby mi podać nr pod którym sprawdza się saldo karty z City Banku? Wyrzuciłam ulotkę....

Jest na odwrocie karty. emotka
Karty, myślę, nie wyrzuciłaś. emotka
0 0

masza

#6004537 Napisano: 13.04.2015 17:58:44

mia napisał(a):

masza napisał(a):

Jest na odwrocie karty. emotka
Karty, myślę, nie wyrzuciłaś. emotka

Nie  emotka dzki mia
0 0

erychta00

#6004581 Napisano: 13.04.2015 19:49:40
Wstawiłam gotujące dziecko... Wstawiłam ręcznie wykonaną zakładkę i obok był napis Visa.... Wstawiłam głupi wierszyk dotyczący wiosny.... I nawet połowy karty nie zobaczyłam emotka
0 0