Żabka

synk

#7358123 Napisano: 25.05.2026 16:26:14
Calliope22 napisał(a):

xsiissty napisał(a):

endrjuen napisał(a):

Lenew napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Hej, jeśli ktoś dostanie odpowiedź zwrotną z Albedo apropo gry FuzeTea , dajcie info proszę . Może być na priv

Czy ktoś próbował do nich dzwonić w tej sprawie, czy raczej nie ma to sensu?

Ja pisałem, wiem od jednej osoby z forum, ze pisała już pierwszego dnia - na razie oba maile bez odpowiedzi.

ja tez pisalam mejla i czekam na info, bo ja rowniez 'zlamalam regulamin'

Ale będą mieli dym z tego . Ciekawe jak to rozwiążą . Dziś już widzę w tabeli wynik powyżej 20 minut w grze . Czyli te są ok ? A nasze z piątku nie 🤭

miotła jeszcze w kącie stoi, przyjdzie na nią czas...tak sądzę
0 0

rufus

#7358125 Napisano: 25.05.2026 16:33:28
Albedo nie umie w gry. Jak robili gre w coca coli to znikad o 23:59 przed koncem etapu pojawialy sie wysokie wyniki zgarniajace wszystkie nagrody i twierdzili ze wszystko jest ok. emotka

Lenew

#7358152 Napisano: 25.05.2026 18:12:54
Niby mają odpowiedzieć na reklamację dzisiaj, najpóźniej jutro emotka
1 endrjuen 0

adamo86

#7358153 Napisano: 25.05.2026 18:13:55
rufus napisał(a):

Albedo nie umie w gry. Jak robili gre w coca coli to znikad o 23:59 przed koncem etapu pojawialy sie wysokie wyniki zgarniajace wszystkie nagrody i twierdzili ze wszystko jest ok. emotka

A nie masz przypadkiem na myśli Fortisowych puzzli z Coli Oreo?

rufus

#7358166 Napisano: 25.05.2026 19:28:45
adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

Oczywiscie ze mam emotka
0 0

makbabasiala

#7358307 Napisano: 26.05.2026 11:37:14
a co to wyzwanie leibniz juz zniknelo jak wyzwania zawsze do wtorku wlacznie.. ;/ idzie jeszcze dostac los?
0 0

nanajka81

#7358329 Napisano: 26.05.2026 12:28:38
makbabasiala napisał(a):

a co to wyzwanie leibniz juz zniknelo jak wyzwania zawsze do wtorku wlacznie.. ;/ idzie jeszcze dostac los?

no właśnie co to za wyzwanie? Ktoś napisze?
0 0

Sar5

#7358330 Napisano: 26.05.2026 12:31:24
rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

Oczywiscie ze mam emotka

Przecież legalnie tam się nie da osiągnąć więcej niż 10 minut bez użycia wspomagania
0 0

picola1

#7358334 Napisano: 26.05.2026 12:36:19
nanajka81 napisał(a):

makbabasiala napisał(a):

no właśnie co to za wyzwanie? Ktoś napisze?

w necie znalazłam cos takiego:
 https://promocje-...l/p/odkryj-przygode/
1 nanajka81 0

Kroliczy

#7358336 Napisano: 26.05.2026 12:37:21
Sar5 napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

Oczywiscie ze mam emotka

Przecież legalnie tam się nie da osiągnąć więcej niż 10 minut bez użycia wspomagania

No ja miałem wynik ponad 30 minut, grałem normalnie, bez żadnego wspomagania. Potem mnie zbanowali emotka
0 0

Lenew

#7358487 Napisano: 26.05.2026 15:09:08
Ja już dostałam odpowiedź na swoją reklamację i w sumie dowiedziałam się tyle co nic. Według nich niemożliwe jest uzyskanie takiego wyniku, więc uznali, że musiałam oszukiwać i złamać regulamin. Kompletnie nie biorą pod uwagę tego, że problem mógł leżeć po ich stronie, że gra mogła być wtedy zepsuta, zbugowana albo wydarzyło się coś po ich stronie systemu. Nie mam pojęcia co dokładnie się wtedy stało, ale na pewno nic z mojej strony. Mimo tego bana nie zdejmą i na tym kończy się cała ich odpowiedź.
0 0

Lenew

#7358489 Napisano: 26.05.2026 15:15:11
Lenew napisał(a):

Ja już dostałam odpowiedź na swoją reklamację i w sumie dowiedziałam się tyle co nic. Według nich niemożliwe jest uzyskanie takiego wyniku, więc uznali, że musiałam oszukiwać i złamać regulamin. Kompletnie nie biorą pod uwagę tego, że problem mógł leżeć po ich stronie, że gra mogła być wtedy zepsuta, zbugowana albo wydarzyło się coś po ich stronie systemu. Nie mam pojęcia co dokładnie się wtedy stało, ale na pewno nic z mojej strony. Mimo tego bana nie zdejmą i na tym kończy się cała ich odpowiedź.

A i ogólnie z tego co zrozumiałam to oni nie mają żadnych dowodów na oszukiwanie. To są wyłącznie ich przypuszczenia, jeśli komuś poszła za dobrze to dostaje bana . Co też jest dziwne bo usuwali nawet 5/3min wyniki, więc bany latają randomowo emotka
0 0

Kroliczy

#7358491 Napisano: 26.05.2026 15:18:49
Genialnie.

Moja dziewczyna wykręciła te ponad 30 minut, wynik w ogóle nie pojawił się na liście rankingowej i jest zostawiona z wynikiem 40s.
Ja za to miałem prawie 6 minut, usunęli wynik i mnie zbanowali xD 

Skoro obecnie są wyniki po 10-20 minut, to jednak muszą mieć jakieś dowody na to, że oszukiwałem

Wychodzi na to, że każdą grę trzeba będzie nagrywać drugim telefonem. Ciekawe co by odpisali, gdybym im podesłał filmik z przebiegu...
1 endrjuen 0

Yolobolo

#7358492 Napisano: 26.05.2026 15:19:10
nie no to jest hit, że znów usnęli 3/4 wyników
2 MDL, endrjuen 0

sergrazyna

#7358495 Napisano: 26.05.2026 15:21:00
Kroliczy napisał(a):

Genialnie.

Moja dziewczyna wykręciła te ponad 30 minut, wynik w ogóle nie pojawił się na liście rankingowej i jest zostawiona z wynikiem 40s.

Skoro obecnie są wyniki po 10-20 minut, to jednak muszą mieć jakieś dowody na to, że oszukiwałem

Wychodzi na to, że każdą grę trzeba będzie nagrywać drugim telefonem. Ciekawe co by odpisali, gdybym im podesłał filmik z przebiegu...

Mi usunęli również wyniki ponad 5 min… Kupiłam na to 15 kodów, bo podobały mi się nagrody - żałuję każdej wydanej złotówki
1 endrjuen 0

endrjuen

#7358501 Napisano: 26.05.2026 15:27:20
Lenew napisał(a):

Lenew napisał(a):

A i ogólnie z tego co zrozumiałam to oni nie mają żadnych dowodów na oszukiwanie. To są wyłącznie ich przypuszczenia, jeśli komuś poszła za dobrze to dostaje bana . Co też jest dziwne bo usuwali nawet 5/3min wyniki, więc bany latają randomowo emotka

Ściemniają nieźle. Mam kilka screenów rankingów, gdzie losowe wyniki były zdejmowane. Mój był 5-minutowy i wcale nie był w czołówce, a po 10 minutach już go nie było. Ale później obserwowałem i też się zdarzało tak z wynikami innych osób. Po prostu nie chce im się tym zająć. Ogólnie świadczy to bardzo źle o tej agencji
0 0

endrjuen

#7358502 Napisano: 26.05.2026 15:28:11
Kroliczy napisał(a):

Genialnie.

Znam osobę, która wysłała im filmik z przebiegu. Zobaczymy 😂
0 0

Majkii

#7358503 Napisano: 26.05.2026 15:30:12
Ja poprosiłem o wskazanie momentu złamaniami regulaminu itd. i nawet w mailu 3 razy się powtórzyłem żeby napisali mi konkretnie a nie wklejali regulamin to i tak odpisali że nastąpiło załamanie regulaminu i zostałem usunięty i zbanowany w grze. Koniec.

Albo odpisuje to osoba na stażu, albo ktoś nie rozumie o co chodzi albo  porostu przyjęli taktykę że wal się.
Coraz większe cudowania w tych agencjach...
Coraz bardziej zaczynam wierzyć w teorię że te nagrody, których nie wydadzą zostają dla nich jako bonus.
1 endrjuen 0

sergrazyna

#7358505 Napisano: 26.05.2026 15:30:58
Usuwania ciąg dalszy, usunęli mi 4:30
1 endrjuen 0

Majkii

#7358507 Napisano: 26.05.2026 15:33:26
endrjuen napisał(a):

Kroliczy napisał(a):

Genialnie.

Znam osobę, która wysłała im filmik z przebiegu. Zobaczymy 😂

Ja też im wysłałem link do YT bo tak wrzuciłem na prywatne to patrząc na wyświetlania to nawet nie kliknęli tylko ban.
1 endrjuen 0