Coś wam się nie podoba? Piszcie!

kumulacja

#7347371 Napisano: 10.04.2026 18:08:59
lasiglasty napisał(a):

Czy nie da się nic zrobić, aby strona się nie zacinała? Od kilku dni jakaś masakra, wszystko tak długo się otwiera. Inne strony śmigają normalnie, a e-konkursy ciągle się zawieszają.

Pionas pracuje na etacie, po pracy to naprawi. Cierpliwości emotka
1 emi 0

joan

#7347786 Napisano: 13.04.2026 12:41:43
pionas - niniejszym składam 3 wnioski dot. forum emotka

(1) Wnioskuję o blokadę wątku "pomocy"-> zdaje się, że ten wątek jest ogólnie dostępny i każdy Ziemianin może zamieszczać, co mu wódka na język przyniesie. Bardzo proszę o zastosowanie tych samych blokad przed spamerami, co gdzie indziej. Spamer może swoje urojenia wpisywać w chata gpt albo wyszukiwarkę. Niech ten wątek naszego forum pozostanie bezpiecznym miejscem, gdzie Konkursowicz może się zwrócić o pomoc w razie nagłej potrzeby.

(2) Wnioskuję o dodanie w tytule wątku "moje dzisiejsze wygrane" słów: "(tylko info!)" -> dyskusje w MDW biorą się z braku jednoznacznej wskazówki, że nie jest to wątek do dyskusji o nagrodach, zgłoszeniach, mejlach z gratulacjami itp.

(3) Wnioskuję o oddzielny punkt karny za każdy nieregulaminowy wpis (hejterski, spamerski itp.) -> to chyba w ogóle nie wymaga wyjaśnień.

emi

#7348763 Napisano: 16.04.2026 23:07:42
[quote=

joan]pionas - niniejszym składam 3 wnioski dot. forum emotka

(1) Wnioskuję o blokadę wątku "pomocy"-> zdaje się, że ten wątek jest ogólnie dostępny i każdy Ziemianin może zamieszczać, co mu wódka na język przyniesie. Bardzo proszę o zastosowanie tych samych blokad przed spamerami, co gdzie indziej. Spamer może swoje urojenia wpisywać w chata gpt albo wyszukiwarkę. Niech ten wątek naszego forum pozostanie bezpiecznym miejscem, gdzie Konkursowicz może się zwrócić o pomoc w razie nagłej potrzeby.

(2) Wnioskuję o dodanie w tytule wątku "moje dzisiejsze wygrane" słów: "(tylko info!)" -> dyskusje w MDW biorą się z braku jednoznacznej wskazówki, że nie jest to wątek do dyskusji o nagrodach, zgłoszeniach, mejlach z gratulacjami itp.

(3) Wnioskuję o oddzielny punkt karny za każdy nieregulaminowy wpis (hejterski, spamerski itp.) -> to chyba w ogóle nie wymaga wyjaśnień.

Popieram !
Do pkt. 2 dodałabym - tylko info , bez dodawania grafiki
Dodatkowo:
- Wnioskuję o zakaz dodawania grafiki w wątku - PARAGONY 
- Wnioskuję też aby wątek DYSKUSJE dotyczył dyskusji o konkursach, agencjach czy np problemów związanych z nagrodami a nie był głównie pamiętnikiem o wszystkim i o niczym.

Wnioski nasuwają się po często występującym problemem z logowaniem się - błąd, przeciążony serwer
2 joan, pioge7 0

emi

#7348764 Napisano: 16.04.2026 23:09:02
kumulacja napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Czy nie da się nic zrobić, aby strona się nie zacinała? Od kilku dni jakaś masakra, wszystko tak długo się otwiera. Inne strony śmigają normalnie, a e-konkursy ciągle się zawieszają.

Zlikwidować opcję dodawania grafiki w MDW i PARAGONY

adamo86

#7349104 Napisano: 18.04.2026 13:06:40
Chyba nie działa przycisk "moje wypowiedzi" emotka
1 pionas 0

pioge7

#7349107 Napisano: 18.04.2026 13:46:36
emi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

O tak. Likwidacja grafik w MDW jak najbardziej. Strona się wczytuje nieraz bardzo długo zanim załadują się zdjęcia. Szczególnie na telefonie.

magdalena-chili

#7349111 Napisano: 18.04.2026 14:28:11
pioge7 napisał(a):

emi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

O tak. Likwidacja grafik w MDW jak najbardziej. Strona się wczytuje nieraz bardzo długo zanim załadują się zdjęcia. Szczególnie na telefonie.

Ja już parę tyg temu prosiłam o to, ale bez odzewu, niestety
0 0

pioge7

#7350691 Napisano: 24.04.2026 16:56:14
pionas czy idzie jakoś zrobić przy oddawaniu konkursu możliwość dodania dodatkowego pola na datę konkursu przy konkursach promocyjnych? Tylko, żeby ona nie była obowiązkowa. 
Chodzi o konkursy żabki. 
Teraz dodając musimy określić dzień zakończenia konkursu, 
Ale żabka ma tak jakby dwie daty
Zakup do 05.05.2026, zgłoszenia do 07.05.2026
Nie wiadomo teraz jaki termin wpisać, ten zakończenia (wtedy pretensje, że zakupów już nie można zrobić) czy datę zakończenia zakupów  (pretensje, że konkurs nadal trwa a jest w zakończonych). 
Wiem. Można to wpisać, w treść konkursu, ale czasami ustawiamy sobie te pineski (kropki) i tam tego nie ustawisz.... 
Czemu nie obowiązkowe? Bo większość konkursów dzień zakończenia ma z dniem zakończenia sprzedaży, żabka nie

Czy dałoby się coś takiego stworzyć?
1 Majkii 0

Majkii

#7350917 Napisano: 26.04.2026 02:20:53
Przydałaby się też możliwość dodania daty rozwiązania / losowania i data wysyłki nagród.
2 -Triss-, close 0

adamo86

#7353226 Napisano: 06.05.2026 21:35:30
adamo86 napisał(a):

W dalszym ciągu nie działa czy tylko mi? emotka  Niby widać liczbę stron z postami, ale postów nie widać emotka
1 pionas 0

vixen

#7353227 Napisano: 06.05.2026 21:38:42
adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

W dalszym ciągu nie działa czy tylko mi? emotka  Niby widać liczbę stron z postami, ale postów nie widać emotka

U mnie też
1 pionas 0

cleo25

#7353296 Napisano: 07.05.2026 10:26:14
Mam taką propozycję i apel, żeby wystawiać opinię o użytkownikach, z którymi robicie transakcję. Warto w profilu użytkownika wystawić opinie. Widzę, że ludzie piszą w "nie polecam wymiany z ...", ale opinie o użytkowniku są "super dobre". Wpisujecie opinie .... i te negatywne, i te pozytywne !!!
1 Majkii 0