Pomocy!!!!

natik999

#2248124 Napisano: 20.03.2009 12:39:13
Czy rowniez macie problem z logowaniem się na I dove you??? ciagle pisze, ze nie ma takiego uzytkownika....a gdy chce od nowa się zarejestrowac na ten sam nick w celu sprawdzenia to pisze, ze jest taki uzytkownik juz emotka

proszę o PW emotka
0 0

natik999

#2248129 Napisano: 20.03.2009 12:41:50
juz się zalogowałam ufffffff emotka
0 0

Gość: kasiaw1431

#2248166 Napisano: 20.03.2009 12:56:04
zna ktoś może ten numer?? nie da się oddzwonić
22 3642278
0 0

Gość: misiulka

#2249198 Napisano: 20.03.2009 06:09:54
samantha22 napisał(a):

misiulka napisał(a):

mam problem z operą emotka mam taki komunikat ciagle
Wystapil problem z aplikacja Opera i zostanie ona zamknieta....
i tak caly czas emotka emotka wszystkie swoje zakladki polikwidowalam i nic - weszlam z nowej karty na wp i to samo - jesli ktos wie co mam zrobic zeby to naprawic to bardzo prosze o rade emotka
Zaznaczam ze IE i mozilla dzialaja normalnie

też miałam taki problem z mozila
odinstaluj całą opere
utwórz nowy folder w Program Files np. Operka
ściągni na nowa opere i zainstaluj ją w nowym folderze (tym operka)
i bedzie śmigać emotka

dziekuje emotka
już działa
0 0

samantha22

#2249367 Napisano: 20.03.2009 07:07:16
misiulka napisał(a):

samantha22 napisał(a):

misiulka napisał(a):

mam problem z operą emotka mam taki komunikat ciagle
Wystapil problem z aplikacja Opera i zostanie ona zamknieta....
i tak caly czas emotka emotka wszystkie swoje zakladki polikwidowalam i nic - weszlam z nowej karty na wp i to samo - jesli ktos wie co mam zrobic zeby to naprawic to bardzo prosze o rade emotka
Zaznaczam ze IE i mozilla dzialaja normalnie

też miałam taki problem z mozila
odinstaluj całą opere
utwórz nowy folder w Program Files np. Operka
ściągni na nowa opere i zainstaluj ją w nowym folderze (tym operka)
i bedzie śmigać emotka

dziekuje emotka
już działa

nie ma za co emotka
0 0

Gość: xagadee

#2249442 Napisano: 20.03.2009 07:18:18
nie wiem gdzie to napisać, więc piszę tu...

takiego smsa dziś dostałam:

Witam, w imieniu marki Durex pragnę przekazac informację, iż pomimo błędnego zgłoszenia przyznany Panu/i został film DVD. Proszę odesłać swoje dane byśmy mogli wysłać nagrodę. Pozdrawiam (imię i nazwisko) Promotor 2 dla Durex

sms został przysłany z normalnego numeru telefonu (komórkowego)

i teraz tak... Rzeczywiście jeden, jedyny raz zagrałam w Durexie... Kupiłam trzy produkty, z tym, że bez etykiet promocyjnych, bo nie było jeszcze regulaminu w necie i wysłałam zgłoszenie o treści kod kreskowy z produktu 1, kod kreskowy z produktu 2, kod kreskowy z produktu 3 emotka

Możecie się śmiać emotka

Nie wiedziałam, że są naklejki z kodami...

emotka

Oczywiście dostałam informację zwrotną, że zgłoszenie jest nieprawidłowe. Wyrzuciłam oczywiście paragon, bo po co mi on... emotka

A teraz taki sms... Prawdziwy? Bo w sumie kto by wiedział, że grałam z tego numeru w tym konku (raz jeden jedyny).

Odsyłać dane czy nie? emotka
0 0

deva

#2249530 Napisano: 20.03.2009 08:00:00
Help!
Czy ktoś wie kiedy bedzie jakies info, ze strony
http://www.idoveyou.pl/piekniebycopalona

nigdzie regulaminu nie ma, pisze tylko ,że codziennie mozna wygrać jeden z koszy Dove (nie pisze z ilu) czy dostał ktos info?
0 0

iszhara

#2249537 Napisano: 20.03.2009 08:01:04
xagadee napisał(a):

Witam, w imieniu marki Durex pragnę przekazac informację, iż pomimo błędnego zgłoszenia przyznany Panu/i został film DVD. Proszę odesłać swoje dane byśmy mogli wysłać nagrodę. Pozdrawiam (imię i nazwisko) Promotor 2 dla Durex

i teraz tak... Rzeczywiście jeden, jedyny raz zagrałam w Durexie... Kupiłam trzy produkty, z tym, że bez etykiet promocyjnych, bo nie było jeszcze regulaminu w necie i wysłałam zgłoszenie o treści kod kreskowy z produktu 1, kod kreskowy z produktu 2, kod kreskowy z produktu 3 emotka

Możecie się śmiać emotka

emotka

Oczywiście dostałam informację zwrotną, że zgłoszenie jest nieprawidłowe. Wyrzuciłam oczywiście paragon, bo po co mi on... emotka

A teraz taki sms... Prawdziwy? Bo w sumie kto by wiedział, że grałam z tego numeru w tym konku (raz jeden jedyny).

Pewnie że odsyłać - jak dawają to trzeba brać
0 0

iszhara

#2249550 Napisano: 20.03.2009 08:04:03
deva napisał(a):

Help!
Czy ktoś wie kiedy bedzie jakies info, ze strony
http://www.idoveyou.pl/piekniebycopalona

nigdzie regulaminu nie ma, pisze tylko ,że codziennie mozna wygrać jeden z koszy Dove (nie pisze z ilu) czy dostał ktos info?

Jest regulamin - wystarczy dobrze poszukać:
emotka

http://www.idovey...egulaminkonkursu.pdf
0 0

#2249551 Napisano: 20.03.2009 08:04:21
martusiamj napisał(a):

xagadee napisał(a):

Możecie się śmiać emotka

emotka

to jak tak mówisz to odeślę, co mi tam emotka

a tak na marginesie, to co to za filmy są? ktoś wygrał? bo w regulaminie jest napisane tylko, że zmysłowy film na DVD emotka
0 0

iszhara

#2249564 Napisano: 20.03.2009 08:07:52
xagadee napisał(a):

martusiamj napisał(a):

xagadee napisał(a):

Możecie się śmiać emotka

emotka

a tak na marginesie, to co to za filmy są? ktoś wygrał? bo w regulaminie jest napisane tylko, że zmysłowy film na DVD emotka

Biorąc pod uwagę rodzaj promocji (tzn. zakupowanych produktów) sądzę iż filmy mogą być naprawdę zmysłowe... emotka
0 0

#2249577 Napisano: 20.03.2009 08:10:30
martusiamj napisał(a):

xagadee napisał(a):

Biorąc pod uwagę rodzaj promocji (tzn. zakupowanych produktów) sądzę iż filmy mogą być naprawdę zmysłowe... emotka

no właśnie tego się obawiam
emotka emotka
0 0

Gość: innowator

#2249667 Napisano: 20.03.2009 08:55:59
ja bym zadzwonil na infolinie jezeli takowa jest zawsze to pewnosc niz te cale emaila
0 0

#2249673 Napisano: 20.03.2009 08:56:48
ja bym zadzwonil na infolinie jezeli takowa jest zawsze to pewnosc niz te cale emaila
0 0

Gość: andzia1972

#2249675 Napisano: 20.03.2009 08:57:13
CZY POMOŻE MI KTOŚ WYGRAÆ PATONIKI PROSZE emotka
0 0

#2249676 Napisano: 20.03.2009 08:57:18
0 0

#2249679 Napisano: 20.03.2009 08:58:18
patoniki?
no ja tez mam pecha jezeli chodzi o batonjiki snickers twix mars dzisiaj 6 stracielm kodów
0 0

#2249681 Napisano: 20.03.2009 08:58:52
patoniki?
no ja tez mam pecha jezeli chodzi o batonjiki snickers twix mars dzisiaj 6 stracielm kodów
0 0

Gość: archidues

#2251201 Napisano: 21.03.2009 02:32:55
Czy ktoś z Was wie, gdzie w Wawie można sprzedać niepotrzebne drobiazgi za gotówkę, których nie ma sensu wystawiać na allegro ? Myślę o czymś w stylu lombardu albo komisu, ale w tych chyba raczej biorą sprzęt, biżuterię itp.
0 0

malenka89

#2251220 Napisano: 21.03.2009 02:45:07
archidues napisał(a):

Czy ktoś z Was wie, gdzie w Wawie można sprzedać niepotrzebne drobiazgi za gotówkę, których nie ma sensu wystawiać na allegro ? Myślę o czymś w stylu lombardu albo komisu, ale w tych chyba raczej biorą sprzęt, biżuterię itp.

a o jakich drobiazgach mówisz? daj jakieś przykłady.
0 0