Pomocy!!!!

Gość: AgaAga

#2253683 Napisano: 22.03.2009 07:46:15
beataa81 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

beataa81 napisał(a):

Szukam kogoś miłego kto powie mi czy i gdzie w Gorzowie Wlkp jest sklep z sieci Smyk i pomoże załatwić nr telefonu emotka

Przez google się nie da nic znaleźć...bo to chyba nowy sklep emotka Ponawiam...jest ktoś z Gorzowa Wlkp?

http://www.gorzow...ark-sie-zmienia.html
Z tego wynika, że jeszcze nie ma tego sklepu, ale nie zaszkodzi tam zadzwonić i zapytać.
0 0

Gość: snupy3

#2253730 Napisano: 22.03.2009 08:04:13
Kto bierze udział w konku Pięknie być opaloną z Dove? Z tego co widzę codziennie pojawia się tam jedna wyróżniona odpowiedź(zakładka ranking) a jest też napisane,że codziennie przyznają 5 koszy kosmetyków więc czegoś tu nie rozumiem...Gdzie można na bieżąco poznać wszystkie wyniki?
I wygrał ktoś coś w ogóle?
0 0

Gość: amica

#2253779 Napisano: 22.03.2009 08:19:07
też nie mam pojęcia pomieszne to
0 0

lubiekisiel

#2253819 Napisano: 22.03.2009 08:30:35
snupy3 napisał(a):

Kto bierze udział w konku Pięknie być opaloną z Dove? Z tego co widzę codziennie pojawia się tam jedna wyróżniona odpowiedź(zakładka ranking) a jest też napisane,że codziennie przyznają 5 koszy kosmetyków więc czegoś tu nie rozumiem...Gdzie można na bieżąco poznać wszystkie wyniki?
I wygrał ktoś coś w ogóle?

Codziennie przez okres trwania konkursu poczynając od dnia 19 marca 2009 roku komisja wybierze 1 osobę której wpis uzna za najciekawszy i nagrodzi ją nagrodą II stopnia tj. koszem kosmetyków Dove.
1 osoba wygrywa 1 kosz dziennie.
0 0

#2253828 Napisano: 22.03.2009 08:31:52
ale jest jeszcze inny zapis,który mówi:
Co tydzień jury wyłoni 1 osobę, której spełni marzenie
a codziennie 5 osób, które otrzymają wielki kosz kosmetyków Dove.
0 0

lubiekisiel

#2253843 Napisano: 22.03.2009 08:35:49
snupy3 napisał(a):

ale jest jeszcze inny zapis,który mówi:
Co tydzień jury wyłoni 1 osobę, której spełni marzenie
a codziennie 5 osób, które otrzymają wielki kosz kosmetyków Dove.

aa niedoczytałam emotka oczywiście bym wolała te 5 osób emotka większa szansa.
0 0

kinga1

#2253926 Napisano: 22.03.2009 08:57:04
biore udział w konkursie dove pieknie byc opalona ale niby codziennie mozna brac udział a mi jakos nie idzie logowanie czy ktos tez ma taka sytuacje ze pojawia sie login zastrzezony?
0 0

#2253960 Napisano: 22.03.2009 09:09:05
u mnie to samo,moze tylko raz mozna brac udział.
0 0

lubiekisiel

#2253979 Napisano: 22.03.2009 09:13:26
Dziwne, jeszcze przed chwilą jak byłam zalogowana to miałam możliwośc wpisania 2 raz tekstu, a teraz w ogóle strona konkursu mi nie chodzi ;/
0 0

malenka89

#2254023 Napisano: 22.03.2009 09:26:54
U mnie wszystko działa.... bez zarzutów.
0 0

jarekaska

#2254087 Napisano: 22.03.2009 09:44:01
Ja też nie narzekam.Może to kwestia przeglądarki?
0 0

annb

#2256650 Napisano: 23.03.2009 04:09:44
Więc:
Zakupiłam 2 ubrania na bonprixie(sie wytnie,że mają takie ruchy,że czeka się ok.2 tyg,ale ok) no i dziś doszła paczka...Z jednym ciuchem!A na fakturze pisze,że drugi doślą w ciągu 4 tyg...Moje pytanie brzmi czy oni tak mogą robić?!Bo tego teraz muszę zapłacić za 1 bluzkę +koszta przesyłki i opłata manipulacyjna,a jak przyjdzie następna paczka to to samo...A tak raz zapłaciłabym to...
Czy oni to specjalnie robią czy jak?Zamawiałam na stronce i nic nie pisało,że ten drugi ciuch jest w brakach czy cóś...
Jak ktoś zrozumiał to już dziękuję emotka
0 0

agusiac87

#2256705 Napisano: 23.03.2009 04:22:28
annb napisał(a):

Więc:
Zakupiłam 2 ubrania na bonprixie(sie wytnie,że mają takie ruchy,że czeka się ok.2 tyg,ale ok) no i dziś doszła paczka...Z jednym ciuchem!A na fakturze pisze,że drugi doślą w ciągu 4 tyg...Moje pytanie brzmi czy oni tak mogą robić?!Bo tego teraz muszę zapłacić za 1 bluzkę +koszta przesyłki i opłata manipulacyjna,a jak przyjdzie następna paczka to to samo...A tak raz zapłaciłabym to...
Czy oni to specjalnie robią czy jak?Zamawiałam na stronce i nic nie pisało,że ten drugi ciuch jest w brakach czy cóś...

mysle że za koszty wysyłki przy jednym zamowieniu płacisz raz (tak zazwyczaj jest, zreszta w regulaminie chyba pisze że mogą dane zamowienie wysłać w kilju paczkach ale koszty wysyłki ponosi sie raz )
0 0

Gość: nineczka17

#2256720 Napisano: 23.03.2009 04:27:19
agusiac87 napisał(a):

annb napisał(a):

Więc:

mysle że za koszty wysyłki przy jednym zamowieniu płacisz raz (tak zazwyczaj jest, zreszta w regulaminie chyba pisze że mogą dane zamowienie wysłać w kilju paczkach ale koszty wysyłki ponosi sie raz )

tez mialam podobna sytuacje ale z firanami ze sklepu internetowego raz zaplacilam za wysylke a przyslali na dwie paczki tlumaczac sie ze nie maja teraz na magazynie emotka
0 0

Gość: sophie

#2256746 Napisano: 23.03.2009 04:32:51
annb napisał(a):

Więc:

Nie ma co panikowac,po prostu nie maja takiego towaru i trzeba czekac ,za nic dodatkowo nie placisz.
Kiedys musialam czekac na wage niemiecka.
emotka
0 0

ciasssteczko

#2256760 Napisano: 23.03.2009 04:35:50
annb napisał(a):

Więc:

u mnie przy niekompletnych zamowieniach wartosc drugiej, doslanej przesylki wynosila tyle, co brakujacy ciuszek - nie pobierali juz za wysylke
0 0

annb

#2256791 Napisano: 23.03.2009 04:40:48
Dzięki wszystkim za odp,napisałam do nich meil i odp(ale szybko!),że wysyłają na swój koszt brakujące produkty,mam nadzieję,że to był właśnie brakujący towar emotka
0 0

asiam

#2256792 Napisano: 23.03.2009 04:41:02
ciasssteczko napisał(a):

annb napisał(a):

Więc:

u mnie przy niekompletnych zamowieniach wartosc drugiej, doslanej przesylki wynosila tyle, co brakujacy ciuszek - nie pobierali juz za wysylke

Potwierdzam-nie płaci się drugi razza wysyłkę .Tylko cenę dosłanego towaru ( z tym,że niekoniecznie doślą )
0 0

annb

#2256794 Napisano: 23.03.2009 04:41:26
asia nie strasz emotka
0 0

Gość: sophie

#2256821 Napisano: 23.03.2009 04:49:32
asiam napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

annb napisał(a):

Więc:

Potwierdzam-nie płaci się drugi razza wysyłkę .Tylko cenę dosłanego towaru ( z tym,że niekoniecznie doślą )

Raczej nie,chyba ze mialas pecha.
Placi sie za towary ktore zamowilas przy pierwszej przesylce,a jak nie maja czegos to potem dosylaja
emotka
0 0