Dziś cieszę się z.....

kreatia

#6783113 Napisano: 22.05.2021 08:48:49
cudaczek121 napisał(a):

kreatia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

slavek napisał(a):

Piszę dziś, bo w niedziele mogę zapomnieć. Mija mi 15 lat z Wami. Za wszystko dziękuję emotka emotka emotka

Witam w szacownym gronie 15- sto letnich stażem Forumowiczów:)

brawo my! ja też od 2006, mimo, że na drugim koncie emotka  konkursowe dinozaury

Jaki był Twój pierwszy Nick? Być może kojarzę:)

katia305 emotka

agakaz2

#6783115 Napisano: 22.05.2021 08:50:49
krótkiego urlopu i wyjazdu do warszawy do przyjaciol

notta

#6783187 Napisano: 22.05.2021 17:16:52
z krótkiego spaceru i kilku znalezionych paragonów (2x raffaello, johnnie walker, kindery, haribo i kilka innych). Same plusy całej sytuacji.. Kilka spalonych kalorii i wysprzątany kawałek trawnika pod sklepem emotka

bezaczek7

#6783199 Napisano: 22.05.2021 18:36:01
Z zakupu "nowego" auta. Moje ukochane sie sypie, doslownie, progi zardzewialy, a wlozylismy 2 tyg temu w "drobne" naprawy 1000zl emotka  po czym mechanik nas oswiecil, ze progi sie sypia i moze nie przejsc przegladu emotka  takze milo z jego strony. No ale "nowe" uzywane wyglada calkiem spoko. Tylko czemu teraz takie drogie sa auta??
1 kumulacja 0

fineessa

#6783206 Napisano: 22.05.2021 19:14:38
ivanotta napisał(a):

z krótkiego spaceru i kilku znalezionych paragonów (2x raffaello, johnnie walker, kindery, haribo i kilka innych). Same plusy całej sytuacji.. Kilka spalonych kalorii i wysprzątany kawałek trawnika pod sklepem  emotka

Wow ivanottaa gdzie Ty znajdujesz te paragony? Pracujesz w sklepie? emotka
0 0

visserarthur

#6783212 Napisano: 22.05.2021 19:42:48
bezaczek7 napisał(a):

Z zakupu "nowego" auta. Moje ukochane sie sypie, doslownie, progi zardzewialy, a wlozylismy 2 tyg temu w "drobne" naprawy 1000zl  emotka  po czym mechanik nas oswiecil, ze progi sie sypia i moze nie przejsc przegladu  emotka  takze milo z jego strony. No ale "nowe" uzywane wyglada calkiem spoko. Tylko czemu teraz takie drogie sa auta??

No niestety... Ode mnie za naprawę mojego "10-latka" mieli wziąć 2200, ale znaleźli jeszcze coś i 3300, a miałbym już np. lodówkę i pralkę (teraz wszystko przeznaczam na wyposażenie...)

notta

#6783227 Napisano: 22.05.2021 21:30:20
fineessa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

z krótkiego spaceru i kilku znalezionych paragonów (2x raffaello, johnnie walker, kindery, haribo i kilka innych). Same plusy całej sytuacji.. Kilka spalonych kalorii i wysprzątany kawałek trawnika pod sklepem  emotka

jade wózkiem na spacer, odwiedzam okoliczne markety emotka . Przy ładnej pogodzie to zawsze coś w wózkach, koło wózków czy pod sklepem leży.. najlepsze zbiory w weekend emotka
1 donia7 0

FBewa36

#6783258 Napisano: 23.05.2021 07:48:23
ivanotta napisał(a):

fineessa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jade wózkiem na spacer, odwiedzam okoliczne markety emotka . Przy ładnej pogodzie to zawsze coś w wózkach, koło wózków czy pod sklepem leży.. najlepsze zbiory w weekend emotka

Czasem przechodząc obok sklepów zerkam nieśmiało na śmietnik ile tam arnowanych nagród jest eh, ale nie, nie odważyłam się z niego wyciągać paragonów, ale wszystkie zostawione np przy kasie jak pakuję zakupy zabieram oczywiście, często fajne łupy tak sa
2 ReneK, notta 0

notta

#6783276 Napisano: 23.05.2021 11:03:16
FBewa36 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

fineessa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jade wózkiem na spacer, odwiedzam okoliczne markety emotka . Przy ładnej pogodzie to zawsze coś w wózkach, koło wózków czy pod sklepem leży.. najlepsze zbiory w weekend  emotka

Czasem przechodząc obok sklepów zerkam nieśmiało na śmietnik ile tam arnowanych nagród jest eh, ale nie, nie odważyłam się z niego wyciągać paragonów, ale wszystkie zostawione np przy kasie jak pakuję zakupy zabieram oczywiście, często fajne łupy tak sa

ja zbieram z ziemi i nawet nie wiecie ile tam cudów leży emotka . Człowiek po grosz się schyla i chucha na szczęście. To czemu nie chuchać na paragon na szczęście emotka

fineessa

#6783286 Napisano: 23.05.2021 12:17:46
ivanotta napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

fineessa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jade wózkiem na spacer, odwiedzam okoliczne markety emotka . Przy ładnej pogodzie to zawsze coś w wózkach, koło wózków czy pod sklepem leży.. najlepsze zbiory w weekend  emotka

ja zbieram z ziemi i nawet nie wiecie ile tam cudów leży emotka . Człowiek po grosz się schyla i chucha na szczęście. To czemu nie chuchać na paragon na szczęście  emotka

u mnie w C4 w którym zazwyczaj robie zakupy kasjerki od razu wyrzucają paragony do kosza, raz mi się udało zabrać paragon z blackiem ale mina pani kasjerki bezcenna emotka
0 0

FBbeata7

#6783294 Napisano: 23.05.2021 12:50:15
fineessa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

fineessa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ja zbieram z ziemi i nawet nie wiecie ile tam cudów leży emotka . Człowiek po grosz się schyla i chucha na szczęście. To czemu nie chuchać na paragon na szczęście  emotka

u mnie w C4 w którym zazwyczaj robie zakupy kasjerki od razu wyrzucają paragony do kosza, raz mi się udało zabrać paragon z blackiem ale mina pani kasjerki bezcenna  emotka

U nas czasem przy Selgrosie jakiś zabłąkany paragon promocyjny w koszyku  można wyhaczyć. Niestety agencje  wyczaiły już ,,zbieraczy" i coraz cześciej  trzeba kupić za określoną sumę albo dwa produkty jak Knorr z warzywem. Strasznie dużo ludzie piją u nas na osiedlu Tigera- takie paragony rzeczywiście poniewierają się pod sklepem na trawie. Blacka nie piją- a szkoda.
1 pink086 0

moskala22

#6783299 Napisano: 23.05.2021 13:10:52
Ja miałam tak w biedronce - z zakupów wracałam nieraz z nawet 10 paragonami - niestety teraz jest w remoncie, a ta do której jeżdżę już nie jest tak obfita w błąkające się paragony 
1 notta 0

FBewa36

#6783313 Napisano: 23.05.2021 15:18:56
A kapsli z kodami gdzie najlepiej szukać? Wiadomo najlepsze są ławeczki gdzie urzędują znani i lubiani i pod osiedlowymi ząbkami ale może są jeszcze jakieś nieoficjalne miejsca, gdzie pija się lepsze piwa?
0 0

edzia21

#6783315 Napisano: 23.05.2021 16:02:01
FBewa36 napisał(a):

A kapsli z kodami gdzie najlepiej szukać? Wiadomo najlepsze są ławeczki gdzie urzędują znani i lubiani i pod osiedlowymi ząbkami ale może są jeszcze jakieś nieoficjalne miejsca, gdzie pija się lepsze piwa?

Najlepiej dogadać się z pobliskim pubem, bistro, pizzerią etc. - tam, gdzie oferują piwa butelkowe. 
A jeśli chodzi o kapsle "znaleźne" to raczej park, skwerki, tam gdzie przesiadują ludzie pijący piwa emotka
0 0

magdalena-chili

#6783325 Napisano: 23.05.2021 16:42:42
edzia21 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Najlepiej dogadać się z pobliskim pubem, bistro, pizzerią etc. - tam, gdzie oferują piwa butelkowe. 
A jeśli chodzi o kapsle "znaleźne" to raczej park, skwerki, tam gdzie przesiadują ludzie pijący piwa emotka

Jak ktoś jedzie nad morze, lub jest szczęśliwcem mieszkającym blisko, to masa tego wala się na plaży.   emotka  Można od razu zadbać o czystość plaż  emotka
1 anaesth 0

magdalena-chili

#6783330 Napisano: 23.05.2021 17:19:15
superloser napisał(a):

Cieszy Smolar z poczuciem humoru  emotka

Nie ma "niestety....  emotka
Są GRATULACJE  emotka  a brak wygranego 20zl to szczegół

always look on the bright side of life ... emotka  
1 anaesth 0

FBbeata7

#6783353 Napisano: 23.05.2021 20:39:49
magdalena-chili napisał(a):

edzia21 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Jak ktoś jedzie nad morze, lub jest szczęśliwcem mieszkającym blisko, to masa tego wala się na plaży.   emotka  Można od razu zadbać o czystość plaż  emotka

Jakoś Żywiec wśród naszych osiedlowych pijaczków nie cieszy się powodzeniem, króluje Warka i Harnaś. Chyba tańsze są?
0 0

FBewa36

#6783357 Napisano: 23.05.2021 20:51:00
A wyczaiłam że paragonów można dużo zdobyć korzystając z kas samoobsługowych, czy to carrefour, biedra czy Rossmann (tam nawet jest taka szufladka na paragony) zawsze tam pełno ich leży bo ludzie zostawiają a nie ma kto to zbierać, więc zwijasz wszytskie że niby tak w pośpiechu, że myślisz że to twoje emotka
1 anaesth 0

fineessa

#6783378 Napisano: 23.05.2021 22:24:34
FBewa36 napisał(a):

A wyczaiłam że paragonów można dużo zdobyć korzystając z kas samoobsługowych, czy to carrefour, biedra czy Rossmann (tam nawet jest taka szufladka na paragony) zawsze tam pełno ich leży bo ludzie zostawiają a nie ma kto to zbierać, więc zwijasz wszytskie że niby tak w pośpiechu, że myślisz że to twoje emotka

No właśnie w tych samoobsługowych jakby więcej leżyemotka
0 0

janka25

#6783447 Napisano: 24.05.2021 12:58:43
Ja dziś najbardziej cieszę się z zaplanowanego urlopu i ostatnich działkowych zakupów - w końcu mój malutki ogród zacznie nabierać kształtów i przestanie szpecić, bo do tej pory, jakoś nie miałam ochoty w ogóle się za niego zabierać