Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i niech tak zostanie, wnikać nie będę
Gość: size
Licytacja?
Dobra, nie na temat. Forum należy do Pań zaciążonych
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha ja z tych wstydliwych
oj tam zaciążonych, jeszcze mnie przez tyle czasu nie wygoniły, to siedzę i wkurzam
Gość: agasiam
Ej tam rozpacz od razu
Zobacz ile możliwości
Co do mnie, to może będę żałować - wiele osób potem żałuję, ale przynajmniej poznam co to stress u fryzjera
Choć zwykła/niezwykła fryzura też mnie stresuje...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Ja mam te dłuższe prawie do pasa, tylko mam wystopniowane. Dużo farby schodzi czy niekoniecznie? Pytam z ciekawości?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Farbę kupuję we fryzjerskim, bardziej się opłaca niż ta marketowa a i kolor wychodzi jaki chcę. Polecam firmę Allwaves. To schodzi mi na farbowanie 1 opakowanie farby (100ml) - koszt 16zł, plus 150ml wody utlenionej 9% w kremie - kosztuje we fryzjerskim 9zł za 1l. Koszty całego farbowania około 18zł. To teraz policz ile fryzjerka zarabia na farbowaniu włosów
No widzę właśnie. Moja siostra płaci 260 zł - obcinanie plus reszta, włosy do ramion.
Nazwę farby zapisałam
Dobrze rozumiem - sama robisz?
Ale wcześniej musiałaś chyba korzystać by poznać recepturę i kolory z palety tej firmy, prawda?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co ty
Gość: emilka1705
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idę w połowie lutego do salonu Wella i niech mi coś doradza - radykalnej zmiany nie chce - lubie swoj kolor włosów (no moze troszke bardziej je przyciemnić? ) długość też raczej ok i nie chce isc skracac mozno jedynie podciąć i fajnie pocieniować, rozwazam też czy nie zaszaleć z rzadkimi pasemkami w moich ciemnych włosach lub balejażem w kolorze bordo?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
No to podziwiam
Przy takich długich piórach
Sprzedam siostrze nazwę firmy i poczytam
Wyskoczy mi 20 siwy włos i farbuję
Ps. W temacie konkursowiczek w ciąży -
zamówiliśmy na all wiele produktów z emolium - lubimy produkty tej firmy i są dobrze tolerowane przez naszą córuś. Oli zaczęły pojawiać się takie jakby wyschnięte placuszki na rączkach - odstawialiśmy produkty spożywcze, chyba wyszło na żółtko.
I zamówiliśmy pierwszy raz oliwkę do ciała z lipidami - od pierwszego dnia.
Nie wiem co znaczy i jak się sprawdzi - ale to pierwszy kosmetyk tej firmy, który ma przyjemny zapach (Olcia powiedziała -mydełkowy). Mam nadzieję, że, pomimo obietnic producenta, nie uczuli jej. I że pomoże.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To że obyło się bez żadnych problemów skórnym to moze byc zasługa że kąpany był w Balneum - wtedy nigdy go niczym nie nawilżałam.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla juniora mam mega zapas nivea, a na pierwsze dni pat&rub - kosmetyki świetne, skład rewelacyjny, szkoda,że cena nie jest już tak przyjemna
My od urodzenia używaliśmy Oilatum - wszystko co było w serii. Do dzisiaj mamy dwa szampony - na szczęście nieprzeterminowane
Rok temu przyjrzałam się emolium - większa oferta, krem na zimę itp. Spróbuję używać, zobaczę co będzie, bo wizyty u lekarza - byliśmy u trzech - to albo ATZ (1), albo alergia na am (2).
Za dwa tygodnie jedziemy do dermatologa. Ale myślę, ze może zejść- po ograniczeniu żółtka świąd ustąpił, placki zbladły.
A najgorsze, ze wśród dzieci moich znajomych, każda wysypka/zmiana chorobowa na skórze to dzisiaj AZS... Nikomu nie chce się już diagnozować, czy nagle wszystkie dzieciaki mają...
Dianek - tylko nie wyskakuj z tymi parabenami...
Choć jak masz pomysł, to poproszę - dodam, ze mój Kochany miewa właśnie zmiany skórne (dłonie)- nic na Niego nie działa
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój syn też ma problemy skórne i też miał podejrzenie azs i oilatum, emolium itp tylko zaleczało chwilowo, później było gorzej, a balneum jak cud piękna skóra - używaliśmy do mycia oliwki w żelu i już po połowie wszystko się uspokoiło - dodam,że jest mega wydajna, schowałam ją na później jak skóra małego doszła do siebie i teraz wyciągnęłam ją i sama się nią myje i bardzo mało jej idzie
No kuurde.
Mogłam zapytać.
Teraz Wy nie w temacie -> bo ciąże
Nic, dokończę nowe zamówienie - oogroomne - zobaczę po tej oliwce i kupię najwyżej. Parę razy miałam w rękach, ale nie umiałam się przekonać.
Chyba, że kupić? Jak kalisto
radzisz? Jak mieliście podobne problemy?
Tamto zaoferuję sobie, ew. dam siostrzeńcowi...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz jak zaczynała się zima sporadycznie używaliśmy oliwki na zmiane z żelem nivea i skóra jest tylko przesuszona ( norma u niego), ale nie ma już tego co było kiedyś.
Te pat&rub też są fajne, chociaz nie otwieraliśmy ich, bo zostawiliśmy dla maluszka, ale skład jest naturalny np woda źródlana.
U nas zasada jest taka, mały nie może używac zwykłych żeli do mycia typu bobini itp bo jeszcze bardziej przesuszają mu skóre ( ostatnio próbowaliśmy jakiś kauflandowy, ale to tylko może od czasu do czasu, więc wylądował u babci). Za to jeśli nie ma ataku wysypki to może nivea, na zmiane z np johnsonem - nie może jednej marki używać za długo.
Za to mam chrześniaka z mega zaawansowanym AZS i nie pomagały mu żadne maści, leki itp tylko dieta i teraz kuzynka dorwała jakies kosmetyki organiczne ( mieszkają za granicą) coś na zasadzie pat&rub i teraz dzwoniła do mnie zachwycona,że mały pierwszy raz od urodzenia ma ładną skóre.
Dlatego myślę,że warto patrzeć na skład.
Ze zwykłych kosmetyków ładny skład ma też balneum i hipp.
A może spróbujcie mydła marsylskiego ? Wiem,że już mieszam w głowie, ale czasem proste sposoby są najlepsze, a mydło marsylskie jest świetne ( my chcemy teraz wypróbować)
U Oli też jest powtarzalne w zimie, kupię to Balneum
Zobaczę jak działa i zdam relację
Mydła marsylskiego nie znam - muszę poczytać, hippa stosowaliśmy - neutralne są, nic nie szkodziły, ale też nie pomogły. Za to pięknie pachną i są eco
O tych kosmetykach pat&rub mało wiem, na stronie wylatują mi panie z pięknymi włosami
No nic, zdam się (w myślach) póki co na Balneum, resztę poczytam jutro.
Dziękuję kalisto