Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...lna-i2923831354.html
jak sie sprawuja? czy nie spadają z nózki? jak je się zapina/zakłada? na rzepy czy tylko naciaga się na nózke?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: nniewidzialnaa
Dziś przyszłam z informacją, że jakby któraś z przyszłych mam była zainteresowana to mam ubranka dla chłopca od początku życia do ok roczku ( 74-80cm) do sprzedaży. Ciuszki były nowe, używane tylko przez mojego Mateuszka
Wrócę później, narazie, jak się można domyślić, robię porządki w szafach
Gość: dorotka0000025
Gość: dorotka0000025
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oglądałam ostatnio podobne w sklepie dziecięcym, z tym, że miały regulację na pięcie, co chyba fajne w sumie było, bo z regulacją z żadnej nóżki nie spadną.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
naciąga się na nóżkę, dobrze dobrany rozmiar nie spadnie
my właśnie czekamy na takie z wymianki na chustoforum - tam większość dzieciaków w takich paputkach chodzi, bo są rewelacyjne (jedna forumka z resztą je też szyje na zamówienie - niestety mnie na jej paputki chwilowo nie stać, ale jak młody podrośnie i mu tak stopa nie będzie szybko rosłą to mu zamówię jedne ze smokami, a drugie z czaszkami ^^)
największym plusem tych paputków jest to, że są przyjazne dla skóry i nóżka się w nich prawidłowo układa, takie maluchy nie powinny zbyt długo śmigać w twardym obuwiu.. no a w samych skarpetach to tak średnio
btw - znów dzisiaj nie mogłam dziecka ze żłobka wyciągnąć
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem smyk nie jest sklepem, do którego warto wchodzić. Ceny ciuszków czasem zabijają, a ich jakość często jest gorsza od ścierki, którą myję podłogę...
Gość: size
Ja w smyku nie spotkałam jeszcze tego typu bucików.
Ola miała podobne, u nas nie zdały egzaminu, prawdopodobnie z uwagi na niekoniecznie dobrany rozmiar - choć potem, jak już pasowały na długość też nie było dobrze. But się zsuwał z pięty - możliwe, ze nie był tak głęboki i zabudowany jak ten co pokazałaś. Dziecko ogólnie, i to chyba każde, źle reaguje jak coś spada, wisi, zsuwa się.
Szkoda, ze nie możesz przymierzyć. Może umów się z kobietą na zakup dwóch, w różnych rozmiarach i na ewentualny zwrot jednej pary.
Agusia
najlepsze szmatki to pieluchy tetrowe - znakomita jakość i jej stosunek do ceny
Wychodzi taniej niż odzież ze Smyka
Gość: emilka1705
Gość: emilka1705
Aj dziewczyny nie straszcie
My kupiliśmy tam kurtkę i spodnie narciarskie (Cool Club
Póki co są super - bardzo duża staranność wykonania, super detale, chyba wygodne
Ale to inny materiał niż bawełenka dla Maluszka, więc tutaj nie mam porównania. Mam nadzieję, że się nie rozwalą szybko.
Gość: dianek
tutaj jest blog tej dziewczyny (ona szyje torebki głównie, dla dla dzieciaków też paputki robi)
http://www.dokebu.blogspot.com/
można o paputki zapytać przez maila dokebu@wp.pl
lub przez jej wątek na forum chustowym http://chusty.inf...-na-blogu-.../page98
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wlasnie bo chodzi o te paputki żeby nie spadały z nózki bo takie typu skarpetki sie nie sprawdziły bo sie zsuwały. Znowu takie normalne kapcie na zapiecie to tez sie czasem same odpinają i spadaja, a na rzepy Mikołaj odepnie sam i ściagnie. Szukam jakiejś alternatywy żeby byly wygodne i nie spadały, nie kusiły do ściągania
Co do ubranek to ja w normalnej cenie nigdy nie kupuje w Smyku bo jest drogi i zwyczajnie mnie nie stać, ale gdy sa wyprzedaże i mam bona lub jakieś kody rabatowe to kupuje tam Mikołajkowi i szczerze mówiąc jestem zadowolona - ubranka te co mielismy: bluzeczki, koszulę, spodenki, dresy - póki co wszystko świetnej jakości, dobre gatunkowo, nic się z tym nie dzieje a mały nosi je czesto
Gorzej rozczarowała mnie ostatnio bluzecza dla malego z C&A -teraz bedzie 2 tyg jak ją mamy i po 2 praniach (w tym jedno pranie od razu po zakupie bez używania) patrze a ona już ma dziurkę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas nie sprawdziło się sporo paputków:
- ani takie na zamszu czy irchowej podeszwie (a'la skarpetka) - stópki szły do środka, zresztą, mimo zapewnień i tak jeździła po panelach
- w pierwszych tego typu co tutaj:
http://allegro.pl...-26-i2920054025.html
dobrze dawała radę, ale była już chyba nieco starsza niż Mikuś
Przy kolejnych mieliśmy kłopot ze wstrzeleniem się w rozmiar
Uwaga: w nich nóżka się dość mocno poci
- potem mieliśmy podobne do tych co pokazałaś - nam się nie udało
- chyba od 13 miesiąca miała kapcie/butki i z zetpola (może nie najpiękniejsze) i z befado: na rzepy przekładane, miękka podeszwa, oddychająca wkładka. Nóżka stała stabilnie, nic się nie koślawiło, nie jeździła - było jej wygodnie. Stópka się nie pociła - wybieraliśmy te najbardziej odkryte. Pomimo chęci, trud zdjęcia był skuteczny
Minus - jak biegała, było głośno.
Dużo też czasu spędziliśmy na skarpetach z ABSem ale dla starszaka co biega i się obija może być bolesne.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: allice
Małgosia mówi już mama
No i siedzieć chce strasznie, jak się ją chwyci za rączki to się podciąga.
Befado i zetpol mają w obuwniczych, ale takich raczej prywatnych, w mieście.
Kiedyś zetpole wisiały w realu, ale takie modele, ze za darmo bym nie wzięła.
A można spotkać ładne.
Niemniej jednak, obie firmy przodują w obuwiu dla maluszków. I naprawdę polecam - jak Twój Młody lata jak pędziwiatr i nie boisz się hałasów
Osobiście uważam, że typy skarpetkowe są dla maluszków niechodzących albo tych mało chodzących.
Choć te Twoje - co pokazałaś wydają się być fajne - ale to należałoby przymierzyć i przetestować na stópce osobistej.