Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie smyka to tam już nic nie kupię, nadruki się spierają, bawełna jak ściera, rozciąga się itp. No szajs za nie wiadomo jaką kasę.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: emilka1705
Za to po świętach kupiłam w smyku małej biedronkę drewnianą z dzwoneczkami na kijku do pchania i sprawdza się super!!!
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...lna-i2923831354.html
jak sie sprawuja? czy nie spadają z nózki? jak je się zapina/zakłada? na rzepy czy tylko naciaga się na nózke?
U nas się nie sprawdziły po 1 było zimno w nóżkę po 2 młody je ściągał w sekundę i ogólnie nie chciał w nich chodzić.
Gość: grusia
Befado można w Bartku kupic.U nas mała biega obecnie w Sterntalerach ( skarpetki z podeszwa gumowa ).Mamy tez Befado własnie ale przeszkadzają nam podczas nocnikowania- mamy juz pierwsze sukcesy wiec moze do wiosny bedzie z glowy pieluchowanie - bo młoda musi sobie całe spodenki zdjąć wiec ze skarpetkami wygodniej
Co do Smyka ja na ciuszki nie narzekam - mają świetne koszule , kupowałam dla synka jak był mały, teraz tez ma kilka i pomimo sporego użytkowania - plamy przedszkolne itd nadal swietnie wyglądają. Ja ciuszki zawsze piore wywinięte na lewą stronę, prasuje tez na lewo no i głownie kula w obiegu lub kapsułki - być moze to tez jakoś oszczedza material.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może gdyby mial na rzepy... Ale z drugiej strony pewnie by ciągle odpinał - bo kozaczki ma z przodu rzep a z boku zamek i zawsze lubi rzepy odpinac
Zobaczę czy gdzies znajdę takie skórkowe a jak nie to zostaniemy przy Befado. Swoja drogą duża mają rozmiarówke.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
bo te bez będą leciały
Gość: size
My mieliśmy z befado najpierw przekładane przez coś ? --> nie wiem jak to nazwać - może klamerka, potem zapinane na rzep.
Masz spryciarza :>
My kupowaliśmy z zetpola, bo mieli buciki na rozmiar 18
Ja jestem z tych ave satan, czarno i mgliście
Super uczucie
Wiem co czujesz
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie wybrażacie sobie co on potrafi wykombinowac, wszędzie go pełno - dosłownie oczy dookoła głowy i jeszcze złości się jak mu coś zabraniam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubrania to jakby zleżałe jakieś były mam wrażenie.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się zraziłam kupując Kamisiowi w tamtym roku przed wakacjami ciuszki. Niby śliczne piękne, a po praniu ścierka, a piorę zawsze na lekkich programach i w niskiej temperaturze. A nadruki po dwóch praniach wyblakłe, bawełna porozciągana, nawet raz oczko się zdarzyło.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jaki proszek?
Ja pamiętam jedynie ceny z kosmosu - z tego okresu jak Wasze Maluszki - do i po roku. Nie mówię o avencie- nawilżacz, podgrzewacz czy choćby smoczki. Zwykła pieluszka flanelowa z nadrukiem kosztowała tam 3 razy więcej niż na all.
Wanienki mieli najprostsze - trzy razy drożej, prześcieradła i przewijaki też. Jedyne co, ale jak młoda miała 2 lata niecałe i kupowałam na szybko materac kokos-gryka do turystycznego łóżka, to wyszło tak samo jak z przesyłko na all.
Ciuszki dla noworodka mnie nie ujęły ze względu na materiał a dla staruszki kupujemy - jak większość z Was w sieciówkach.
Ale jak mieliśmy kombinezową wyprawę, to tylko tam były spodnie ocieplane-dżinsy, uważam, ze super - żałowałam, ze nie mam chłopca, sweterki cudne. Ja akurat nie przepadam za C@A - Wy chwalicie. Większość spodni nie ma regulacji w pasie i Oli spadają. Mieliśmy parę t-shirtów - rozciągnięte po paru praniach. Swetry i bluzy ok. Kurtki też. W spadku parę bodziaków i innych dla niemowlaczka - przetrwały, ale bez rewelacji. Porównywalne z tescowym cherokee.
Wszystko zależy od ciuszka
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wercia dostała pod choinke nowe spodnie, założyła je dwa razy i ma dziure na pupie a materiał zmienił się w ścierkę.
Ide na ciuchy, kupuję używaną rzecz i jeszcze nadaje się na kolejne dziecko
Ostatnio w Biga za 7 świetnych ciuszków dałam ok 15 zł - w tym ogrodniczki z NEXT dla werci do przedszkola
Szkoda że nie mam czasu bo bym tam chodziła i sprzedawała na all
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyna uszyje Ci je na zamówienie idealnie dobrane do nóżki itp - na chustoforum o jej wyroby biją się.
Size jak będziesz prała kombinezon to uważaj, nam kurtka ze smyka po pierwszym praniu zafarbowała tj zielone elementy puściły na białe - tragedia
Jestem dzisiaj wściekła wrrr ledwo wyjechaliśmy z domu a na cholernej dziurze rozwaliliśmy koło
Niby na zapasówce jeździmy, ale nie możemy za długo, bo jest za duża różnica. ehhh szkoda gadać
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Size ja też nie kupuje w markowych zazwyczaj bo mnie nie stać ale jak pisałaś to właśnie w smyku maja takie fajne ocieplane spodnie - kupiłam dla Mikcia co prawda nie jeansy tylko takie materiałowe ale też eleganckie - super są z podszewką, tak nam przypasowały że teraz jak byla wyprzedaż znów zamowilam ale inny kolor z neta (bo na necie wyprzedaż ma lepsze ceny niż w sklepie) i dałam za nie chyba 22zł to wcale nie majatek jak za takie.
Dlatego jak coś potrzebujemy a jest okazja to kupuje.
C&A miałam dresy i bluzy, swetry i bluzeczki i spodnie - wszystko świetne ale ta ostatnia bluzeczka to porażka bo żeby 2 tyg nie wytrzymac
Nie powiem bo mały ma tez używane rzeczy i tez są w bardzo dobrym stanie i gdybym miala czas i jak jechać to tez bym pewnie nie raz sama poszła poszukać coś do lumpa
A z tescowego F&F też ubranka są świetne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane