Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Nie tylko Tobie przedszkole dziecko psuje, kogo bym nie zapytała, to pierwszy rok przedszkolaka w większości spędzony jest w domku
A tam nie da się odtworzyć, wszystko się da
Gość: katrin22
Gość: size
W sensie ponownego zapłodnienia czy w senie wykorzystania kamery/pendriva/aparatu?
W sensie "psucia" miałam na myśli zmiany w zachowaniu - chorować przestała póki co
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: size
Też tak myślę
No trzeba sprawę poddać dogłębnej analizie
Nie wiem czy też tak macie, nigdy taka nie byłam, teraz jak widzę jakieś małe dziecko w tv, poddawane strasznym praktykom, chore, skrzywdzone, normalnie łzy mi lecą...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dodatku jakas połamana jestem i coś mnie bierze czuję
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moi też robią ze mną wszystko "sprzątają" "gotują" itd zawsze jesteśmy wszędzie razem
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edit za szybko wysłałam
Dzisiaj w nocy u nas było tak zimno,że normalnie szok
Normalnie u nas nie jest za ciepło, ale dzisiaj temperatura przeszła ludzkie pojęcie. Pod kołdrą normalnie w nocy dostałam delirki,że,aż mój mąż wstawał i dodatkowo nasz przykrywał
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie sprzątania to młody to bardziej przeszkadza niż pomaga zabierając różne rzeczy, chowając, no i biega za odkurzaczem i go wyłącza. A chowa dosłownie wszystko w butach, za meblami itp.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147 Ty to masz anioła z tego synka
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też dziś bardzo zimno mimo że mamy ciepło w domu -najchetniej bym poleżała pod kocem ale to dlatego, że czuję się nie za dobrze, ale coz zrobić skoro mąż w pracy to nie ma takiej opcji, pozostaje nadzieje ze wroci w miare szybko i zajmie się małym...
Gość: prodiament
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedo ma akurat przednie ruchome kółka, ale podejrzewam, że z blokadą - nie są praktyczne? Będę mieszkać w bloku (ostatnie, 3 piętro, bez windy niestety), ale mam nadzieję, że wózek będe mogła zostawiać na dole, bo targanie go na to ostatnie piętro byłoby udręką i pewnie w tym przypadku 2-3 kilo mniej nie sprawiłoby i tak wielkiej różnicy - zadyszka murowana
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehhh... poucinać ręce tym złodziejom
Gość: emilka1705
Gość: agasiam