Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja staram się już trzymać z daleka od stoisk z ubrankami, brakuje mi tylko pojedynczych rzeczy i koniec z zakupami ubraniowymi, muszę zacząć kupować całą reszte
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tutaj http://www.kokosi.pl/18-wklady
Ja kupiłam te małe teterki i są świetne, teraz zamawiam już normalnych rozmiarów. Wiem,że jest droga, ale w porównaniu do zwykłej rewelacja, chociaż zwykłą też kupie.
Ja bodów mam chyba z 30
Brakuje mi tylko śpiochów, bo mam 1 a tak same pajace, z 3 bluzeczki na długi rękaw takie na wyjścia, kaftaniki ( chociaż przy starszym nie sprawdzały się u nas) i jakąś czapke cieplejszą muszę kupić.
I tak mimo,że ciuszki w większości kupione, to jak liczę to jeszcze mase kasy pójdzie na wyprawkę ;/
Gość: emilka1705
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miała któraś ciuszki od Ewy Klucze ? bo właśnie na tej firmy pajace patrze, albo pinokio - bo w siecówkach typu reserved, h&m ciężko o fajne śpiochy tam też pajace królują
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam pełno bodziaków od Ewa Klucze i muszę pochwalić bo bawełna pierwsza klasa, a nadruki trwałe, no i body się nie porozciągały jak np. zdarzało mi się to przy bodach kupionych w Pepco czy realu.
Gość: allice
Ja mam dwa komplety śpiochy i body Ewa Klucze i są całkiem fajne. Taka grubsza bawełna bardzo miła w dotyku, aplikacje się nie spierają więc jestem zadowolona.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak masz body nie kupuj śpiochów tylko półśpiochy. Nie musisz się babrać w zapinanie tylko wciągasz przez tyłek i już. Moim zdaniem mega wygodne. A jak kupisz fajne bawełniane to starczą na dłużej. Kamiś w te pierwsze się wciskał jakieś pół roku.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas śpiochy i pajace były tylko do spania, a same śpiochy chce głównie do szpitala.
Fajnie,że polecacie Ewe Klucze, bo podobają mi się jej rzeczy i cenowo też jest super
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I sa od nich spiochy rozpinane w kroku co jest mega pomocne. Jeszcze polecę Ci zapinane na zatrzaski bo te na guziki moje dziewczynki mega szybko kopiąc zdejmowaly(i to jako malenkie maluszki)
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do czasu,aż nie przyjdzie wypłata przelałam tam sobie tylko tyle,żebym miałam na komodę kąpielową jakby trafiła się okazja
emilka1705 tak wiem, wszystkie pajace które kupowałam to głównie patrzałam na zatrzaski i zapięcie w kroku
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do półśpiochów u nas sie nie sprawdzily miałam tylko chyba z 3 pary bo jakoś małemu spadały -wolałam zdecydowanie pajace
A byłam w rossmanie i nic nie kupiłam bo nie było 6-paków chusteczek a na tym mi zależało najbardziej...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie jest to mega ułatwienie, wszystko pod ręką, bez zbędnego latania, w jednym miejscu kąpanie,przewijanie, ubieranie i inne czynności pielęgnacyjne.
Coś fajnego kupić ? Jeśli będzie taka potrzeba to kupie, a komodę nie uważam za rzecz zbędną tylko jako swojego rodzaju ułatwienie tak samo jak karuzela na łóżeczko, czy leżaczek
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: rachel
a na rossmana liczyłam ale jak piszecie ze nie działa to sie wstrzymam do soboty. ostatnio jakos coraz mniej lubie ten sklep
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emilka1705 tak wiem, wszystkie pajace które kupowałam to głównie patrzałam na zatrzaski i zapięcie w kroku
eh a mnie nikt nie powiedzial i nakupiłam guzikowych i bez rozpięcia
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane