Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A prywatnie nie chodzi się co miesiąc, więc nie płacąc głupiego Zusu można by nieźle zaoszczędzić.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
chciałam karmić ją do roku a póżniej przez pł roku ograniczyć do wieczornych karmień, wiecie może o jakiś przeciwskazaniach?
Gość: quaqua
Nie słuchaj takiego lekarza! Karm jak Ci intuicja podpowiada i cieszcie się tymi pięknymi momentami. Ja gdyby się udało to też długo chciałam karmić, ale przy pierwszej córze udało mi się 3 miesiące, przy czym przegłodziłam dzieciaka przez dobre rady płynące zewsząd, a teraz drugą karmię 2 tygodnie i niestety już dokarmiam
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bbuuahahah a nie wszystko, bo pampki ze dwa razy mi capiły jak wąchała, a tak to nie
Wkurza mnie jak baby robia z facetów debili, a faceci z kobiet wrrr Rachel, odpowiedź taka padła bo pytanie zadał mężczyzna
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwię się, że nie kazał jej się puknąć. Ja bym chyba czegoś takiego bez komentarza nie zostawiła
Gość: allice
a to Małgosia
https://picasaweb...#5856674602814448338
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rachel nie słuchaj tego lekarza
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 500zł miesięcznie masz tak wypasione ubezpieczenie medyczne, które obejmuje leczenie szpitalne itp i to w prywatnych obiektach. Gdyby mnie było stać byłoby super.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mierzylam małemu stope gdy stał i obrysowałam ją na kartce i ma 14cm, a jak widziałam wkładki muszą byc wieksze czy 15cm nie bedzie za duze?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22 u nas ta wysypka głównie na plecach i karku była
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdybym nie musiała płacić ZUSU to w zamian bym wzięła wypasione medyczne. To chyba nie ma większego znaczenia, której "firmie" płacę. Z tym, że prywata da mi to, że dzwonię i mam umówioną wizytę nawet tego samego dnia, a nie za tydzień, miesiąc czy nawet pół roku.
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aukcja przypadkowa: http://allegro.pl...hit-i3045228459.html
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czytałaś wszystkie warunki i zakres. Kiedyś też patrzałam na prywatne, ale nie już tak kolorowo jeśli ktoś potrzebuje np przeszczepu, chemioterapii itp, jako dodatkowe ok, ale nie jedyne ....
malutka456 mothercare są cudowne, ale z ceną już raczej nie tak cudownie. Ja mam jeden komplet do kołyski + kocyk i po prostu bajka
Gość: dianek
ja nasze robeezy i inch blue piorę ręcznie w ciepłej wodzie z dodatkiem proszku, suszę normalnie, raz suszyłam na kaloryferze, nic im się nie stało
my mamy z jasną podeszwą, brudzą się umiarkowanie (raczej na czystych powierzchniach młody ich używa)
paputki nie spadają, młody ich nie zdejmuje (w naszych robeezach musiałam nawet gumkę wymieniać na luźniejszą, bo na tego grubasa była za ciasna...)
a rozmiar 15cm będzie ok
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane