Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Poczytałam, że to może być odraz poronna, ale skąd ten brak apetytu i biegunka?
Przechodziło coś podobnego dziecko którejś z mam??
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dalej walcze z prasowaniem, już kończę to co było w domu i chyba wkulam się zaraz na strych zobaczyć czy wczorajsze prania poschły to też chociaż troszkę poprasuje. Nawet z praniem już bliżej niż dalej, więc nie jest źle
Nigdzie z Kubusiem nie wychodziłam po szczepieniu, jedynie może ze 3 razy na spacer jak było ciepło, więc nawet jeśli to jelitówka, to skąd by się wzięła. I ta wysypka na pleckach i pupce po 16 dniach....
Pamiętam jak ja prasowałam ciuszki przed urodzeniem, potem pieluszki tetrowe dłuuugo długo jeszcze prasowałam, ale z czasem odechciało mi się, teraz prasuję ciuszki wyjściowe.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na dzisiaj jednak kończe prasowanie, nie mam siły, musze jechać do kauflanda jeszcze i po małego do siostry, a to też kawałek.
Gość: rachel
a ja zapomniałam wam napisac mam przygode z eWUSiem. Najpierw jak Dominisia była chora powiedzieli mi ze nie jest ubezpieczona. Przesłałam do NFZ informacje o zgłoszeniu jej przez mój zakład pracy. Wczoraj poszłam do ginekologa a pani ze nie jestem ubezpieczona. oczywisci e nie miałam rmua ledwo znalazłam ksiazeczke i jak zawsze nosze pieczatke bez daty i podpisu bo ja w pracy podbijam ksiazeczki ludziom. kobieta nie chciała mnie wpuscic, powiedziala ze nieterminowo moj zaklad pracy skladki odprowadza.chciałam napisac oswiadczenie ale powiedzała ze nfz im tego potem nie chce przyjac....wkurzyłam sie i powiedziałam ze mnie to nie ochodzi, wcxhodze i najwyzej mi fakture niech przysla.... Pracuje w budżetówce gdzie dla ksiegowości składki to swiętość i nie ma mowy o nieterminowości wkurza mnie ten system i chamstwo pan recepcjonistek, w pediattry pełne zrozumienie a tutaj ... pacjecie lecz sie sam, bylebyś płacił!
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Równie dobrze mogłaś ty coś przywlec, ktoś kto was odwiedzał, mąż z pracy. Mogłaś niedokładnie umyć ręce itp. Nie masz co się zadręczać. Idźcie jutro do lekarza i wszystko się wyjaśni.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie musisz tego mieć. Od pierwszego stycznia starcza PESEL.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe niech zaciskają nogi
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napewno powtórzymy takie wyjście jeszcze kiedyś jak Mikołaj podrośnie bo naprawdę warto iśc do tego cyrku
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia musiało być super też muszę młodego zabrać jak będzie okazja.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
przetestowaliśmy rassmanowskie i zwykłe pampersy - są przelane po 2 siknięciach, czyli po 1,5-2h
szukamy czegoś, co wytrzyma przynajmniej 4h (nockę już będzie miał w wielo) - zna ktoś coś co da radę?
Gość: bubulina
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale są różne pampersy. U nas najlepiej się te Premium Care sprawdzają - najchłonniejsze - w takich młody nawet całą noc daje radę, nie są też złe active baby. Nie polecam tych sleep&play bo nie dość, że nie mają gumki w pasie, to u nas po dwóch sikaniach całe ubranko mokre.
Kamisiowi się kręcenie włączyło
Gość: dianek
a to Aga my mieliśmy active baby (takie niebiesko-zielone opakowanie), 2 szt od sąsiadów pożyczone, przelał po 1,5h
jakąś próbną Premium Care w takim razie muszę dopaść
czeka nas 2-dniowy wypad, wielo zostają w domu, bo w plecaku tego targać nie zamierzam, natomiast nie ma też opcji, żeby po 1,5h Benek był zasikany cały, bo nie będzie go jak przebrać...
eh z tym sikaniem
Gość: agasiam
katrin trzymajcie się i głowa do góry. Mi to nie wygląda na poszczepienne choć mogło się przyczynić do rozwinięcia. Wiadomo ogranizm osłabiony. Koniecznie do lekarza. My zresztą jutro tez idziemy bo młody ma chrypkę, brak kataru, kaszlu czy gorączki. Mąż chory więc sprzedał wirusa dziecku. Ale jestem wściekła.
W sobotę oglądałam foteliki bo jeszcze nie kupiłam. I po zobaczeniu w relalu, pomacaniu i przymiarce zdecydujemy się na Tobiego. Byłam mocno nastawiona do romera ale słaba jakość wykonania mnie zniechęciła. Twardy, gołe pasy-cienki,tapicerka ciężka do czyszczenia,jedyny plus to szerokość. Znacznie szerszy o maxi cosi.Ale kupimy w necie bo różnica w cenie sklepowej to 240 zł jest znaczna.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pojdziecie jutro do lekarza i zobaczycie co powie.
No nie wiem czy to po MMR bo w sumie mówisz ponad 2 tyg minęło...
Może to faktycznie jelitówka? wtedy Kuba nie bedzie chcial jesc... Chyba mleko lepiej odstaw bo o ile wiem jak dziecko ma biegunkę mleka się nie podaje...