Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My na noc ubieramy Premium Care, i dają radę. Rano młody ma suche ubranie, wiadomo, że pampers będzie nasikany, ale przynajmniej ubranie suche.
Mieliśmy też Huggies i nie były złe. Porównywalne do Active Baby, a tańsze.
Tak na prawdę musisz sama potestować, bo każde dziecko jest inne
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: size
Ja polecam pampers activ baby i premium care - używaliśmy i przynajmniej na etapie rocznego dziecka (tak a'propos wszystkiego najlepszego dla Benia - o ile się nie mylę parę dni temu miał roczek
Dianek, pozwól, że zapytam
Sprawdźcie dokładnie, moja znajoma miała skuchy tego typu i potem problem się rozwiązał.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps jak kupisz premium care radzę ich nie wąchać
Wszystkie pampki tak śmierdolą
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba happy tak nie walą, ale już nie będe się przekonywać
Mam paczkę happy i paczke pampersów , a później zobaczymy czy będą pampki jeszcze potrzebne. Za to chusteczek to narobiłam przez konkursy takich zapasów, jak nigdy
Jeszcze tylko pierdoły dokupie typu łańcuszek na smoczek i dla mnie pierdoły do szpitala i mogę spać spokojnie
Gość: dianek
a zakładamy dobrze, on po prostu je przelewa (mam mega sikacza,który ostatnio bardzo dużo pije) - jak dużo sika to widzę po wielo - ile mu muszę wkładów dawać żeby nie przelewał i ja się to ma do innych dzieciaków...
sąsiadka mi właśnie napisała, że kupi młodej jutro premium care, bo im wszystko jedno co mają, to sobie weźmiemy 2 pieluchy na przetestowanie
Sleep&play w ogóle nie używaliśmy, ale to dobrze, jak mówisz, ze względu na nos
Ja nie miałam ogólnie żadnych nieprzyjemnych doświadczeń z Pampersami - innych nie używaliśmy, ale dziewczyny kiedyś prowadziły rozmowy tutaj na temat jednorazówek - i z tą wiedzą, którą posiadam dzisiaj, być może stosowałabym inne rozwiązania.
Jednego im jednak odmówić nie można - wygody użytkowania
Nigdy nie mieliśmy podrażnień, odparzeń itp. I zawsze pampersik papa i było z głowy.
No tak mi się wydawało
Ps. Czy Młodzież zaliczyła ściankę również?
Ps1. Na trzy godziny powinien Wam wystarczyć
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak benasia te premium care miałam tylko raz paczkę 1 i 2 ta siateczka okropnie się przykleja razem z kupa do pupci, potem już ich nie kupiłam.
My w dzień mamy hagisy albo dady, bo mały robi już fajnie na nocnik kilka razy dziennie siku czasami kupę ale rzadko, to wtedy jak jest suchy pampers to zakładam mu go z powrotem.
Na noc ma active baby pampersy dianek one dużooo pomieszcza, tylko jak twój jest np. bardzo aktywny to może mu się on przesuwa, w aucie raczej nie powinno być problemu bo będzie siedzieć wiec te Ci mogę polecic.
Gość: emilka1705
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moj tez nigdy nie mial odparzeń ani nic
Wybacz, ale to urocze
A brawa? Zawsze się przydadzą przy samodzielnej defekacji
Gość: katrin22
Asiu musiałam dawać mleko, bo tylko to chciał i bobofruta.
Mam nadzieję, że jutro będzie już dobrze.
Daj Boże, żeby to była 3-dniówka, ale powiedzcie dziewczyny, czy przy 3-dniówce dziecko musi mieć wysoką temperaturę, bo mój max miał przez ostatnie dni 37,4 ? Ja myślała, że wtedy musi być większa temperatura.
Biedne dziecko, po tej MMR osłabione i chyba wszystko łapie.
Swoją drogą czytałam, że takie powikłania po MMR mogą się ciągnąć nawet do 3 tygodni i może wystąpić biegunka- rzadko ponoć i wysypka- to już częściej. Niby w kwietniu mamy mieć znów krztusieć itp, ale niec mnie pocałują, nie jadę teraz, może za 2-3 miechy.
Mam nadzieję, że to przejdzie, bo ja już dziś wyiękałam emocjonalnie. W głowie wszystkie myśli...
Wiesz Kasiu, ja nie miałam okazji akurat przeżyć tego typu. Po Twoich opisach odpada wg mnie: 1. Trzydniówka - temperatura jest bardzo wysoka, często ponad 39 stopni, u nas było 39,6 - potem wysypka.
2. Po szczepionce - myślę, że za długi czas.
3. Myślę, że Maluszek coś zjadł albo dopadła Go infekcja - na tych dwóch barbarzyńców stawiam. Nie martw się, najważniejsze, ze zadbałaś by pił i się nie odwodnił - będzie dobrze. Jutro Pani Go przebada i wyjdzie, że jest ok
Nie martw się, jest już dobrze.
Ps. Do szczepień też mam podobną awersję - u nas po szczepieniu na ospę występowały komplikacje przez dwa miesiące i teraz tylko do nas dzwonią, a my, po konsultacji z lekarką, przekładamy.
Będzie dobrze, nie martw się. Wyobrażam sobie Twoją traumę
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: dianek
ogólnie było tak:
http://imageshack...y-images/4/cwf4.jpg/
http://imageshack...-images/22/cwf2.jpg/
http://imageshack...images/191/cwf8.jpg/
ale najlepsze było jak w ogóle weszliśmy na halę - młody zobaczył te ogromne materace na całej podłodze i wpadł w szał - biegał (raczkując oczywiście), turlał się, próbował skakać, krzyczał, śmiał się - normalnie zwariował
co do tych pampków - jak mówię, my te zielono-niebieskie mieliśmy, przelewa szybko, spróbujemy białych
ciężko mi go nie poić w podróży bo on się bardzo domaga picia...
w domu, czy w żłobku większość idzie do nocnika, więc luz, ale w góry nocnika nie wezmę.. z drugiej strony targanie 1- paczek pampków na 2 dni, bo będę musiała go przebierać co chwilę to też tak średnio...
eh no nic, mam nadzieję że te premium care będą choć trochę bardziej chłonne...
co do szczepienia - my od miesiąca próbujemy się zaszczepić na ospę.... ale albo Benek chory, albo my smarkamy i nie chcemy go szczepić jak ma dużą szansę od nas złapać, albo akurat w piątek wszystkie terminy zajęte, a nie chcę go szczepić i puszczać na drugi dzień do żłobka - katastrofa...
może w kwietniu się uda, później 6-8tyg przerwy i MMR by nam na czerwiec-lipiec przeszło
Gość: minia
Gość: minia
Dzieci maja swoje charakterki
Kamilka gdy miala 1,5 roczku wolala siku a później jej się pozmieniało i za nic nie chciała siadac na nocniku
przypilnuje a ma juz 2 latka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pochwale sie że dostaliśmy w weekend nocniczek i Mikołaj zrobił dziś pierwszy raz kupe do nocnika -jestem z niego bardzo dumna :zawstydzony
Tylko mam takie pytanie moze głupie -czym myjecie po tym nocnik? bo skoro mam miec go w pokoju i nie wiem czy młody nie bedzie uzywał go do innych celów to musze go umyc porzadnie...