Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas już coraz lepiej z uczuleniem, zaczeło schodzić jak młodego wywieźliśmy z domu i kilka dni był u mojej mamy. Smarujemy go przepisaną maścią, dostaje leki, odstawiłam jednak pat&rub, bo bałam się czy soja ( jest w składzie) dodatkowo nie uczula i używamy nivea sensitive. Skóra robi się coraz ładniejsza i już nie ma porównania z tym co było.
Jednak nie będę miała dzisiaj usg
Benasiu błagam przypomnij mi sie wieczorem na pw, wiesz o czym, bo ja mam skleroze i codziennie zapominam napisać do Ciebie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co z tym łupieżem - sam zejdzie?
Odstawiłam kosmetyki J&J, kupiłam Nivea Baby, jogurtów nie je, czekolady też nie... Więc od czego to teraz te dwie plamy?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Gość: quaqua
No to teraz do wtorku leż do góry brzuchem
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
quaqua taaa do góry brzuchem, czekam teraz, aż któraś z sióstr podjedzie po Domiśka i bierzemy się dalej za mieszkanie. Do góry brzuchem poleżę jak urodzę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drapać raczej nie chce bo przecież nie chcę mu uszkodzić naskórka...
A kropelek kali żadnych nie mam... Może wyolbrzymiam i samo zejdzie, ale z drugiej strony boje się bo maż miał bardzo problemy z skórą głowy...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy przy kapieli wcale głowy nie myc codziennie - nawet jak czasem mały się kładzie po podłodze? wstyd że nie wiedziałam ze nie myje się codziennie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prała któraś z was pokrowce na materace w pralce ?
Domiśka pokrowiec wygląda jakby nie spało na nim dziecko, tylko mały brudas
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wbrew pozorom woda bardzo wysusza skórę, do tego szampony. Weź przystopuj. Ja młodego kąpię co 2-3 dni, plus prysznic jak jest potrzeba - wiadomo dziecku może się coś przytrafić. Każde dziecko bawi się na podłodze, bo w sumie, gdzie ma się bawić?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dziecko nie jest umorusane w błocie czy sie nie zgrzało porządnie to nie musisz codziennie kapać. Co drugi dzień w zupełności wystarczy, zwłaszcza, że jak pisze Agusia, woda baaardzo wysusza skórę, a co za tym idzie jest bardziej podatna na podrażnienia
Kali- nie pomogę, bo nie prałam, ja zawsze mam coś na materacu polożone i dopiero prześcieradło także czyściutki jest. Przy zmianie odkurzam zawsze i jest git
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja go kąpie codziennie bo się lepiej śpi jak odświeżony, no i jak tarza się czasem po podłodze to wole go umyć, faktycznie moze 2-3 razy w tyg wystarczy głowe myc...
A co do kremu to nie moge mu po włosach kremem do buzi przelecieć -bo raz że teraz kremuje mu tym półtłustym Cutibaza, to dwa on ma długie włosy wiec krem by poszedł w włosy...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do materaca, nawet zdejmował go mąż, bo to nie jest malutki materac, tylko taki duży z pojedynczego łóżka. Wrzuce go najwyżej na delikatne pranie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jako, że mały nie lubi prysznicu w wannie to zawsze bierze kąpiel. A po kąpieli ciałko mu kremuje zawsze i nie było problemów, ale widocznie cos mu nie pasuje no i Balneum tez jak byl mały to uzywałam a teraz juz raczej nie...
No i on uwielbia się kąpać - pływa wówczas w wannie jak maly pływak
Cóż zmiana zwyczajów nas czeka -choc latem napewno bez codziennej kapieli sie nie obejdzie.
Ja poszewke od materaca tez pralam na delikatnym praniu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha to my jesteśmy mega wielcy. Sprzątam, ale nigdy nie mam w domu mega błysku. A wykładziny błagają już o pranie
Potem są alergie, uczulenia i inne tego typu ciekawe rzeczy.