Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Zamówiłam Małemu majteczki z C&A rozmiar 92, ale okazało się, że są akurat, a ja planowałam używać ich w lecie. Może któraś chce odkupić? bo po niedzieli odsyłam.
http://www.c-and-...l#!/chłopcy/Dzieci, rozm. 92-128/Bielizna dzienna i nocna/Bielizna - części dolne/97359/1
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do majtek to do nauki mam zamiar mu kupić coś takiego:
http://allegro.pl...5kg-i3143037009.html
ale to dopiero na lato więc póki co nie kupuje bo nie wiem ile urośnie zwłaszcza że duży z niego chłopczyk
U nas też najpierw Mikołaj robił na toaletę z nakładką a teraz to i nocnik jest dobry
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: gosia16
Ja chciałam bóle znosić w świętym spokoju ,leżąc sobie grzecznie.Ależ gdzież tam ,bo teraz moda że poród chodząco albo stojąco.I ciągle mnie zganiali z mojego wygodnego łóżeczka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale może coś lepszej firmy byłoby fajniejsze ? Można uszyć na miarę takie gatki lub kupić one-size - wtedy mozna fajnie dopasować do rosnącego brzdąca
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale na pewno nie są z tkaniny poliestrowej z laminatem poliuretanowym
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie tam 98% bawełenka
I dlatego przeciekają
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahah aż mi gil poszedł
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo kurde, u mnie tak samo
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mi się podobają i sa fajne, i wcale się dziecko nie powinno pocić a poza tym to nie na noc a na dzień raczej się zakłada - bo kałuży w domu nie chcę mieć potem, na dworze może latać w cieniutkich lub bez, poza tym ja mam nadzieję że nam się latem już całkiem uda i na 2 lata bedzie Mikołaj w samiutkich majteczkach chodził bez pieluch
Gość: dianek
http://allegro.pl...-50-i3109057961.html
normalnie kosztuje ok 119zł
tylko nie wiem czy dla was Ska czy Mka już (obwód musisz zmierzyć)
edit:
a tutaj nieco więcej o tym modelu: http://www.firstb...ieciece/abus-smiley/
gdzieś miałam stronę producenta, ale teraz nie mogę jej znaleźć, a mi tak net chodzi że szkoda gadać
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na takie ilości to i Tena nie pomoże.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już tych w tej cenie nie ma
Jakbyś widziała coś ciekawe to pomyśl o mnie i daj mi znać
Gość: dianek
ja będę zerkać, my będziemy kupować koło połowy miesiąca, a jak dalej będzie taka pogoda to troszkę później
ja znajdę Mkę to podeślę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odkryłam że prawdopodobnie jest to uczulenie na czekoladę - bo dałam mu na spróbowanie - taki test - odrobinkę czekolady i oczywiście wieczorem już miał na policzkach czerwone...
Co do balsamu Pat&Rub - to widać że jest taki naturalny, można powiedzieć organiczny po zapachu i kolorze, dobrze nawilża ale u nas jako że nie ma problemów z skórą to nie widzę zbytnio różnicy
Za to mimo zmiany szampona widzę w 2 miejscach na głowie małego suche takie jakby plamki - czyżby ciemieniucha czy co? Przecież małe dzieci nie mają łupieżu, zreszta to nie łuszczy się i nie jest na całej głowie tylkow 2 małych miejscach...