Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poboli i przestanie, jakoś to będzie... A nie chcę się rozstawać z maluszkiem moim. Nigdy z malutkim się nie rozstawałam ;( Ja wiem że on malutki i pewnie nie zauważy w większym stopniu mojej nieobecności. Ale tak czy siak... Ehh egoistka ze mnie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
wiesz co ja sama nie wiem jak bym ,,wybierała"szpital.U nas w opolu jest jeden,mam do niego pieszo 3 minuty.Niby tylko ginekologia i poloznictwo.pamietam ze warunki byly oki ale widzisz tez byla glosna sprawa z tym sportowcem w Opolu co jego zona rodzila blizniaki i zamiast zrobic cesarke czekali chyba na cud i druga dziewczynka ledwo przezyla i do konca zycia nie odzyska juz zdrowia.Jak po prostu masz pecha to nawet w szpitalu z najlepszymi lekarzami cos sie moze stac tfu tfu
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasia nie patrz na szpital pod względem remontów itp, tylko opieki. 1 poród miałam w ładnym szpitalu, sale 2 osobowe no super - tyle,że opieka masakryczna, skończyło się wzywaniem oiomu do mnie i powikłania.
Drugi w szpitalu pamiętającym lata komuny, cholernie niewygodne łóżka, łazienka na oddział, sale kilku osobowe ( można było wynająć pojedynczą, ale była zajęta), za to poród i opieka cud miód, malina.
Położna, mimo,że jak ją zobaczyłam to miałam ochotę zawinąć się do innego szpitala, okazała się mega wykwalifikowaną osobą, przestrzegającą planu porodu w każdym pkt - gdyby ktoś tutaj mieszkał poleciłabym bez zająknięcia\.
Abo pamiętasz jak ja marudziłam ?
Ja chyba cieszę się,że już zaraz wakacje, koniec z codziennym wożeniem młodego na trenigi, co rozwalało cały tydzień, koniec z weekendami zawalonymi występami lub wyjazdami. Trochę wakacji spędzi pewnie u rodzinki, na półkoloniach czyli luzik. Treningi będzie miał dodatkowe pod domem jak mu się zachcę, ewentualnie jak jego trenerzy go gdzieś zabiorą. W końcu będzie można jakoś zaplanować dzień
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w 1 ciazy trafiłam z wysokim cisnieniem, obrzekami stóp i wymiotami. Moj lekarz zbagatelizował juz na koniec usg i tylko ktg ktg....dostałam jakies zastrzyki na obnizenie zawartosci wody w organizmie, trafiłam na patologie , w nocy dostałam wysokiej goraczki prawie 40 i dreszcze, poszłam do połoznej na dyzurze po termometr, miała przyjsc do mnie to poszła sobie spac i mnie olała, dała mi 2 koc do przykrycia. Pozniej juz było tak zle ze cały oddział na nogi postawili, okazało sie ze mam stan przedrzucawkowy, do tego odmieniczkowe zapalenie nerek które sie rozwineło, bo po co tez jakies usg zrobic nie? i miałam szybka cc, do tego juz wody zielone, jak czytałam to bardzo zle mogło sie konczyc i teraz musze obserwowac wyniki, cisnienie obrzeki, wtedy owszem nie miałam bialka w moczu, a cisnienie ujawniło sie w tym dniu przed porodem.
Teraz bedac w szpitalu w 12 tyg, zapominali o lekach, o usg musiałam sie prosic mimo ze na obchodzie zalecili, to miałam je np wykonywane o 22 godzinie. To szpital największy na całe województwo i mam wrazenie ze nie ograniaja, do tego zamiast przy kolejnej wizycie sprawdzic dziecko dokładnie pod wzgledem usg z 2 razy to zrobili to raz nastraszyli mnie markerami chorób genetycznych ze takie zauwazyli, zestresowali i jeszcze psychologa podesłali które nastawiał mnie na chore dziecko i opieke nad nim i jakies hospicja...
W Sulechowie swietne połozne, w 20 tyg 3 x dziennie szybkie ktg zeby posłuchac bicia serduszka, sale 2 osobowe wszystkie, miłe połozone, niczego nie musiałam prosic, wrecz przeciwnei zalecali wiecej badan by pacjentke sprawdzić bo i nerki mi badano, co 2 dzien badanie ginekologiczne, czy nie ma rozwarcia, czy szyjka sie nie skraca, brali po kolei kazda pacjentkę.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas to samo, młody bunt zaczął o 4 rano i tak cały dzień, nic mu nie pasuje, łobuzuje, nie słucha się...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rodziłam w Zofii w Warszawie, szpital osławiony z dobrymi opiniami i nie dziwię sie, bo personel na prawdę się stara, że żadna pacjentka nie czuje się zaniedbana. Codziennie badania - to może trochę upierdliwe jak jeszcze przed śniadaniem z rana przybiegają ze strzykawkami. Na patologii to robią KTG średnio co jakieś 2 godziny, do tego badania na fotelu. Ale odczucia pozytywne.
Gość: quaqua
Dokładnie Cię rozumiem, czułam to samo. U mnie pojawiła się jeszcze groźba dłuższego pobytu w szpitalu, jak się o tym dowiedziałam rozryczałam się przy lekarzu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię,że mojej siostrze lekarz wmawiał,że dziecko ma zespół downa, też się napłakała, na stresowała, a okazało się,że osioł źle pomiary zrobił
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko nie wiem jak w tym 2 podejdą, po kwasie z lekarką jak traktuja jej pacjentki i czy to ma w ogole znaczenie, no i w przypadku gdy cos złego sie dzieje z dzieckiem tfu tfuu po porodzie to i tak musza je odwiezc do ZG, bo tylko on jest przystosowany i ma jakis tam nei wiem czy 2 czy 3 stopien opieki neonantologicznej.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ma być tobie najlepiej i psychicznie i fizycznie. Jeśli jest psychicznie ok, to wiadomo, że lepiej się dochodzi do siebie i szybciej. Sama musisz rozważyć wszelkie za i przeciw.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:( dlatego też musiałam jechać 50 km do innego szpitala gdzie wszystko jest ok i gdzie potrafią sobie poradzić jak rodzi 10 lub więcej kobiet naraz
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam o szpitalu co chwali się, że ma wanny porodowe itp
Gość: ivisia
Szkoda tylko, że nie stosują znieczuleń, jedynie gaz rozweselający.
A z innej beczki - strasznie się cieszę, bo dziś udało mi się kupić w świetnej cenie wózek 3 w 1 X-Lander XA
szukałam wózeczka używanego, ale max po 1 dzieciątku, chciałam żeby był w bardzo dobrym stanie. A dziś kupiłam wózeczek z końca 2012r, w którym mama woziła swojego synka jedynie 2 miesiące i to w samym foteliku, a gondolka i spacerówka - nowiutkie! a cena-bardzo zadowalająca
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest mega wielki po złożeniu jak wszystkie podwójne wózki. Wygrał z Taco, bo dało się wjechać nim do sklepu normalnie przez drzwi
Gość: dianek
dziewczyny, mam wyprzedaż u siebie w sklepiku i jestem po nowej dostawie
jak ktoś szuka jakichś ciuszków to zapraszam http://www.redraft.sklepna5.pl/
kalisto już zamówiła
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane