Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby turystyczne mu nie przypasowało, to jednak mam normalne i dlatego tak myślę, że tego taniego nie będzie szkoda (zwłaszcza, że to ma być transakcja wymienna jeśli będzie tani
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emilucha
Postów 250
Data rejestracji 04.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może Termy Uniejów? http://www.termyuniejow.pl/
Gość: katrin22
Kali tanie raczej Ci się nie złoży, ale może się np. lekko popruć na szwach.
Gość: andziabid
ja mam na 9 lutego, a synek w ogóle nie daje znaków, że wtedy się pojawi na świecie
Ginekolog powiedziała, że przenoszę
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin pal licho jak się popruje
znalazłam jeszcze z tych zwyklaków taki http://allegro.pl...jec-i3923173680.html dużo ma tej siatki, więc wydaje mi się to na plus, jeśli chodzi o widoki z łóżeczka
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Madziamck moim zdaniem, macica się przygotowuje do porodu, nadal się rozciąga i kurczy, stąd te odczucia.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
u mnie też żadnych oznak na razie nie ma
kolejne KTG w piątek, może wtedy coś się pojawi
więcej na moim blogu: http://oskariusz.blogspot.com/
jeśli chodzi o ubranka, to interesowałyby mnie ciuszki dla chłopca i na wymianę
tutaj są moje rzeczy na wymianę: http://szafa.pl/p...zedaje_lub_wymieniam
gdyby coś wpadło Ci w oko na wymianę, pisz na PW
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madziamck to normalne, macica przygotowuje się do porodu
dolly ja włoże tam normalny materacyk, bardzo dużo osób ma na stałe takie łóżeczka i nigdy nie widziałam w nich czegoś co mogłoby szkodzić dziecku
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Początkowo narzucałam koce, kołdry na boki zwykłego łóżeczka, jednakże Kubuś potrafił wszystko ściągnąć na siebie, bałam się, że narzuci sobie na twarz.
właśnie między innymi ze względu na to, żeby synek nie obijał się o szczebelki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin pomyślę jeszcze, ale chyba się własnie na niego zdecyduje. Jak nie sprawdzi się to nie będzie go szkoda.
A co do spania z rodzicami, oczywiście Bartuś bardzo chętnie, wręcz wtedy nie budzi się co 2 godziny, ale ja raczej jestem przeciwna temu i jeszcze o tyle co nad rane mogę go wziąć do nas ( często nawet tego nie pamiętam
Własnie niedawno czort obudził się z drzemki, którą sobie zafundował (był tak padnięty, że usypiał na siedząco) więc zapewne tradycyjnie mam przerąbane do 1 w nocy. Normalnie osiwieje przedwcześnie przez niego
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście w sytuacji gdy był chory to spał z nami.
Ale lubię mieć swobodę w swoim łóżku
Ja nigdy nie miałam żadnych problemów z obijaniem moze dlatego że ochraniacz miałam długi i przymocowany dobrze do szczebelków a od strony ściany na dalszej części gdzie nie było ochraniacza na noc miał kocyk z tym że zabezpieczony od góry usztywnionym przewijakiem że nie było opcji by spadł na dziecko, druga strona była normalnie ze szczebelkami.
Dużo osób myśli o tych turystycznych ale ja na dłuższą metę bym się chyba nie zdecydowała - w końcu dawniej wszystkie dzieci miały drewniane i nie było problemu
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja CI przekazałam swoją wiedzę, bo wiem, że to niedobre dla dzieciaczków, ale przekonywać CIę nie zamierzam
Co do spania, to moim zdaniem wszystko zależy od dziecka i nie ma co popadać w skrajności, ale oczywiście każdy robi jak uważa.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tesco....02.3/kupon_nivea.pdf
Mój od kilku miesięcy zasypia z nami, czasem uda mi się położyć Go do łóżeczka, jednak Kuba ma jakiś czujnik, bo po kilku godzinkach orientuje się, że jest w łóżeczku i wędruje z powrotem do nas
Nie ukrywam, że wolałabym by zasypiał w swoim łóżku, ale póki co mi i mężowi to nie przeszkadza.