Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986 u nas za każdym razem jak szedł ząbek był ogromny katar, kaszel i do tego co chwilę kupka
Kup kropelki olbas i np jak idzie spać parę kropli na poduszkę + miska z gorącą wodą np na parapet i do tego parę kropli nam pomagało
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika z tym olbasem to różnie mówią, ogólnie mięta rozrzedza i na noc może nie być wskazane dla niemowlaka. Na razie inhaluje go solą fizjologiczną samą i berodualem w zalecanej dawce. od poniedziałku gorączkował do 39 stopni, a dzisiaj od około 3 w nocy tak dały mu ząbki popalić, że nie dał się dotknąć, nie chciał ani cyca, ani smoczka, po prostu masakra. Dopiero teraz w miare podziałał nurofen.
Ehh niech już wychodzą te ząbki
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy któras miała do czynienia z takim wózkiem? szukam nadal alternatywnej spacerówki w miare lekkiej do bloku i niedużej http://www.bangla...15/navington-scooner
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986 ja tylko mówię co nam pomogło i być może pomoże i Wam nie zmuszam przecież do tego byś też tak robiła
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benio też miał pół roku. Nie są fajne takie sytuacje, ale postaraj się nie denerwować - młody to czuje. Może mu ząbki idą i dlatego nie chce piersi... Ja smarowałam dziąsła maścią Dentinox i dopiero później podawałam pierś.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti ze spacerówek moim nr 1 od czasów domisia jest chicco ct04 teraz zmieniło nazwe i jest to chicco multiway. Dużo wózków przy Domisiu mieliśmy i tylko ten był strzałem w 10. Teraz jeśli będę chciała zmienić Bartusiowi to myśle od razu o nim
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Gość: prodiament
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do gotowania to z parowaru nigdy nie korzystałam.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin nic z tego, ja jeszcze miesiac temu spokojnie odciagnełam 120 aventem tak kilka dni temu nawet 10 juz nie odciagnełam dziecko inaczej to sobie reguluje, zdziwiona byłam bo wszak pokarmu sporo, ale reczny avent juz nie podołał.
Ja korzystam z parowaru własnie go nastawiłam i juz którys raz gotuje małemu, na poczatku podeszłam z dystansem, a teraz z nim sie przeprosiłam i cala rodzina wcina zdrowsze i pełne witamin potrawy
Kali o chicco tez myslałam, po mału musze cos kupić wczoraj byłam w sklepie stacjonarnym ale nic mnie specjalnie nie urzekło, jak wrocimy od tesciow popatrze jeszcze u mnie, albo w sobote bedziemy we Wrocławiu moze tam bedzie wiekszy wybór, szkoda ze te male nie mają amortyzacji
A spróbuj palcami odciągać, może to pomoże.
Nie poddawaj się tylko, ja w 5 miesiącu odpuściłam, bo mój się strasznie wiercił przy piersi, płacząc przy tym. Poszłam na łatwiznę i podałam mm.
Jak w dzień gryzie, to karm piersią w nocy, a w dzień podaj mm
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti ta multiway ma amortyzatory mimo, że jest to parasolka i dodatkowo ma odrobine większe koła niż te tradycyjne. Poczytaj sobie o niej
Co do odciągania, rób to sama bez laktatora.
Prodiament ja mam parowar, ale żeby kupić tylko z myślą o maluszku to bym nie kupiła. Tyle, że ja na zmiane ze słoiczkami początkowo małego karmiłam. Jeśli sama chcesz też sobie coś w nim gotować to wtedy polecam
Gość: prodiament
ja taka "prozdrowotna" dla samej siebie to nie jestem
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem w 4 miesiącu ciąży i miło mi Was poznać
The ultimate inspiration is the deadline
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto może nie po 3,33zł ale juz po 3,80zł za paczkę kupowałam pampersa chusteczki, więc dlatego mówie ze różnica w cenie niewielka.
selenes - gratuluje i spokojnej ciązy życzę