Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, ja od kilku lat wpisuję się w temat konkursowiczki w ciąży. Mam nadzieję w lutym po rozwiązaniu już więcej się nie wpisywać, chyba że tylko i wyłącznie jako matka trójki maluchów.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uuuuu, troche sie zapedziles, nikt Ci nie kazal czytac calego watku, a jedynie wyjasnilam Ci reakcje kolezanki.
A jak juz, to jak sie wchodzi do topu to wystarczy sie chwile rozejrzec, by odpowiednio wpisac, to co sie zamierzalo.
I tyle w temacie.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje;))
a tak bedac przy prezentach ta gra 5 secund warta jest uwagi?albo kłamczuch?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: vaniliam
Robimy paczkę gwiazdkową dla dziecka z DD i taki kupon bardzo by się przydał - chętnie odwdzięczę się np. jakimś kosmetykiem
Dziękuję!
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te kupony sa do danego konta, z tego co sie orientuje
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaloguj się przez aplikację mobilną w telefonie lub tablecie, powinien ci się pojawić. On był chyba ważny do 6 grudnia, więc może się załapiesz.
Gość: vaniliam
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba było je pobrać do 27 listopada, a wykorzystać można do 6 grudnia, też zaspałam myślałam, że mam czas
Więc jesli ktoś pobrał, a nie wykorzysta to ja chętnie bym wykorzystała tą osobę
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa dziewczyny znalazlam chyba zastępce lego, normalnie strasznie mi się spodobało http://allegro.pl...%82ki&view=gtext
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a miała któras z Was te ksiazeczki edukacyjne http://allegro.pl...lay-i4825512125.html http://allegro.pl...ay-i4825512125.html? chce dla Wikiego gre 5 sekund i któras z nich, fajne sa Waszym zdaniem? chciałam z duplo ale gry nie moge połaczyć i tak cos musze dobrac na sile dla malucha
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu nie chcesz tego chillafish ? On na allegro teraz jest w całkiem fajnej cenie, a jeśli dobrze kojarze to wykorzystując kupon możesz kupować na kilku aukcjach tylko płatność zrobić razem
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
on chyba nie w kategorii zabawki? nie zeby z tym kuponem połaczyc? dobrze ze jeszcze dzis mam czas z wyborem, ale jakkolwiek kilka pomysłow dla Wiktora tak dla Ola problem , tak samo chciałam WIkiemu łyzwy od babci i tez z kuponem nie kupiębo to nie ta kategoria, w ub roku korzystalismy z wypozyczalni w tym chciałabym zeby miał swoje regulowane - sprawdzaja sie , jakiej firmy kupić?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keiti ja nie rozumiem, dlaczego na silę chcesz lączyc prezenty dla dzieci?
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zeby wykorzystac ten kupon 35zł Wiktor chciał gre a ona np 56 zł ( kupic trzeba za 100) i jak szukam co maja inni sprzedawcy posiadajacy te gre to nic mi w oko nie wpada z tym co bym chciała a jednak zapłacic 35 zł taniej to roznica.
Gość: allice
My mamy dokładnie taką książeczkę. Fajna jest i dzieciaki często po nią sięgają.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alicce te pierwsza czy te druga?
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaaa w tym sensie oki juz kumam, no ja nie mam tego problemu bo moje wybory powyzej 100zl oscyluja
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane