Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
my Dicoflor mamy dawać, aż zacznie mieć normalniejsze kupki - póki ma takie strasznie wodniste to ma brać
btw kurcze, że przy wielorazówkach bodziaki są za krótkie wszystkie... muszę wymyślić jakiś inny patent na ubieranie młodego... zrobi się cieplej to będzie łatwiej - spodnie i t-shirt, a teraz to tak troche lipa
katrin, masz jakiś sposób na to żeby wielorazówka wchodziła ładnie pod body? chociaż pod rozmiar 62 to nie wiem czy cokolwiek normalnie wejdzie
Gość: katrin22
mój też marudzi, litooości, już nie mogę słuchać, ale jak mały się męczy dopiero
Cyca nawet nie chce za bardzo, bo go podrażnia chyba...smoczka wypluwa, a mleko pije jak już głodny, z ato łądnie wchodzi mu zupka. U nas już króliczek idzie (swojski, poćwiartowany, zamrożony). Ryż, marchew, kawałeczek pietruszki i cząstka mięska, zmiksowane i wcina aż się uszy trzęsą, jak chwyci łyżeczkę to tak jakby nigdy nie jadł
2 dni zrobiłam mu przerwy z zupkami i kupa zielona dziś, nie wiem po czytm, może po herbatce rumiankowej, albo po soczku jabłkowym.
W środę jedziemy na szczepienie (w końcu trzecie) i będziemy robić mieszanki z normalnym Bebikiem.
A co do wielorazówek, to jak mały nawali kupacza to kupka do wc a wkład pod prysznic i jest czyściutki, tzn piorę potem
dianek do tych wełnianych to trzeba formowankę, czy można wkład?
my stosujemy formowanki, bo tak nam wygodniej
otulacz wełniany nie ma napów ani rzepów, wkładany jest jak szorty, możesz włożyć najpierw do niego wkład i całość na pupe dzieciaka, albo najpierw formowankę na pupe i później otulacz, albo kombinować jeszcze inaczej
ta druga opcja chyba wygodniejsza przy ruchliwym brzdącu - nam w każdym bądź razie bardziej pasuje
w ogóle w formowankach się zakochaliśmy, zwłaszcza w tej: http://www.organi...lipop-naturalna.html (upolowałam ją w promocji) - super chłonne, mięciutkie i bardzo wygodnie się zakłada - na noc idealne
jak młody będzie miał 6kg to kupujemy większy zestaw tych formowanek w rozmiarze II
mam nadzieję, że większy rozmiar zrobili równie pojemny
dianek a jak pupalek Bernardzika? bo jak robi ciapki to nawet może wielorazówka nie pomóc na lekkie odparzonka, ale mączka ziemniaczana powinna pomóc
U nas jak jest odparzonko to zakłądam pampersa i krem Sudocrem, a jak już wsiąknie i pupa jest ok to znów wielorazówka. Teraz jak mały miał katar to używaliśmy pampersów, bo jakby mały się zasiusiał to zmarzłby, ale już po katarku (jedynie rano coś podciaga, ale przechodzi) i wróciliśmy do Flipów i tych z Bobolidera.
jak tylko się robi jakieś zaczerwienienie to Linomagiem smaruje i wrzucam wkładkę z ikeowskiego polaru (daje efekt suchej pupy, a jak się trochę zatłuści od Linomagu to mi szkoda nie będzie, bo z koca polarowego za 5zł mi wyszło chyba z 50 wkładek
o mące ziemniaczanej pamiętam i mam w pogotowiu
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może przedłużacz do body? Takie cosik:
http://tablica.pl...t-500-zl-IDKk4b.html
a przedłużki do 2-3 sztuk chyba mi się nie opłaca kupować
body za 12zł kupisz spokojnie. Ja jak mam bodziaki z 3 zatrzaskami ( a są już na styk) to zapinam środkowy, chodzi o to, by plecki były przykryte.
Moje bobo poszło już spać
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moje siedzi mi na kolanach i czeka aż tatus zrobi kąpiel, potem jedzonko i spać
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój straszy poszedł wczoraj o wpół do pierwszej (w nocy)
To macie ciekawie
Nasz Kubuś jakoś sobie sam godzinę snu ustalił, wcześniej była to 18,a teraz 19.00 i tak codzień
Koło 18 myju, myju i serwis pieluszkowy, pogadanka i jedzonko, potem kładę bombelka do łóżeczka i włączam kołysankę, jak to nie pomaga to suszarka do włosów i 5 minutek i śpi. Czasem jedząc zasypia mi, o tak lubię najbardziej
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mieliście gości to wiadoma sprawa
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane