Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin ja nie widziałam twoich foto
a mój mąż ma jutro urodziny i by się przydalo coś słodkiego - tyle kasiu masz przepisów, tylko czy czas znajdę przy moim małym pochłaniaczu czasu
A mój jak go ważyłam kilka dni temu to bez ubranek 8,600kg - ale chłopaki w tym samym wieku to i oboje widać podobni wzrostem i wagą
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Oj, ja też mam mało czasu, teraz praktycznie mało kiedy coś piekę. W niedzielę upichciłam babkę majonezową, bo szybka i dobra.
Zawsze możesz zrobić naleśniki z bitą śmietaną i winko do tego
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
To super niespodziankę będzie miał
Takie są najlepsze.
Ja w maju upiekę tort dla bratanicy, ale nie wiem jak to zrobię, chyba na raty i nocą, kiedy Mały pójdzie spać, bo w dzień nie ma jak, bo tyle roboty.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No bo najpierw w zestawie z łóżeczkiem turystycznym była zabawka zaczepiana która miała niby lekko wibrować łóżkiem, no i ona się zajechała, a że kurcze siostra myslała że będzie oryginalna i na urodziny dała wibrator, co w sumie jak wibrator nie wygląda bo jest malutkie i ma kształt normalny a do tego wisi na smyczy to przywiązałam do łóżeczka i mały zasypia jak złoto...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
nam Berni zasypia przy ciszy, ale albo musi być przytulony, albo zasypiać na brzuchu
więc w nocy przytulamy, a w dzień zasypiamy na brzuchu (i tak sobie śpi, ja tylko zerkam czy wszystko w porządku, bo trochę się boję go zostawiać w takiej pozycji samego)
po szczepieniu dzisiaj trochę maruda - przespał cały dzień, dopiero teraz się ożywił
jak długo może go taka marudność trzymać? i jak ze spacerami zaraz po szczepieniu? normalnie wychodziłyście ze swoimi dzieciakami, czy raczej kilka dni przerwy robiłyście?
a w ogóle to Bernard się wczoraj nauczył piszczeć... i nam piszczy i uważa to za świetną zabawę
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale na spacerek mamy zamiar iść.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj ostatni dzień
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy szczepiłyście maluszki przeciw ospie wietrznej?
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do szczepień to u nas dziś było. Trzy wkłucia, ale mały nawet dzielny był
Grusia masz całkiem odstawić D3?
Gość: agasiam
Ja całe życie jadłam bardzo dużo. Mam zdjęcie jak miałam 3 mc to wszyscy dają mi min.6 mc. Jednak jak tylko zaczęłam chodzić waga się uregulowała a póxniej to ciągle miałam niedowage. Ale tak miała moja mama i siostra. Z drugiej strony dzisiejsze jedzenie jest wiadomo- niezdrowe i swoje robi.
Tak się zastanawiałam czy znam rodzine gdzie rodzice są szczupli a dziecko otyłe i chyba nie. Ale wiadomo różnie to bywa.
U nas lepiej z katarkiem. Może dzis pośpie:)A szczepień nie lubie i zawsze strasznie się boje powikłań. Ale wiem że to dla dobra dziecka. Spacerek zawsze planuje po szczepieniu-jak jest pogoda oczywiście. Ja się uspokajam i synek ma przyjemność. Do tej pory chodziłam sama z dzieckiem ale tym razem chyba zabiore męża bo nie dam rady utrzymać małego w trakcie szczepienia. Ostatnio jak płakał to i mi łzy poleciały.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ola2493
Powodzenia