Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Kupiłam biszkopciki Petitki niby bez konserwantów i sztucznych barwników
Jutro bedziemy smakować
Dziś mam zamiar mannę na wodzie przygotować i dać z mlekiem modyf. zobaczymy jak się przyjmie, bo do tej pory dodawałam sporadycznie mannę do zupki.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
To tym bardziej spróbuję na odmianę
Ja dziś dawałam Kubusiowi polizać wafelka w czekoladzie, jakby miał zęby to by pożarł heheh
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedne maleństwo to wasze, takie małe a już cierpi.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
U nas nie ma ząbka, więc o próchnicę się nie boję, ale do próchnicy nawet jak ząbki są to daleka droga, tylko trzeba ograniczyć soczki i herbatki granulowane, a to trochę problem, dlatego ja ja na 120ml wody daję pół łyżeczki granulatu, tak tylko aby aby posłodzić wodę, a raz dziennie też daję samą wodę, soczki rozrzadzam też z wodą, na 40ml soczku 40 ml wody.
Gość: grusia
http://parenting..../prochnica-butelkowa
Trzeba pamietac ze mleko czy to modyfikowane czy to kobiece tez zawiera cukier dlatego tak wazna jest higiena jamy ustnej o ktora tu kiedys byl zgrzyt. Bez wzgledu w jakich ilosciach ten cukier jest podawany czy to w napojach czy jedzeniu trzeba dbac od malego.
Gość: rachel
Coś cichu u tych co jeszcze w dwupaku wiec chyba rozpakowane juz sa i niedlugo napisza)))
Jako że widze temat jedzenia to mam pytanko. Dziewczyny jak karmiłyście piersią to co jadłyście do obiadów, w sensie jako surówka czy dodatek warzywny?? Ja próbowałam brokuła ale mała po tym ma bóle brzuszka wiec odeszłam i została mi tylko marchewka i to gotowana. Jakoś tak już nie najlepiej mi smakuje a małej już buźka zrobiła sie bardziej opalona od marchewki. Nie chce przedobrzyć...
Moja mała od wyleczenia pleśniawek stała sie łakomczuszkiem. Potrafi w dzień przespać się z godzinę. ( w nocy przesypia z 2 przerwami 10-12 godzin) a reszta czasu to leżenie, jedzenie i drzemki przy cycku...no ale mama cwiczy miesnie rak przy tym:))
beniaminowa mały rzeczywiście elegancik:))
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kabanosem małego szczuliśmy, też sobie polizał a potem pół dnia nie chciał jeść... Lubię patrzeć na synka. Może to śmieszne ale już mu cyknęłam kilka tysięcy zdjęć.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chyba powinno się tylko wyparzać...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel dziękuje
Gość: dianek
do surówek dodaję zioła (zazwyczaj prowansalskie), oliwę nierafinowaną (tłoczona przez chłopa), ocet winny (balsamico)
nie solę, bo szkoda mi nerek i moich i Bernarda, sól zastępuję odpowiednimi ziołami
Gość: grusia25
Pozdrawiam Was wszystkie kobitki i mam nadzieję ,że jeszcze troszkę i będę mieć więcej czasu na kompa
Dziś na drugi śniadanko były 3 biszkopciki rozmoczone w mleku, potem do tego na deser pół wczorajszego deserku i na początku Kubuś nie mógł zajarzyć jak to połknąć, bo do tej pory były papki, a teraz rozmoczone już inne jest, ale szybko rozgryzł o co biega i aż 3 zjadł. Mam spokój teraz z 3-4 godzinki
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane