Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Gość: agasiam
Jakby się dało to kupiłabym Ci u mnie szczepionki, ale one muszą być w chłodnym ;/
Gość: agasiam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4254
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja na pneumo kupię u lekarki wprzychodni, jedna dawka 260zł.Planuję za tydzień lub dwa zaszczepić.
Dziewczyny, czy obowiązkowe jest szczepienie na MMR? Tyle się naczytałam o tym, wiem, że jeszcze czas na rozmyślanie, ale jakoś sama już nie wiem.
Kurcze po biszkopcikach lekko obsypało Kubusia pod szyjką, czyżby na jajka był uczulony
Zobaczymy jutro, czy zniknie. Cholerne alergie wrrrrr.
Aż Wam zazdroszczę wakacji, u nas ciągle remonty, mąż tylko pracuje, płacę ma niezłą, ale ciągle wydatki i może uda nam się we wrześniu gdzies wyjechać na kilka dni, marzy mi się morze albo Zakopane, mam nadzieję, że się uda, bo od 3 lat nigdzie nie byliśmy (ciągłe odskładanie kasy na dom ), remonty, itp. itd...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A poza tym chyba jeszcze czas.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa no właśnie dylemat, czy wyremontować pokój, czy jechać na wakacje..., ale w tym roku już gdzieś muszę jechać, bo zwariuję w domu.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sama nie wiem ale napewno nie przed 2 rokiem...
Zresztą sprawdzałam w tabeli szczepień która pielęgniarka mi dała ostatnio - i tam jest MMR w 13-14m.ż. i powtórka w 10 r.ż., a jak dziecko nie było szczepione tymi 2 dawkami to między 11 a 19r musi być zaszczepione -dokładnie pisze należy systematycznie uzupełnić dawkę szczepionki w tym wieku...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tym roku się zobaczy bo kasę też liczymy no i w Zakopanem byliśmy, wszak jeśli do rodziny byśmy jechali to noclegi odpadają.
A co do szczepień to chyba nic nie zrobią jak nie zaszczepię?
Wszak pewnie pieleniarka będzie krzyczeć i marudzić
masza
Postów 7685
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marudzić nie będzie, jak ktoś dziecka nie chce szczepić to podpisuje oświadczenie i tyle
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Czytałam tyle opinii i niby to jednak była nieuzasadniona afera w UK, aleeeee...czytałam opinie matek, które zaszczepiły normalnie rozwijające się dziecko i w niedługim czasie zachorowało na autyzm
A to paskuctwo rozwija się między 2 a 3 rokiem życia.
Muszę o tym porozmawiać z lekarką.
Pamiętam jak kiedyś pojechałam z mężem (wtedy chłopak) do Karpacza. Za wiele kasy nie mieliśmy, więc noclegi bez wyżywienia u jakiejś babeczki starszej. A stołowaliśmy się w Biedronce
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia a co Cię przekonało, by szczepić normalnymi szczepionkami?
Pytam tak z ciekawości.
Popytaj i daj znać
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
troche mnie to zmartwilo bo jeszcze szczepienie przeciw pneumokokom mnie męczy- troche sie go boje.
Co do MMR to juz dawno te głosy i artykuly byly, ale troche strachu zawsze jest