Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do hemoroidów - niestety miałam tą przypadłość.
Bardzo bolesna i uciążliwa, nie życze nikomu.
3 lata temu miałam robiony zabieg usuwania tzn mrożenie na żywca bez znieczulenia i to prywatnie
bo nie sa refundowane.
Teraz jest ok, w ciązy też miałam spokój pod koniec coś mi wyszło ale poszłam na kontrol do tego dr co mi zabieg robił bo mnie zaczęły boleć a on mi powidział że to przerośnięty fałd skórny i że w glowie sobie mam że mnie boli...
No przecież wiem kiedy boli i co, i gin też był zdziwiony tezą tamtego chirurga.
Ale odpukać jak na razie spokój, bo gdy czuję że mogłabym mieć smaruję maścią.
Polecam: POsterisan (miałam po zabiegu zapisane, w ogóle najbardziej skuteczna maść) i kapsułki do łykania (można w ciąży bo lekarz mi pozwolił one sprawiają że zatory się nie robią czyli żylaki) ich nazwa to cyklo3fort.
A dobra też jest maść co profilaktycznie używam w razie w : proktogliwenol.
Co do kory dębu to próbowałam przed zabiegiem, ale jak ktoś ma naprawdę porządne żylaki odbytu to nie pomoże bo jest za słaba.
To na tyle i dbajcie dziewczyny o tamto miejsce bo łatwo je przeziębić i żylaki wychodzą
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
my mamy pentaxim. Teraz kolejna dawka (4)będzie darmowa. Kupujemy bezpośrednio przy szczepieniu w przychodni.
Gość: bubulina
A co do hemoroidów -
Polecam: POsterisan (miałam po zabiegu zapisane, w ogóle najbardziej skuteczna maść) i kapsułki do łykania (można w ciąży bo lekarz mi pozwolił one sprawiają że zatory się nie robią czyli żylaki) ich nazwa to cyklo3fort.
A dobra też jest maść co profilaktycznie używam w razie w : proktogliwenol.
Dziękuje za pomoc,musze wybrać się do apteki po tą maść.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda,że ja już mam prenumeratę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja też miałam a gdybym nie miała to już by spacerówka była moja
Gość: grusia
Gość: nniewidzialnaa
wróciliśmy ze szczepienia, ostatniego przed długą przerwą, pani dr zważyła Mateuszka - 8,74kg
co do Mamo to ja to chyba się nie uda dostać bonus do prenumeraty, no ale to trudno, płakać nie będę
Pozdrawiam Mamuśki
A co do wózka to jest to wózek LOOLA, BebeConfort.
Gość: dianek
karmić w chuście, spać w chuście, bawić się w chuście...
w nocy też mam z nim spać na brzuchu?!
ratunku....
Gość: katrin22
No co poradzisz, jak dzidzi chce być z mamą. Moje bobo w ciągu dnia w leżaczku- bujaczku, na kocyku na brzuszku, na pleckach, na huśtawce, w wózku i a rękach (ale już nie noszę, mam dość)
Hitem jest huśtawka
Ja za to musiałam skakać jak głupia, bo Kuba miał radochę, a chciałam obiad dokończyć a Jemu się znudziło w huśtawce i tak skakałam gotując zupę
Gość: grusia
Dlatego ja uwazam ze nie warto czasem sobie tak zycia ulatwiac bo mozna odniesc odwrotny skutek. Moje dzieci w sumie mozna powiedziec ze nie znaja noszenia na rekach bez potrzeby, zadnego lulania itd. Mloda spedza czas w wiekszosci na podlodze obowiazkowo na brzuchu - na plecach nie chce, tak zwiedza sobie pokoj zbierajac po drodze porozrzucane specjalnie zabawki
Po prostu woła mamę, bo potrzebuje bezpieczeństwa.
Mój za to nie znosi skarpetek, tyle będzie się szarpał, rączkami ściągał, aż do skutku i doszło rozkopywanie się
Gość: emilka1705
U nas zależy jaki dzień. Ząbka ani widu,a ni słychu...a ręce pcha obie na raz.
żel Dentinox pomaga, w ostateczności syrop przeciwbólowy. Mam też Camilię, ale nie ma aż takiej potrzeby.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na kocyku na ziemi też lubi się bawić i przewraca sie na brzuch ale gorzej z brzuszka na plecy.
Siedzieć w spacerówce umie bo trzyma się pałąka ale sam bez podparcia na tapczanie to nie bo się boję. Leży też gdy trzeba na tapczanie, albo siedzi w foteliku do karmienia i bawi się zabawkami.
Bujaczek póki co poszedł w odstawkę.
A ząbek ostry i baardzooo trzeb przy karmieniu o łyżeczkę aż gryzie ją.
I gryzie wszystko co może bo go bolą i swędzą dziąsła...
Żel dajemy czasami tylko.
A co do zasypiania to kładziemy do łóżeczka i sam zasypia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robisz same zupki czy np ziemniaka z marchewką też?