Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4251
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Śliczne są te z masa marcepanowa ale wogole mi to nie smakuje i mysle,ze gosci szczeg.tych starszych to zasłodzi .
Gość: grusia
Mialam dopisac jeszcze ze biszkopt mozesz zrobic kolorowy z dodatkiem naturalnych barwnikow spozywczych - po przekrojeniu da to dodatkowy efekt
fryteczka
Postów 4251
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ale ja to zadanie chcialam zlecic
Ja chce malej zrobic na roczke wlasnie teczowy tort ale chyba w ksztalcie wozka
A chlopcu to moze jakis samochodzik ?Albo okragly z cukrowym samochodem
Gość: katrin22
A przedwczoraj zrobiłam barszczyk, po nim była kupa rzadsza niz zwykle, ale nie biegunkowa.
A wczoraj ugotowałam kawalątek piersi i tego młodego ziemniaka i szczypta buraczków(mała łyżeczka) i po tym się zaczęło.
Brzucszek Go tylko raz zabolał, bo zapłakał i zrobil kupkę.
Tak strasznie boje sie, ze zaraz katar dostanie po normalnym mleku.
Popytaj lekarke jak Ona to widzi. Nam zalecono zupelnie inny sposob prowokacji .
Bilans to chyba za 3 miesiace no nie ?Chyba ze u Was co innego nazywane tez jest bilansem. Mi mowiono ze stopniowo trzeba zwiekszac bo organizm potrafi sie przyzwyczaic do niewielkiej dawki i nic z tego nie wynika. Musi dostac wieksza i miec ja zwiekszana systematycznie (w krotkich odstepach czasu ) by zareagowal jakby co.
A co do tego mleka to rozumiem ze chodzilo o mleko rozcienczone z tym ze nie wiem czemu mu tak dalas, co mialo to na celu ?
No widzisz, nam kazała tak stopniowo. Jak tylko normalne stolce wrócą to spróbuję stopniowo całkowicie na normalne modyf. przejść.
Tak, chodziło mi o mleko rozcieńczone. Po normalnej porannej dawce były w ciągu godzinki 3 kupki, jedna spora, mała i purknięcie na mokro i pomyślałam, że może lepiej podziała delikatniejsze mleko.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko pić herbatkę, orsalic (600ml wody i 3 saszetki dziennie) bądź gastrolit 1 saszetkę. Potem gdy nie pomagało to nufuroksazyd doszedł.
Co do jedzenia to dopiero wieczorem tego dnia diety mogl dostac kilka chrupek kukurydzianych -zreszta jak człowiek chory nie chce sie jeść. Ważne by dużo pił.
No i marchwianka -ale mój Mikuś nie chciał pić tego soku, a marchwianke czyli marchewke kazał dawać z 1 lyzeczka mleka modyfikowanego ale to na nastepny dzien. I tak kilka dni +nufuroksazyd i orsalic i przeszlo.
Ale wtedy tez albo od zebów mieliśmy albo od nowości.
Trzymajcie się
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I elkarka mi to mówiła i potem przy następnej wizycie pielęgniarka.
Może mają takie zasady.
Kubuś dziś wypił 90ml mleka i po tym były kupki. Potem 120ml herbatki i kupy nie, ale chyba nie ma po czym. Gotuję mu ryż z marchewką, a potem jedziemy do lekarki
Jako taki pierwszy prawdziwy bilans jest dopiero w wieku 2 lat .
Katrin co do tego deliaktniejszego mleka to tak jak pisala Benasia my tez jak jest biegunka mamy zalecane calkowite odstawienie mleka wiec chyba takie chudsze stanu nie poprawia.
No nic zobacz co lekarz powie.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz zjadł ryż zmiksowany z marchewką, bo w kawałkach chyba by dziś nic nie ruszył.
Zobaczymy, czy pomoże.
fryteczka
Postów 4251
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: dianek
a jak mu daje gryzak z lodówki żeby mu ulżyło to jest tylko ble i nie weźmie do pyszczka
eh... a mężu dopiero wieczorem przytarga jakiś żel czy coś...
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jakiś - niech kupi Dentinox! Tani nie jest, ale życie nam uratował.