Konkursowiczki w ciąży

fryteczka

#5298148 Napisano: 23.07.2012 12:03:01
Dentinox N , najlepszy

moj tez nie chce zelowego gryzaka. Narazie spi smacznie .

Widze,ze wszyskie prawie przerabiamy zabkowanie
0 0

beniaminowa

#5298164 Napisano: 23.07.2012 12:08:17
Też potwierdzam że Dentinox najlepszy emotka Sprawdzony emotka U nas też ząbkowanie... Ale u starszego emotka Idą mu piątki (jedna już się przebiła przez dziąsło). Także w komplecie z buntem - mam w domu dyskotekę emotka A mały też się ślini i gryzie, ale u niego jeszcze nic się nie wybiło...
0 0

Gość: grusia

#5298184 Napisano: 23.07.2012 12:20:35
Z dostępnych w Polsce może i tak. My kupiliśmy Orajel Baby -można kupić np na e bayu s też osoby które sprzedają ten specyfik, wystarczy poszukać na forach dziecięcych głównie. Dużo mocniejszy niż Dentinox , dla niektórych nawet za mocny.
0 0

Gość: dianek

#5298195 Napisano: 23.07.2012 12:26:40
ok, dzieki za podpowiedzi emotka
mam nadzieje ze to ostatni zryw do tej jedynki...
0 0

benasia

#5298240 Napisano: 23.07.2012 12:54:56
my tez stosujemy Dentinox ale tylko sporadycznie emotka
0 0

Gość: agasiam

#5298248 Napisano: 23.07.2012 12:57:58
Witam mamuśki. Juz po urlopie emotka Było super tylko mały rozbrykał się po całości. I dziś szukam kojca na internecie bo nic nie moge zrobić. Kurcze przyjechałam do Krakowa i brakuje mi powietrza, chyba chce na pomorze. Tak trudno było wracać.
Czytam o ząbkach i ciesze się że u nas poszło gładko, wstyd się przyznać ale nawet nie zauważyłam kiedy wyszły- mamy dwa dolne. Ja też pomału przygotowuje się do zakonczenia karmienia piersią ale nam to zajmie jeszcze ze 4 mc- tak planuje. karmie jeszcze w nocy i rano i raz w ciągu dnia.podziwiaM DIANEK że tak długo wytrwałaś choć wiadomo to dla synka. Ja na szczęście nie muszę stosować diety , dziś np. pierogi z kapustą:) ale gdybym musiała to przyznam z ręką na sercu że pół roku to max bym wytrzymała. wracaj do formy chudzino:)
0 0

beniaminowa

#5298254 Napisano: 23.07.2012 01:04:49
agasiam wiem o czym mówisz... Też niedawno wróciłam znad morza. Super było emotka
A co do ząbków to u nas też pierwsze wyszły bez rewolucji. Zobaczyłam je jak zazgrzytały o łyżeczkę emotka Niestety im synek straszy tym jest gorzej emotka Gorączkuje, miewa katar, łapie zapalenie jamy ustnej i ma straszne odparzenie emotka
0 0

fryteczka

#5298258 Napisano: 23.07.2012 01:08:09
my mamy kojec ale maly nie chce w nim siedziec. czrny mamas&papas

musi byc na wolnosci i juz emotka
0 0

Gość: agasiam

#5298290 Napisano: 23.07.2012 01:24:20
dlatego kupie jakiś używany jak nie będzie chciał siedzieć to wymyśle coś innego. myśle o jakimś przezroczystym z siateczki bez zbędnych obrazków zasłaniających świat.może się przekona- oby.
0 0

#5298301 Napisano: 23.07.2012 01:30:09
dzięki agasiam emotka
od wczoraj jem normalnie a czuje się już duuuużo lepiej
tylko z tego jedzenia coś mi laktacja ruszyła, ale mam nadzieje że ją szybko przyblokuje emotka

młody nawet zjada pepti, pomijając to, że w ogóle średnio ma ochotę na jedzenie przez tego zęba to jest całkiem nieźle emotka

eh, zazdroszczę Wam tych urlopów... my urlop dopiero w grudniu emotka uroki męża budowlańca emotka (albo i urlopu nie będzie jak się okaże że się załapie na zimową sesję do uprawnień)
0 0

Gość: katrin22

#5298304 Napisano: 23.07.2012 01:31:28
Jeny, wszystkie się męczymy, a zwłaszcza dzieciaczki emotka

grusia ryż ugotowałam razem ze startą marchewką, zjadł ze smakiem, potem popił znów herbatką i na razie tylko pupka lekko ubrudzona po bączkach, ale kupki nie ma, zobaczymy co będzie później.

Teraz śpi, ale ma taki lekki sen, że byle mucha zabrzęczy i już oczka otwarte, a zasnął na hamaku, 3 minutki zakołysania emotka
Ja już nie mam siły bujać i lulać, zresztą Kubuś już tego nie lubi, jedynie w wózku powożę jak już marudny jest. Myślę sobie, że jak kupki nie będzie już to odpuszczam lekarza, bo nic strasznego się nie dzieje, dziecko je i pije, bawi się, gorączki nie ma.

Jakie sucharki podajecie dziecku? ja tylko biszkopty dawałam, bo w nich mleka nie ma.
0 0

#5298309 Napisano: 23.07.2012 01:34:43
dianek napisał(a):

dzięki agasiam emotka
od wczoraj jem normalnie a czuje się już duuuużo lepiej
tylko z tego jedzenia coś mi laktacja ruszyła, ale mam nadzieje że ją szybko przyblokuje emotka

młody nawet zjada pepti, pomijając to, że w ogóle średnio ma ochotę na jedzenie przez tego zęba to jest całkiem nieźle emotka

eh, zazdroszczę Wam tych urlopów... my urlop dopiero w grudniu emotka uroki męża budowlańca emotka (albo i urlopu nie będzie jak się okaże że się załapie na zimową sesję do uprawnień)

dianek u nas wakacje może we wrześniu, bo wtedy mąż ma mniej pracy i po sezonie będzie taniej. Kurcze kiedy my się uporamy z remontami emotka i kiedy wybierzemy się na dłuuuugie wakacje.

dianek odciągaj lekko mleko, ale jak jest już konieczność, bo inaczej znów będzie się produkowało.
0 0

#5298345 Napisano: 23.07.2012 01:59:22
wiem wiem Kasiu, tylko jakieś zastoje mi się porobiły i muszę trochę z nimi chyba powalczyć emotka

mój mniej pracy będzie miał po sierpniu 2013, bo wtedy kończą to: http://www.abpinvest.pl/pl/livecam

a zanim zostanie przydział na następną budowę (może już kierownikiem wtedy będzie) to pewnie będzie nieco przerwy - i wtedy sobie zrobimy dłuuuugie wakacje emotka

a póki co to w środę betonują i znów będzie musiał stać nad chłopakami do min. 22 emotka eh...
0 0

#5298364 Napisano: 23.07.2012 02:15:48
dianek to wiadomo jak zastoje, to ściągaj mleczko i mroź emotka Powoli zaniknie pokarm, ja miałam jeszcze ze 2 miesiące w kanalikach emotka ale już się nie produkowało.
Grunt, że niekapek u Was działa.
Kuba już próbuje pić z normalnej butli, to znak, że u nas też pora na niekapka, tylko wybiorę ten z miękkim smokiem.

Diano, Twój M ma sporo pracy, ta budowla ogromna!
0 0

#5298365 Napisano: 23.07.2012 02:15:50
aha, tak w ogóle, to jakiś czas temu zdecydowałam się na zakup kapelusika i okularków Baby Banz
http://allegro.pl...tis-i2490084709.html
http://allegro.pl...-50-i2490084690.html

i po kilku dniach testów stwierdzamy z Bernardem jednogłośnie - REWELACJA!

okularki wygodne, nie gniotą, młody nawet ich nie próbuje ściągać no i przede wszystkim słonko go już nie razi emotka sądzę, że starczą na dłużej niż do 2 lat

kapelusz używaliśmy dopiero 2 razy, ale sprawdził się również świetnie - bardzo fajny system regulacji (dłuuugo nam posłuży), kapelusz przewiewny mimo iż nie puszcza UV, rondo szerokie, ładnie cieniuje, nasz stały element z nosidłem ostatnio emotka
no i skusiliśmy się na ten dwustronny, hawajski - wzorki miażdżą - teraz muszę młodemu znaleźć odpowiednie spodenki i koszulę emotka ;)

0 0

#5298371 Napisano: 23.07.2012 02:19:30
katrin22 napisał(a):

dianek to wiadomo jak zastoje, to ściągaj mleczko i mroź emotka Powoli zaniknie pokarm, ja miałam jeszcze ze 2 miesiące w kanalikach emotka ale już się nie produkowało.
Grunt, że niekapek u Was działa.
Kuba już próbuje pić z normalnej butli, to znak, że u nas też pora na niekapka, tylko wybiorę ten z miękkim smokiem.

Diano, Twój M ma sporo pracy, ta budowla ogromna!

ja właśnie chciałam dokupić jeszcze jeden ten akuku, bo młodemu bardzo podszedł, ale w Krakowie mąż nigdzie znaleźć do nie może, chyba znów przez all będę musiała zamówić

a budowa spora... oni jeszcze z kadry są tam we trzech - kierownik, inżynier (mężu właśnie) i majster
więc roboty mają w p** i jeszcze trochę emotka emotka

dlatego nawet nie myślę o urlopie jakimś...
koło listopada mają oddać stan surowy więc wtedy może będzie szansa na chwilę wolnego... teraz mi zostało tylko się cieszyć jak ma wolną sobotę, bo niestety z tym też bywa różnie

no ale ktoś pracować musi emotka
0 0

#5298373 Napisano: 23.07.2012 02:20:51
Fajne te okularki, ale mój zaraz, by chciał wiedzieć co to i czy smaczne emotka
I mamy czapeczkę z miękkim daszkiem, cienką, bawełnianą z tyłu na gumeczkę i ma taką osłonę na kark. Jedyna czapka, którą Kuba toleruje, inne ściąga emotka
0 0

#5298376 Napisano: 23.07.2012 02:23:19
U nas tylko niedziele wolne, to spędzamy je aktywnie jak się da.
0 0

dejzi

#5298494 Napisano: 23.07.2012 04:16:22
katrin ja sucharki kupuje w piekarni takie swojskie robione, już mama mi i siostrą je tam kupowała jakieś 30 lat temu i dalej są i je robią
0 0

dejzi

#5298497 Napisano: 23.07.2012 04:23:00
Dziewczyny co mam zrobić by mój mały zaczął jakieś inne mleko pić a nie tylko moje, i jakie spróbować mu jeszcze dać? Od września ma być w żłobku to muszę powiedzieć jakie mleko pije;/ Wróciłam do pracy i jeszcze odciągam wieczorem na rano, potem je zupke, deserek lub sucharek i już wieczorem mleko, ale na kolacje już nie mam bo robię na rano jak ktoś z nim jest. Kaszek nie jada bo strasznie nie lubi ;/ Bebilon 2 wcale nie chciał, Nan wypił 100 ale na wdechu jak zobaczył, że to nie to to już koniec, wczoraj spróbowałam Gerbera to też pierwszy wdech 50 potem, też zobaczył że to nie to i koniec w ryk.
0 0