Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Ja cukinię obieram. A żółtko to zalezy, bo jak chcę sosik to daję surowe i zagotowuję, by zgęstniało.
Gość: dianek
wybaczam mu tą ścianę
teraz leży i się nie może ruszyć
Gość: grusia
U nas wyglądało to tak ze dawalismy butelke mleka Bebiko w ciągu dnia ( chyba przez 3 dni ) i pozniej co dwa dni zwiekszalismy il butelek o jedna. Bylo nam łatwiej bo mała wtedy była praktycznie na mleku,stałe pokarmy były jeszcze przed nami bo wiedziałam ze podczas prowokacji nie powinno wprowadzac sie nowosci by wiedziec ze ew reakcja jest od mleka a nie no od jakiegos owocu.
Mozna tez mieszac jedno mleko z drugim ale skoro u Was juz maly jadl po calej butelce to mysle ze ten pierwszy sposob sie sprawdzi bardziej.
Dianek tylko pogratulowac
Teraz wyczułam i trzecią dwójkę
Zaraz padnę, wciągu nocy dwa zęby, brakuje tylko jednej łopaty do kompletu
Wcześniej nie dał sobie dziąsełka dotknąć, a teraz udało mi się i drugą stronę wymacać. Jeny co za dzień, to może faktycznie biegunka od zębów.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HA HA HA
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My póki co czekamy bo nabrzmiałe strasznie ale nie widać jeszcze
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: allice
A teraz to 33 tydzień, do końca jeszcze trochę zostało, a mi już ból dokucza od kilku dni i to nie tylko podczas snu ale i w dzień mam takie wrażenie jakbym zakwasy w kroku miała i to tu to tam zaboli. A jeszcze mała strasznie się rozpycha i chyba mi łokcie i kolana wbija gdzie popadnie
Dziękujemy, to taki prezent na 9- miesięcznicę
allice mnie też zaczęło boleć gdzieś po 30 tygodniu i też czułam takie jakby zakwasy,ból kości.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny Mikołajek miał po południu temperature 38,4 = dałam Ibum, teraz spadło troche...
Nie wiem od czego czyżby od zębów?
bo dziś jadł zupkę z cukini z warzywami
+troszkę ziółek prowansalskich w tej zupce, ale to raczej nie od tego...
U nas znów rzadka kupa (ale nie wodnista), ale nie biegunkowa, bo dwa razy dziś była, rano i teraz. Nic Mu nie dawałam prócz mleka i kaszy ryżowej, herbatki i biszkopcika
Myślę, że to na 99% od zębów.
Teraz dałam mu zupkę warzywną z żółtkiem.
Dostał także Dicoflor. Eha tak się cieszyłam.
bo od 5 rano jest na Bebilonie HA tylko. Zero problemów praktycznie (wyskoczyły mu 4 krostki na nosie), z brzuszkiem wszystko ok
i nie wiem czy wracać do Pepti (bo miało być stopniowe przechodzenie) czy jak się kompletnie nic nie dzieje to olać Pepti (musiałabym otworzyć nową puszkę) i zostać przy HA...
masz jakiś pomysł?
kupkę miał lekko zielonkawą, ale normalną w konsystencji, brzuch go nie bolał więc się póki co tym nie martwię
zobaczymy jak będzie jutro
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż jeśli jutro nadal bedzie temperatura idziemy do dr bo wolę nie ryzykować.
Prawdopodobnie od ząbków, ale nie sądziłam że powyżej 38 może to sięgać
Gość: emilka1705
kochana moja Emilka miała 39.6 od ząbka.
Do lekarza nie jedziemy jak się na tym skończy, bo lekarka nic na to nie poradzi.
Zielonkawe kupki czesto sa . Moja mama sie smiala ze w zyciu takiej kupki nie widziala jak moje dzieic robily
Bedzie git
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
długo to trzyma? bo mały wczesniej był cały goracy a teraz rece jak lody a tylko czolo goracawe...