Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Gość: dianek
a to tym bardziej się nie przejmuję, zwłaszcza że tylko trochę zielonkawa była
i młody znów zjadł ze smakiem cały kubek
dolulałam na rączkach i śpi spokojnie ^^ (nadal nie potrafi sam zasnąć w łóżeczku - trzeba go kilka minut ponosić, pobujać, później odłożyć, mocno zawinąć kocykiem i dopiero wtedy śpi spokojnie)
przy okazji mam pytanie do kobitek, których maluchy spały na poduszce typu klin - do kiedy spały na klinie? i co po klinie? płaskie łóżko czy poduszka jakaś?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
w nocy miała koło 38 i ciężko było zbić. Rano jak syrop przestał działać skoczyla właśnie tak wysoko podałam jej ibum i zarejestrowałam do lekarza (nie wiedziałam że na ząbka może tak wywalić). Zbiłam już z łatwością do 37, 2. Lekarka stwierdziła że nic nie widzi (choroby)ale zapobiegawczo dałaby antybiotyk o szerokim zakresie działanie. (Nie podałam poczekałam czy temperatura wzrośnie). Na tym był koniec wszystkiego. Temperatura nie podskoczyła a ząbek wyszedł.
a jak mały się zachowuje? Śpi czy marudzi?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek nasza po lifenescie spadła jakiś czas na kline teraz śpi nad takiej płaskiej podusi .
Gość: eywa
dianek powodzenia z mleczkiem:)
ja na tematy alergiczne się nie wypowiadam,bo zielona jestem
a co do pogotowia to korzystaliśmy z usług raz i mam nadzieję,że jedyny,ale też wspomianm to strasznie, zero zaangażowania a dla mnie dramat,nieprzytomna córeczka na rękach... ehh
Gość: eywa
ja bym poczekała na działanie leków i wtedy zobaczyła,ale każda matka robi co uważa za stosowne:**
Gość: katrin22
benasiu i jak, lepiej z maluchem?
Wiesz, ja już na zapas
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wam za wsparcie
Dostałam kolejne badania, i mam do Was pytanie, czy któraś z Was chodziła prywatnie i dostawała skierowanie na badania?
Ja do mojej lekarski chodzę prywatnie i zawsze mi daje tylko spis badań i muszę płacić
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malenka89 super
Ja chodziłam prywatnie i państwowo. Prywatnie bo usg i lekarz ze szpitala w którym chciałam rodzić. Państwowo, bo to moja lekarka od zawsze a badania wtedy też refundowane
Benasia, co z małym? Byliście gdzieś?
Fakt po kąpieli sie nie mierzy i albo się nie kapie, albo właśnie chłodną kąpielą zbija gorączke
Katrin, no to mamy winowajce jak 2 ząbki wysżły jednocześnie
Gość: size