Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4248
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Staram się zeby próbował wielu rzeczy jednak słodkie umiarkowanie zeby potem nie kręcił nosem na inne potrawy
Narazie ładnie je wszystko od rybki przez warzywka i miesko , owocki.. tylko szkoda,ze z tym szpinakiem czy brokułami jest tak nieciekawie..moze za kolejnym podejciem sie uda
Gość: katrin22
Nie wiem jak u Was, ale u nas pogoda bardzo się popsuła, było zimno i burzowo, także nasz spacerek trwał z 30 minutek, bo zaczęło padać.
A jak tam Benio się czuje, zeszły krostki?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś było słonecznie i ok 24 stopni
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
fryteczka to masz bystrego szkraba, mój prawie 10- miesięczny dopiero stęka jak coś jem, że On też chce, a jeszcze jakiś czas temu było Mu to obojętne, dziś zlizywał patyczek po lodzie, bo przecież tak się patrzył jak jem, że aż mi się tego loda odechciało. I jeszcze spodobała Mu się sznurkowa firanka, podjeżdża chodzikiem i bierze sobie jeden sznurek i przekłada z rączki do rączki, a jak próbuję Go zabrać, to tak się złości i zaczyna krzyczeć.
Gdzieś kiedyś przeczytałam, że matka wychowuje syna dla innej kobiety, przeraziło mnie to
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wtedy jak nie moze tego co ja to chrupka kukurydziana czy biszkopt wedruje do niego.
A najlepsze jak kiedys maz a potem ja coś jedlismy jakis owoc na tapczanie a on siedział to z drugiego konca przypełzał -przyraczkował (bo u nas to mieszanie jeszcze jest) z buzią otwarta, a potem jako że leżeliśmy zaczał się wspinać po nas wprost do ręki która trzymała owoca ciągle z otwarta buźką aż wreszcze dostał i musiałam mu dać - zjadł wtedy ponad pół nektarynki tak mu smakowała
Ale śmieszne to było jak nagle zobaczył i szybko zaczął się poruszać by dostać - tak perfekcyjnie zaplanował to
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
to zalezy od synowej
Hahahaha, ale spryciarz
Mi też głupio jeść przy Małym, bo przecież nie dam Mu tego co jem, chyba, że jem coś z ziemniakami to dostanie odrobinkę, a tak to też daję chrupka kukurydzianego, ale On czuje podstęp
i tak samo pomyślały nasze teściowe....
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Kobietki ile trwa dzienna drzemka Waszych pociech? Bo mój ostatnio 2x po 60 minutek, ale to mało jak dla Niego i potem pół dnia męczarni.
fryteczka
Postów 4248
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4248