Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łączę się w bólu... U mnie jeszcze wcześniej się wcześnie zaczęło i z przerwami trwa do dziś (Benio ma 2 lata i 4 miesiące). Z przerwami bo jak mu zęby nie wychodzą to jest ok
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do krzesełka, myśle, że jest dla starszaków typu 2 latka, chociaż sam w sobie nie powala. Jak go kupowaliśmy był mega drogi i troszkę żałowałam wydanych pieniędzy. Stolika nie mieliśmy, bo szał na nie zaczął się jak syn był starszy, ale teraz na pewno nadrobimy
Gość: grusia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taaaak świetna jest, niestety to jest jedna z niewielu zabawek których nie zostawiliśmy, a bardzo żałuje - na prawde polecam ją i dla chłopców i dla dziewczynki
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sama z tego kupiłam matę edukacyjną i też jestem zadowolona.
Mały ma 7 ząbek na dole dwójka mu się przebiła już jakieś dwa dni temu jak na wielkość a wcześniej nie zauważyłam
Te stoliki edukacyjne bardzo mi się podobają więć na urodzinki mu jakiś sprezentuje, fajnie bo w grudniu to przed świętami może jakieś promocje będą w sklepach
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, jednak trochę mnie pocieszyłaś
Tak na marginesie - ciekawy artykuł jest o dzieciach z nadwagą w dzisiejszej Polityce. Mogliby więcej, ale i tak smutno się to czyta, bo grubasków coraz więcej, a dzieci wobec takich są wyjątkowo niedobre...
joan
Postów 18689
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
„Zdrowy kąsek”:
http://wrolimamy....onkurs-zdrowy-kasek/
Nagrody -> 2x bony SODEXO o wartości 300 zł
Gość: allice
http://www.arcisz...bobasow?photo_page=4
coś kiepsko się otwiera
Zdjęcie Małgosi w środkowym rządku, pierwsze od prawej.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słodka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
śliczna
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliczna
tak, fajna pamiątka, wysyłają też zdjęcie na maila
Gość: minia
Bardzo ładne zjęcia
Moja córka nigdy nie zjada tego co specjalnie dla niej ugotuje . pomimo ze gotuje jej tak samo jak nam np zupy. My tez zjadamy leekie bez zaprawania i nie pikantne.
Ona jak widzi ze my jemy dana zupe to i ona
to mnie pocieszylaś
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może u Was będzie szybciej
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
U nas katar prawie minął