Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze mam cheeroki rozmiar 3-4 lata, czerwoną dmuchaną, ale w niej już nie jest taki materiał jak w tychibo, czy reserved ( w sensie nie tak mocny i sztywny) u pewnie jeszcze jakąś kurtkę mam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj byliśmy na kontroli ma 10 dni brać antybiotyki, do poniedziałku dalej zastrzyki a potem doustne. Mały jest taki mądry, że jak mu odpinam body w przychodni to już płacze bo wie co go czeka;( ale potem szybko się uspakaja. Zabawki wczoraj już doszły szybciutko na drugi dzień to się już bawi
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nam dziś udało się wreszcie zaszczepić małego było trochę płaczu
Gość: rachel
ten kod nie działa na wszystko , mimo że powinien , chciałam kupić małej rękawiczki i nic:((
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z ciuszków byłam zawsze zadowolona, ale butów chyba nie zdecydowałabym się kupić, ale to z zasady
Gość: katrin22
Asiu gratulujemy kroczków
dejzi zazdroszczę bezproblemowych ząbków, a antybiotyku współczuję, ale z krtanią nie ma przelewek, trzeba to porządnie wyleczyć.
dolly, bo Lidl to nemecki, a oni mają porządne ciuchy i buty
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ciuszków tak, bo bardzo mi sie podobaja wizualnie i jakościowo też większość jest fajna. JA buciki kupiłam jako zapasowe bo jechalismy w góry, więc żeby były w razie czego.
Katrin- nemecki nemecki, tylko czemu wszystko polskie, hehe. A ja Wam powiem, że te produkty które próbowałam to sa naprawdę smaczne i pachną świeżością, choć słyszałam ze z warzywami nalezy ostrożnie, ale co i jak to nie wiem więcej.
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia147 to jak Wy blisko macie ten blok, ze az na balkon wleciała ta butelka. a interwencja super, nie ma co
Gość: dianek
u nas chociaż mieszkam na totalnym zadupiu przyjeżdżają w ciągu max 15 minut i nigdy by było problemów z jakością interwencji
i nie ważne czy to sąsiedzi czy zbyt hałaśliwa budowa obok czy włamanie...
Gość: agasiam
Dziś kupiłam zupę pomidorową hippa i jest z solą od 7 mc trochę mnie to zaskoczyło. Ale synkowi smakowało bardzo. Kluski lane zmiksowane z zupą zaakceptowane. Miałaś racje dianek