Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18687
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
http://www.witaln...tesmy-konkurs/zasady
Nagroda główna: Udział w nagraniach materiałów video. Zostanie nagranych 18 materiałów video. Materiały będą nagrane w tym samym miejscu/ mieszkaniu/ studiu. Voucher o wartości 500 zł na zakup produktów dla mamy i dziecka w Salonach SMYK oraz 3 000 PLN nagrody pieniężnej.
Nagrody dodatkowe: 9 x zestaw kosmetyków dla dziecka firmy Johnson’s Baby o łącznej wartości 100 zł.
kalisto1986 - szybkiego powrotu do zdrowia!
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co mleczka nastepnego 3 po 1-szym roku to my od wtorku podajemy ale póki co mieszam z mlekiem 2 aby stopniowo przejsc na nr 3.
I faktycznie nr 3 ma inna konsystencje takie bardziej jakby kremowe i pachnie jakby inaczej wanilia...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
My też od wtorku podajemy Bebilon 3, mi lepiej pachniała 2, ale Kubuś pije ze smakiem tą 3 i mniej jej wypija, chyba sytsza,a i miarka większa
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od dłuższego czasu gapiłam się na monitor i próbowałam całą silną wole zmusić, żeby wyciągnąć ręke, żeby napisać - tak się czuje
Ogólnie mam bardzo opuchnięte gardło i to powoduje kaszel, do tego zaczeło mi zawalać zatoki i momentami ( gardło+katar) tak się ściska, że nie mogę jeść ani pić bo zaczynam się dusić.
Lekarka poza tymi lekami, które wczoraj mąż mi kupił ( lipe i maliny jak najbardziej można brać) wypisała mi syrop na suchy kaszel i lek na katar ( ogólnie rozrzedza wydzieline, żebym mogła oddychać), do tego kompleks witaminy chyba b3 - nie pamiętam dokladnie
Musiałam chwile zająć się siostrzeńcem po lekarzu i teraz całkowicie mnie powaliło - ostatni raz byłam tak chora w ciąży z synem - czyli 7 lat temu
A co do siostry, zagrożenie mineło, miała mieć koło 13 transfuzję, zarodek ulokował się w miejscu w którym lekarze nigdy nie spotkali,poza opisem w książkach na medycynie. Niestety z powodu wewnętrznego krwotoku, musieli ją całą kroić, więc poleży pewnie z tydzień - najważniejsze, że już nic nie zagraża
dziewczyny czytam was, ale nie dam rady pisać
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy odbiorze musisz wpisać nr tel. i kod odbioru, który dostaniesz smsem i mailem.
Gość: emilka1705
ja miałam puerlan z medeli fajnie się sprawdził
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też go miałam - jest dość drogi. Pomaga też Bephanten i (mi najlepiej) maść z Aventu
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zamiast Purelanu mozna kupic Ziaja Ziajka Mamma Maść Do Brodawek Z Lanoliną 20G, jest tak samo dobry a o wiele tanszy, jest dostepny w drogeriach
Gość: klaudiag19
ja samrowałam różnościami, a pomogło mi jak poprostu byłam w domu opuściłam klapy od stanika i zakryłam bluzką.
Żadne kremy nie pomagały, najlepsze było powietrze.....
Gość: klaudiag19
ale cierpiałam tak, że jak dziecko zaczynało ciągnąć to ja krzyczałam i płakałam, ale chciałam karmić więc przetrwałam
ale tak jak mówie: dopływ powietrza i nic więcej
Gość: quaqua
Wietrzenie, a doraźnie przy karmieniu może stosuj kapturki, chyba tak to się nazywa, takie silikonowe osłonki na piersi - mi to najbardziej pomagało.