Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rachel
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to chyba zus by płacił, nie pracodawca ?
Ehh niech wprowadzą to do przyszłego roku
Gość: grusia
Dzis to mnie kopie ... mikrofalówka
od przyszłego roku mają to wprowadzić ale od okresu letniego (szeroko pojętego). No płaci zus tylko który pracodawca bedzie chciał zatrudnić kobietę która ucieknie mu na ponad rok a on bedzie musiał szkolic kogoś innego a potem ona po ponad roku wróci i tez bedzie potrzebowała czasu na wdrożenie ponowne...
joan
Postów 18687
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Żaden trzeźwo myślący
Dlatego, jeśli ktoś planuje pracodawcę w konia zrobić (sorry za skrót myślowy), to najlepiej zatrudnić się w budżetówce; wtedy umowa na stałe pewna.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak i tak dużo mam idzie po macierzyńskim na wychowawcze.
Oj tam letniego niech się szarpną i od kwietnia to wprowadzą
mogli by zrobić od kwietnia zeszłego roku
joan ja pracuję w budżetówce i myślę że mimo umowy na czas nieokreślony po takim wybryku nie byłoby gdzie wracać.
Gość: katrin22
HaHa, to przynajmniej rozładowałaś energię
Gość: dianek
dwa zamówienia z ostatniej wyprzedaży
wszystko jest, te tanie z bajek też przyszły
a ja robię tak, że zamawiam, jak mi zależy na tych tanich, a mi brakuje do 59zł to biorę cokolwiek, a później im to odsyłam
a jak wygląda procedura odsyłania. wypełnia się ta naklejkę i co się pisze żeby przyjeli i kto płaci za przesyłkę??:> bo sposób ciekawy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym chciała gdzieś etat...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Fakt nie wpadlam na to
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
odsyła się za darmo, tylko trzeba wypełnić formularz u nich, żeby zlecenie kurierowi przeszło przez C&A
oni mają umowę ogólnoświatową z GLSem za przesyłki płacą takie grosze, że szkoda gadać...
to 9,9zł które się płaci jak się kupuje podczas normalnego zamówienia to zdzierstwo
jak przyszła do mnie paczka z magazynu z niemiec to zapytałam kuriera czy ma jakies dane ile ich to kosztowało (często u mnie bywa więc czasem sobie plotkujemy
mówi że nie wie ale jest taryfa poniżej 1 euro...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Ja też nie mogłabym, te 30zł w te czy wewte mnie nie ratuje.
Dlatego ja wole do kogos dobic i zaplacic te 5 zl za wysylke do mnie niz bawienie sie w odsylanie
No nie wiem czy tak nie ratuje
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzisz, Ty nawet nie pomyślałaś o tym, by tak zrobić mimo takiej możliwości, ja i kilka osób też. Jednak jak widać są osoby, które od razu to podpasowały pod swoja osobę i to mnie mierzi.
Właśnie dlatego w Polsce takich akcji jest niewiele...
Jeżeli kupujesz towar i w domu okazuje się, ze jest coś nie tak, za mały, kiepski materiał, źle leży to jasne, zwracasz- to są zakupy bez ryzyka. Tylko jak robisz to umyślnie, to już nie jest to samo