Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
No właśnie, właśnie
Gość: katrin22
Może i masz rację, ja wydam kasę, a On niedługo zacznie samodzielnie chodzić..i nie mam pewności, że będzie korzystał z tego pchacza. Moje bobo i tak woli raczkować niż ćwiczyć kroczki, ale nie zmuszam Go, bo On uparty i sam do wszystkiego dochodzi, dziwne to, bo jak próbuję Mu pomagać, to się wkurza czasami. W ogóle Pan obrażalski się zrobił, nie daj Boże coś Mu zabrać, to płacz, pisk, a jak oddam to się śmieje
Gość: size
Słodziak
Boskie są takie maluchy
Teraz Cię próbuje
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te autka są fajne właśnie bo wieksze maluchy jak pisały dziewczyny lubia jezdzic - a moj w ogole lubi auta i swoimi zabawkowymi jeździ wydając dźwięki bruuummm, bruuummm...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Sprawdza mnie, ale jak takiemu maluchowi wytłumaczyć, że NIE WOLNO? ja jedynie stanowczym głosem informuję i jak to nie skutkuje, to zabieram Małego w inne miejsce, ale to Go jeszcze bardziej wkurza, zaczyna płakać. Teraz odkryłam patent przynęta, rzucam przynętę i wtedy Mały idzie za nią
Gość: ewachem
jak to fajnie się z dzieckiem komunikować, mój dopiero coś zaczyna rozumieć.
Gość: quaqua
Jest tak skonstruowany, że dostosowuje się do możliwości dziecka. Jak Asia zaczynała to wolniutko jechał, nie uciekał jej. Potem zasuwali tak szybko, że aż strach
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo chyba musimy iść na podcięcie i nie wiem czy czekać czy już...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój miał taką grzywę, że musiałbym spinkami łapać, zresztą i tak na spacerach mówili jaka śliczna dziewczynka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
teraz w sobotę będzie drugie cięcie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie powiem CI dokładnie kiedy, bo juz nie pamiętam, ale przed ukończeniem roczku.
Zabobon jest taki, że jak obetniesz dziecku włoski to będzie hmm mniej mądre, niż jakbyś nie obcięła...
joan
Postów 18686
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Cholibka, tak podejrzewałam, właśnie przez to jestem mniej mądra
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie za tydzień w piatek ma roczek a ja chciałam teraz w weekend obciac bo akurat będziemy u męza kuzynki ktora jest fryzjerka
Gość: rachel
jest też taki zabobon że przez całą ciążę nie można się myć w tym miejscu
bo jak się umyje to się urodzi chore dziecko
zabobony są w ogóle super, czasem jak jeżdżę na wieś do babci czy do teściów to mam niezły polew z tego co ludzie wymyślają
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojoj to niezły zaduch musiał być z taką co w niego wierzyła
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
jakiś czas temu był na onecie artykuł na ten temat - wypowiadały się położne do których przyjeżdżały takie pacjentki